| Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Salamant Anonymní
| Předmět: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 11:05 am | |
| [WoW] Nick:Salamanther Class:Druid Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2 roky na narnu a 2 roky na asi 6 zahraničních serverech Talenty:Feral 0/56/15 Zkušenosti: Na wotlku naxx 10,25; voa 10,25; OS 10 Jak dlouho hraješ WoW?: 4 roky Předcházejicí guilda/y: Na TBC - Blackrock na Wotlku - Refusion Equip: Full epic krom rukavic, heady a legů Důvod odchodu z předcházející guildy: Špatný kolektiv a vedení. Dual talenty?: Ano (off spec - balance 3400gs) Statistiky: Medvěd - 5000 AP, 0 hit rating, 28k HP, 16k armor, 38% crit chance 3800gs Kočka - 6200 AP, 83hit rating, 21k HP, 6,5k armor, 44% crit chance 3800gs Jste schopni používát TS3 ? : Ano včetně mikrofonu Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Ne, Po, Út, Čt - 18-23; St - 16 - 00; Pá, So - neomezeně; do konce prázdnin neomezeně Proč právě Conspiracy ? : Dobrý a zkušený kolektiv (doufám ) Pokud by jste mě vzali jako feral dps talenty samozřejmě změním. [Real Informace] Věk: 16 Znáš někoho z Conspiracy ?: Ne Pár věcí o sobě: Nevím co napsat neni problém něco dodatečně vymyslet |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 11:08 am | |
| Z druidů vim jen o tom, že potřebujeme aktivního balancáka. Jestli feral dps, nemám páru Aure ? | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 11:10 am | |
| pokud by jste mě chtěli jako balancáka budu jedině rád |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 11:24 am | |
| Feralove jsou full a kdybych mel vzit dalsiho tak musi byt opravdu vyjimecny. Ty mas feral spatne gemovanej a hlavne neoenchantovanej (kdyz uz tam mas ench tak vetsinou spatnej). Takze jako feral stoprocentne ne.
Druidi potrebuji jednoho hodne dobreho balancaka, nejlepe i equipnuteho. Jestli to co si mel ted na sobe byl balance equip tak mas balance equip low, bez enchantu a spatne gemovanej. Za me ne.
To, ze v talentech nemas ani insect swarm radeji nekomentuju | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 12:27 pm | |
| Já fakt nechápu lidi, co chtěj hrát kvalitně, ale sami k tomu nejsou schopni nijak přispět a to ani tak malinkym dílem, aby měli svoje talenty v pořádku. Obzvlášť v dnešní době, kdy se internet hemží theorycraftama a talent buildama nejrůznějšího druhu.
Saláme co s tim uděláš ? | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 12:36 pm | |
| O těch talentech vím sem zapoměl napsat že to takhle nemám na PvE. Talenty na PvE bych si hodil - |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 1:16 pm | |
| To nic nemeni na tom, ze si spatne gemovanej a balance equip nemas temer zadny. My v soucasne dobe full clearujeme vsechno bez problemu, takze nejsme nuceni za kazdou cenu nabirat lidi a posledni druid co chci je hodne dobrej balance, coz bohuzel dle meho nazoru nejsi. (absenci insect swarmu v pvp talentech opet nekomentuji) | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 1:38 pm | |
| že mám zrovna tyto talenty neznamená že je normálně používám...... |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 1:54 pm | |
| A proc je mas? Aby si kazdy kdo te inspectne myslel jaka jsi lama? Dobrej duvod | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 1:54 pm | |
| Je to na tobě Aure. Ale už mi konečně sežeň balancáka ! | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:05 pm | |
| Sorry ale přijde jak kdyby si proti mě měl něco osobního bohužel si na nic takovýho nepamatuju. Prostě sem si chtěl osobně vyzkoušet jestli ten insect swarm má cenu.... |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:14 pm | |
| Balancak je na raidech Fatamorgana. Dalsi balancak bude nabran az se ozve nakej dobrej. Nic proti tobe nemam, ale nedokazal si me presvedcit o tom, ze tve schopnosti jsou alespon trosicku nadprumerne.
