Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Calgurok (přijat)

Goto down 
+2
aure
Vangence
6 posters
AutorZpráva
Calgurok
Anonymní

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSat Aug 21, 2010 9:03 pm

Nick:Calgurok
Class:DK
Jaké máš zkušenosti s touto class?: za DK hraju asi mesic a pul tady na OG...
Talenty: frost tank 11 / 53 / 7
Zkušenosti: se vsim co je ted otevreny
Jak dlouho hraješ WoW?: 3 roky
Předcházejicí guilda/y: na wotlku refusion
Equip:mam skoro full epic a set bonus za 4 ks T7
Důvod odchodu z předcházející guildy: dostal sem brutalni trest za prkotinu
Dual talenty?: mam
Statistiky: staty bez hornu: 24k armoru 29k HP 540 defense dodge - 23,5% parry - 28%
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? muzu si udelat cas skoro kdyzkoli...
Proč právě Conspiracy ? vypada slibne Smile

[Real Informace]
Věk: 17 let
Znáš někoho z Conspiracy ? asi jo xd
Pár věcí o sobě: hraval sem fotbal bla bla...

Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 1:38 am

No DK tank by se siknul. Jen by me zajimalo,co to bylo za prkotinu to tvy extempore v refusionech ? Smile ciste informativne me to zajima... Wink a Taky me zajima jmeno tvyho maina, popripade vsech ostatnich postav.
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 1:49 am

Equip mas pekny, talenty podle cisel z armory v poradku (nechapu proc ted vsechny dk tanci maji tendenci jit do dw frost talentu, kdyz jedina 213 tank zbran pada z koni, zatimco nejlepsi tank two-hand z trashe, ale ok). Problemem je, ze tanku mame dostatek a nevim zda by jsme dalsiho vyuzili.

Za me pokud se neco nezmeni v poctu tanku tak ne.
Návrat nahoru Goto down
Calgurok
Anonymní

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 2:10 am

Takze k ty prkotine tak ja vam to teda reknu.. jednou sem prisel na raid o 10 minut pozdejc a dalsi postava kterou mam na uctu je lvl 55 trol mage logarex. A k tomu porc jedu frost.. frost se mi nejlip osvedcilo na udrzeni agra na trashi a DW ma rek bych lepsi staty nez 2 handa.. 66 defense neni malo.
Návrat nahoru Goto down
aure

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 2:50 am

Calgurok napsal:
Takze k ty prkotine tak ja vam to teda reknu.. jednou sem prisel na raid o 10 minut pozdejc a dalsi postava kterou mam na uctu je lvl 55 trol mage logarex. A k tomu porc jedu frost.. frost se mi nejlip osvedcilo na udrzeni agra na trashi a DW ma rek bych lepsi staty nez 2 handa.. 66 defense neni malo.
DW ma mensi TPS a hure dostupne zbrane.
Pokud se nepletu tak samotny frost ma single target tps o neco mensi nez blood a hlavne ve frost je jediny surv talent, UA. Coz je oproti Vampiric Blood, Rune Taup a Will of the Necropolis celkem malo.

Toto je, ale vec nazoru a zalezi ciste na tobe jaky spec si vyberes. Hlavnim problemem zustava pocet tanku u nas v guilde. Kterych je bohuzel vic nez dost
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 3:06 am

tanku mame relativne dost, ale vetsina znich se musi jeste "vyprofilovat"...ted to na naxxu stoji v podstate jenom na veprovi, ja myslim ze dalsi epickej tank by nemusel byt na skodu, navic dk na raidech moc nevidim a dk tanka nemame tusim zadneho

pokud by si byl schopny zaskocit i za dps a behem raidu prehazovat talenty dle potreby, tak bych byl pro
Návrat nahoru Goto down
aure

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 3:20 am

A jeste si dovolim neco dodat k te potrebe tank dk. Tank dk je asi nejslabsi tank spec (ne nadarmo ani paragon ani ensidia nemaji ve svych radach ani jedno tank dk). Je to char, ktery je v ma surv na urovni pala/wara, ale tim, ze nema stit prichazi o strasne moc mitigation. Coz se zacne ukazovat v ulduaru kdy dk zacne umirat a bude na heal narocnejsi nez jine classy a vyvrcholi v hard modech. Jedina u nas casto zminovana vyhoda jsou oh-shit ability, coz take neni pravda, protoze frost DK ma 2, v pripade ze budu pocitat i Death Pact tak 3. Pricemz 3 ma i druid, war ma 4 a pala dokonce 5.
Návrat nahoru Goto down
Calgurok
Anonymní

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 8:51 am

Aure ty mas ocividne neakej osobni problem s frost DK ale ze zkusenosti ti muzu rict ze agro DW frost tanka a blood tanka se neda srovnavat dokonce bych rek ze ma nejlepsi single target agro ve hre, blood je sice hezka vecicka na single target s tim ze se vecinou skillu overhealuju -_- ale s frost si bez problemu udrzim i trash. Nemyslim si ze je DK nejslabsi tank spec, ma zhruba stejne HP / armoru jako druid a diki parry si snaz zvysi svoji avoidance a tky ma lepsi aoe agro a na spell bosse muze byt DK vubec nejlepsi tank...
Návrat nahoru Goto down
aure

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 9:33 am

Calgurok napsal:
Aure ty mas ocividne neakej osobni problem s frost DK ale ze zkusenosti ti muzu rict ze agro DW frost tanka a blood tanka se neda srovnavat dokonce bych rek ze ma nejlepsi single target agro ve hre, blood je sice hezka vecicka na single target s tim ze se vecinou skillu overhealuju -_- ale s frost si bez problemu udrzim i trash. Nemyslim si ze je DK nejslabsi tank spec, ma zhruba stejne HP / armoru jako druid a diki parry si snaz zvysi svoji avoidance a tky ma lepsi aoe agro a na spell bosse muze byt DK vubec nejlepsi tank...
Chces mi rict, ze mas za dk v t7 equipu 50K hp? Promin, ale to ti neverim
Pravdepodobne nectes poradne co pisu Smile Blood ma agro srovnatelne a dobreho blood tanka nepreagrujes + tech surv abilit ma o dost vic nez frost. To je nejvetsi vyhoda a hlavni duvod proc se uz nehraje tolik frost dk jako tank.

Btw. frost ma ted nejvetsi tps diky buglym talenum, na coz po opraveni urcite sam prijdes. A jak jsem psal kdyz uz frost tak two hand, protoze ma vetsi tps a ve tvem equipu mas def ratingu dost (maximalne zmenis jeden jwc socket z dodge na def)

No nic ja koncim v tehle debate. Porad si svojim za svym, mame 5 tanku pricemz potrebujeme na naxx maximalne 3. Sesty tank by byl zbytecny

Ano tyto nedostatky na vendorech v naxxu nepoznas a zacne se to ukazovat az na bossech kdy ta chvilka na kterou se z dk odkloni heal bude znamenat smrt
Návrat nahoru Goto down
Calgurok
Anonymní

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 10:33 am

OK uz vidim ze nema cenu se s tebou o tom dohadovat ocividne si tankoval za DK daleko dyl nez ja -_- ... jestli se vam opravdu hnusi DW frost DK tak ja se nebudu vnucovat.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 10:36 am

1. DK je málo a DK tank není vubec

2. jak je to v ulduaru a dál netuším ale tady je momentálně jedno jaky tank talenty pojede (ulduar otevřou za dloooooooouhou dobu hádám), a to že tam DK nevydrží kvůli blocku tak to si myslím že je blobost protože block je jen třešnička na dortu a tvym 50k hp no nwm dostával si větší sady než já s 30k, takže healeři vyplítvali leda víc many, ale to sem vubec nepatří

3. že je dost tanků? (veprik, sandrai, aurelia, maximas a panpan ani nevim jestli počítat) ... tak at sou, ale aktivní pokud vím tak sem posledně musel 3x nebo 4x zaskakovat za tanka v naxu 25

4. a jedna otázečka pro vedení .. jestli vůbec chceme nabírat a proč? .... šak vše sme složili a o problém lidi většinou není a najednou tady říkáte že tanků je dost a až napíše dmg tak napíšete že dmg je dost ...takže by to chtělo upřesnit co vlastně chceme nebo jestli vubec nabirame

