Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Help?LOL
Anonymní

Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeWed Aug 25, 2010 2:32 pm

Nick: Hellpoolulx
Class: Druidík
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Časově nevím, ale velké Wink) (nechci se vytahovat xD)
Talenty: na PVE bych pořešil Wink ale určitě resto.
Zkušenosti: Sem pvp hráč, a zkušenosti s PVE na wotlku sou zatím dost malé, ale nejsem kryplík, naučit se to dá Wink
Jak dlouho hraješ WoW?: nevím.... ? 5 let... možná píc...
Předcházejicí guilda/y: je jich hodně...
Equip: PVP Razz
Důvod odchodu z předcházející guildy: ...
Dual talenty?: jop
Statistiky: viz armory Very Happy:D:D pokud nejni buglé
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : většinou odpoledne od 4 tak do 10 někdy i přez noc...
Proč právě Conspiracy ?: bylo mi řečeno, že si mám podat přihlášku Very Happy že prý je málo rDruidíků.

Věk: 16
Znáš někoho z Conspiracy ?: beceles
Pár věcí o sobě: Sexy, štíhlý, kapku nadržený, společenský... sračka co? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeWed Aug 25, 2010 2:56 pm

Pokud nema nikdo z GuMu nic proti byl bych pro nabrani jako druheho a posledniho restaka.
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeWed Aug 25, 2010 4:13 pm

citace :
Důvod odchodu z předcházející guildy: ...
tohle je odpoved jak ze zvlastni skoly...

citace :
Statistiky: viz armory Very Happy:D pokud nejni buglé
kdyz ses linej to tu napsat, proc alspon neprekopirujes odkaz? proc by si to meli lidi extra dohledavat?

citace :
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : většinou odpoledne od 4 tak do 10 někdy i přez noc...
krome voa/os se jede pres noc kazdy raid
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeWed Aug 25, 2010 5:52 pm

Musim být PROTI, neni to dávno co jsem tě vzal do MM s tim, že jsi mi tvrdil, že už tě pvp nebaví, po 2 dnech jsi leavnul když jsem ti psal abys šel raid a tys byl kde ? V aréně samozřejmě. Ještě jednou - PROTI.

Jsi třeba pvp ikona OG, ale pro mě neznamenáš vůbec nic a přihláška je odbytá jak tu žádná ještě nebyla.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeFri Aug 27, 2010 3:44 pm

tjn., prihlaska vypada jako kdyby ti to bylo ukradeny. K naboru se vyjadrim neutralne. je mi to uplne fuk
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitimeSat Aug 28, 2010 4:37 pm

Zamítnuto.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)   Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hellpík - resto druidík. xoxo (nepřijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: