| Sapphi Paladin (přijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sapphi
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 09. 08. 10
| Předmět: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 11:07 am | |
| Nick:Sapphi Class:Paladin Jaké máš zkušenosti s touto class?:Hram 4Roky paladina (holy) hraval som na Blizzliku Czechwow.net 3Roky Hpaladina Talenty:Holy 52/19/0 Zkušenosti:z TBC mam všetko Clear, Wotlk Naxx 10/25 Voa 10/25 OS zatial len 10man... Jak dlouho hraješ WoW?:4roky Předcházejicí guilda/y:Fake It (Rozpadnute) Equip:1/2 Fialovy, EQ prevazne za emblem of heroism T7Chest - Mám ešte niektore časti z 78ornanite setu... Důvod odchodu z předcházející guildy:Rozpad Guildy a vznikla nova guilda Unkown Soldiers... nemam zaujem sa tam pridat lebo je to zbytocne Prepracovany system a kvalita kolektívu je tiez nic moc... Dual talenty?: Ano - Primar(Holy) Secondar(retri) Statistiky:SP 1390 , Crit 14.5% , Haste 98 (2.99%) , Mana Regen 191 , 21 979 armor,15900 Hit Points (HP) , 15 000 many... Jste schopni používát TS3 ? : ANO Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Záleži ako si vy určite termín ja sa prispôsobim ale nemusí to vždy vyhovovať... Proč právě Conspiracy ? : Odprúčilo mi to pár Skvelých ludí...
Môj EQ je ešte len vo výstavbe ešte nemam na sebe žiadny GEM ani Enchant , mám Niektore veci už pripravené v bagu ale čakam na Vhodny Item teda T7/Rare. ...
Věk: 16 Znáš někoho z Conspiracy ?: Pár lidi z predošlej Guildy , Vepřik Vangence Pár věcí o sobě: 184CM výška , Hnedé Oči , Dlohy vlasy vaha 75kg... nevím co ještě víc | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 11:11 am | |
| Jsi jeden z těch, který jsem měl připravený ve friends listu abych je oslovil. Takže určitě pro. | |
|
| |
Sapphi
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 2:12 pm | |
| Popravde to som nečakal.. mate nejaky systém že určitý počet ľudi ktorý musí odsúhlasiť prijatie člena..? | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 2:48 pm | |
| Zásadní slovo CL - tvoje ještě neni, takže vedení.
Btw za ty 3 dny co jsem tě měl ve FL jsi nebyl ani jednou online - proč ? Aby nebyla tvoje aktivita mizivá... | |
|
| |
Sapphi
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 4:05 pm | |
| No teď jsem nejsem si jistej co znamená FL... ale v poslednom mesiaci som nebol moc online lebo som Brigádoval 12Hodín denne...takže fakt som nemohol byt Non-stop online , Moja aktivita na Narniasi je Velka len vtedy ked mam dobru guildu... ja si prejdem denne 2bg 5Heroicov a idem off tam neni co robit ale ked mam guildu a je kde raidovat (25man raidy myslim) tak som Online často...Nevím ak ma nevezmete tak budem chodit PvP.. ja sa nenahnevam | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Mon Aug 09, 2010 7:46 pm | |
| no asi pujde o to zlepsit svou aktivitu. ale pokud mas brigady, tak to chapu, to je bez debat. Ja jen ze tvoje aktivita u fejků byla celkem nic moc, to samy kdyz z si byl na raidu a sledoval sme healing done, taky slaby. Jen doufam ze pokud se u nas ukazes ze to zlepsis | |
|
| |
Sapphi
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Tue Aug 10, 2010 8:03 am | |
| ehm... neviem niesom si isty či to vieš ale mna brali do fake it pod podmienkou že do dvoch tyzdnov budem mat full Heal EQ lebo som mal este 1/2retri a 1/2 holy... ale chodil som ako off heal takže som sa nemohol rovnať s Papym a takymi paladinmi...ale zase paladin je aj o tom že som musel dosť cleansovat v raidoch a vkuse menit target so sacred shieldom a Beacon of light a to je trocha narocne na manu a mam z toho 3sec global cooldown takže som 3sec nemohol healovat napr a opakoval som to kazdych 30sec... takže som často musel Healovat s Divine Plea = za 15sec + 25% many ale ked to mám aktivované mam personalnu redukciu healu 50% takze o 50% mensie healy som daval a kolko bossov dava na tankov mortal strike este aj to zapocitaj... ;D | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Tue Aug 10, 2010 8:27 am | |
| A brigáda ti už skončila ? Začneš pořádně raidovat ? Na pvp se vyser Vemte ho | |
|
| |
Sapphi
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Tue Aug 10, 2010 11:30 am | |
| j mal som to len na prvý mesiac prazdnin .. jul nevim ako to je po česky .. 7mesiac xD | |
|
| |
Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Tue Aug 10, 2010 11:55 am | |
| myslim, ze to je cervenec :-D (July po anglicky ) | |
|
| |
Sapphi
| Předmět: Re: Sapphi Paladin (přijat) Tue Aug 10, 2010 2:08 pm | |
| ale po slovensky je to Júl | |