Pokud je to tedy na mne tak zamitam. | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:29 pm | |
| Ok beru na vědomí jenom mi řekni co je složitýho na insect, moonfire, wrath -> eclipse, starfire..... |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:32 pm | |
| - Salamant napsal:
- Ok beru na vědomí jenom mi řekni co je složitýho na insect, moonfire, wrath -> eclipse, starfire.....
Prezit bosse, dat si spravne talenty, spravne gemovat. Prizpusobovat se situaci ve fightu. | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:36 pm | |
| Talenty sem už řikal a o těch gemech vím prostě nemůžu za to že nemám prostředky na to abych měl v modrym equipu gemy +19sp(obrazně řečeno) |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:40 pm | |
| - Salamant napsal:
- Talenty sem už řikal a o těch gemech vím prostě nemůžu za to že nemám prostředky na to abych měl v modrym equipu gemy +19sp(obrazně řečeno)
Ani vt7 se na gemovani spell power temer nedostanes, protoze na to nebudes mit capnute staty. To k tem 19 sp gemum. A neverim ze nemas prostredky poridit si kvalitou zelene gemy, kdyz uz mas prostredky na nakupovani intel mp5 gemu... A i kdyby si nemel. Vydelat si 1K goldu je otazkou 2-3 hodin coz ti na ogemovani celeho equipu staci. A to je dalsi vec, kdyz clovek chce muze si craftnout equip o dost lepsi nez tvuj. Zaroven , kdyz clovek chce tak to i enchantne a ogemuje. Ty nechces a uz jenom kvuli bych ti nechtel davat equip z 25man
Naposledy upravil aure dne Tue Aug 24, 2010 2:49 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 2:46 pm | |
| ten gem stál 20g a nic jinýho momentálně nebylo dostupný a furt lepší než nic...... |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 3:22 pm | |
| podle me vubec nevis o cem by mel druid byt, letmy pohled do armoru me v tom jen utvrdil, konkretne k feral eq, je to takovy mix vseho mozneho, ktery dohromady pusobi vic nez divne - citace :
- ten gem stál 20g a nic jinýho momentálně nebylo dostupný a furt lepší než nic......
s vymluvou ze nekde neco nebylo k sehnani neuspejes | |
|
| |
Salamant Anonymní
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 3:25 pm | |
| Ten feral equip mam takovej protože sem byl tank a chtěli ze mě udělat dps |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 3:26 pm | |
| Já se musim přiklonit k názoru Aure. Já osobně jsem vždy bral po doexpení jako samozřejmost získání equipu v následujícím pořadí:
1. craft + emblem of heroism + heroic 5men dungy 2. 10men dungy 3. 25tky
Nenapadlo by mě lézt do pětadvacítky jako naprostá zelenina a krást tam EQ lidem, kteří se obtěžovali vyhodit x tisíc goldů a strávit desítky hodin v heroicách a desítkách aby se trošku equipli. A pokud nejsi schopnej ani osocketovat a ogemovat, tak neni co řešit. Takže za mě taky definitivně proti.
Jsme elitní guilda co chce dávat first killy, ne učit lidi jak našetřit 150g na modrej gem. | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) Tue Aug 24, 2010 5:12 pm | |
| Jak sem si to tak pročítal, tak sem usoudil, že neumíš uznat chybu. Jak aure napsal máš špatné talenty a tvá reakce? To nejsou talenty na PVE. Víš vůbec o tom že si se přihlašoval do PVE guildy? Jestli ano, tak pak nechápu na co sem cpeš nějaké talenty které nejsou ani PVP. Kdyby si aspoň řekl, ano za druida hraju chvíli, rád bych si nechal poradit, ale takovéto arogantní lidi v guildě nepotřebujem. Tudíž i za mě Proti a ade LOCK | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) | |
| |
|
| |
| Salamanther - Druid Feral tank/dps (nepřijat) | |
|