| priest shadow/unholy (přijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
kaze Anonymní
| Předmět: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 12:50 am | |
| [WoW] Nick:Anni Class: Priest Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2 roky na offi, 2,5 roka na norm Talenty: Shadow 11/0/60 ....... disco 55/16/0 Zkušenosti: old world - all dungeons .... TBC - all dungeons ..... Wotlk - nax, OS, VoA, Ulduar Jak dlouho hraješ WoW?: 4 - 4,5 roka Předcházejicí guilda/y: Offi - PHGP , mystiq - PHGP , twinstar - fallen angels , narnias - numero uno Equip: par casti epic z HC, PvP, wintergrasp, 1x - T7, 1x - T7,5 ostatne rare Důvod odchodu z předcházející guildy: naverbovanie na raide :-) Dual talenty?: ano Statistiky: 1600 spell DMG, 170hit rating, 160 mana regen, 15k, 19% crit Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : pre PvE vzdy a vsade.... aj cez mobil :-D Proč právě Conspiracy ? : good PvE ako vidim + naverbovanie
[Real Informace] Věk: 17 za par mesiacov 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: no vlastne ani ne :-/ Pár věcí o sobě: rad posilujem hram futbal, basket, volejbal, sedim pri WoW sem tam si rad vypijem :-D PvE manik, obasny buger, expert cez taktiku na WoW, a chcem sa ospravedlnil za ten nax ale prislo jedno dievcaktre si vyzadovalo mensiu pozornost ;-) a vyzera to ze budem moct napisat ze aj zadany :-) |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 12:54 am | |
| Unholy priest Anni? Ne dekuji | |
|
| |
kaze Anonymní
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 1:32 am | |
| oprava Disko mensi preklik :-D |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 8:49 am | |
| To bych nevěřil, už 3. Anni na serveru A já myslel, že se nedá zvolit stejný nick ... Ale jo, jsem pro. Včera na raidu vypadal v poho. Jestli vezmeme tebe i Faint, shadow priesti budou full. | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 10:15 am | |
| Je ti jasne, ze i ty talenty ma spatne?
Podival jsem se na armory, nemas ani hit cap a gemujes crit. Takze o svoji classe toho moc nevis. | |
|
| |
skyline
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 01. 08. 10 Age : 32
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 10:41 am | |
| no vcera na tom raidu kdyz bez ohlaseni sel afk asi na 45minut... to me trosku dostalo.. jinak taky uz vidim tretiho anniho na servru:D:D dit to neni tak tezky obetovat jeste minutu casu a zkontrolovat jestli tam nejsou preklepy nebo uplne chujoviny:D | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 11:05 am | |
| Já byl na raidu jen na 3 bosse a vypadal v pohodě Ale je fakt, že hodnotim jenom ústní projev a duševní "zralost". Teprve teď jsem koukal na talenty, glyphy a equip. Ehm, ty, že jsi byl v PHGP ? Musim změnit svoje ukvapené rozhodnutí a jsem zásadně proti. Aure dík za upozornění | |
|
| |
kaze Anonymní
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 4:53 pm | |
| ano talenty mam zle ale chodim teraz bez poriadnej guildy PvP aj PvE a nechce sa mi respecovat preto ichmam takto.. |
|
| |
kaze Anonymní
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 5:01 pm | |
| a ten raid napisal som ze idem na par min afk lebo niekto zvonil ajna TS a napisal som to aj do raid chatu a ano mam slaby EQ ako som vravel uz na raide pisal som informacie zo stavu ked som bol v parte tak mozu byt skreslene buff, bless a tak orientoval som sa v posledom case na PvP v naxxe som nebol na narniase ale mozem zarucit jednu vec pokial niekto bude chciet sa presvecit o mojej aktivite na reaide alebo ked chce vidiet spravne naklikane talenty glyphy a tak staci povedat ...... okamzite budem k dispozicii ..... tot vse ...... moje skusenosti su k dispozicii kedykolvek ...... ohajil som sa a rozhodnutie jena vas a v tej PHGP sombolstaci napisat Padmus Gum - offi ...... Redeemer Gum - mystiq..... |
|
| |
kaze Anonymní
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Tue Aug 24, 2010 5:10 pm | |
| a ten nick ehem :-D na 100% som ho prepisoval prisaham :-D tak dalsia oprava nick: kaze |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Thu Aug 26, 2010 8:28 am | |
| | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: priest shadow/unholy (přijat) Fri Aug 27, 2010 3:49 pm | |
| ja tam vidim porad nick anni to neznas tlacitko edit ? | |