5. aure koukni na bugzilu na DK a až pak mi říkej co je buglý :-)

já jsem pro protože DK je fakt málo, ale zase sou všichni frost což je špatný no, ale co se dá dělat když nikdo nechodi jiny talenty :-)(hlavně unholy nikdo nejde :-(

Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 11:22 am

rimbo napsal:
1. DK je málo a DK tank není vubec
Jedinej off spec mas ty Wink
[/quote]
rimbo napsal:

3. že je dost tanků? (veprik, sandrai, aurelia, maximas a panpan ani nevim jestli počítat) ... tak at sou, ale aktivní pokud vím tak sem posledně musel 3x nebo 4x zaskakovat za tanka v naxu 25
Mezi "TANKY" bych počítal tak Veprika a aurelia. Sandraj se ma jeste co ucit. a zbytek nema equip.
rimbo napsal:

4. a jedna otázečka pro vedení .. jestli vůbec chceme nabírat a proč? .... šak vše sme složili a o problém lidi většinou není a najednou tady říkáte že tanků je dost a až napíše dmg tak napíšete že dmg je dost ...takže by to chtělo upřesnit co vlastně chceme nebo jestli vubec nabirame
Urcite nabirat ale jenom urcite classy. NApř huntery. Enha shamana. Druidi uz jsou tet full. Taky planuju otevrit jeste magy nejak to slackuje tak mozna planuju nekoho kicknout.

Celkove jsem taky pro. Ale musis pocitat s tim ze mas zkusebni lhutu. Trva 14 dni a behem nich nemas pravo na loot pouze pokud to nebude nikdo chtit je to tvoje. Po tech 14 dnech se udela hlasovani na foru a Bud si te nechame nebo kick Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 12:04 pm

Jsem pro.

A Sandrai, Panpan a já nevim kdo tu ještě chce dělat tanka, se musej prostě snažit, jestli budou pouze parodie na tanky tak půjdou z kola ven. Já osobně chci v guildě dobrou společnost, ovšem založenou na lidech co uměj svojí classu a spec hrát.

Ještě jednou - PRO a uvidíme jak se ukáže, když pak zjistíme, že bude tanků moc, jednoho nejslabšího prostě vykopneme.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Skulinka

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 12:29 pm

Ade napsal:
Jsem pro.

A Sandrai, Panpan a já nevim kdo tu ještě chce dělat tanka, se musej prostě snažit, jestli budou pouze parodie na tanky tak půjdou z kola ven. Já osobně chci v guildě dobrou společnost, ovšem založenou na lidech co uměj svojí classu a spec hrát.

Ještě jednou - PRO a uvidíme jak se ukáže, když pak zjistíme, že bude tanků moc, jednoho nejslabšího prostě vykopneme.
U panpana bych nevidel problem Wink
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 1:02 pm

citace :
Celkove jsem taky pro. Ale musis pocitat s tim ze mas zkusebni lhutu. Trva 14 dni a behem nich nemas pravo na loot pouze pokud to nebude nikdo chtit je to tvoje. Po tech 14 dnech se udela hlasovani na foru a Bud si te nechame nebo kick

ale at se mu behem te doby zapocitava dkp

me osobne ta zkusebni doba prijde zbytecna, spis bych poresil ty poloaktivni a poloequipnute tanky co tam mame ted
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitimeSun Aug 22, 2010 1:40 pm

promo16 napsal:
citace :
Celkove jsem taky pro. Ale musis pocitat s tim ze mas zkusebni lhutu. Trva 14 dni a behem nich nemas pravo na loot pouze pokud to nebude nikdo chtit je to tvoje. Po tech 14 dnech se udela hlasovani na foru a Bud si te nechame nebo kick

ale at se mu behem te doby zapocitava dkp

me osobne ta zkusebni doba prijde zbytecna, spis bych poresil ty poloaktivni a poloequipnute tanky co tam mame ted
Samozrejme ze se budou zapocitavat dkp.
A bohuzel zkusebni lhuta je uz domluvena a projdou ji vsichni nove prichozi clenove Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Calgurok (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Calgurok (přijat)   Calgurok (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Calgurok (přijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ferwine (přijat)
» Sharkan 4C (ne/přijat)
» Kamo (přijat)