Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Deffik retri/holy pala :) znate me přece

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
deffik

Poèet pøíspìvkù : 8

Deffik retri/holy pala :) znate me přece Empty
PříspěvekPředmět: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 1:19 am

snad nemusím znovu vše vyplnovat Smile byl jsem přeci u Vás před tím než jsme si dal s wow pauzu , tak pisněte zda musim nebo ne Smile
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 1:06 pm

Obávám se, že momentálně tvé specy nehpotřebujem... Takhle mít tank equip tak tě beru hned, ale tu nevím... Projednám tě ještě se šulinem
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 1:08 pm

phoenix92 napsal:
Obávám se, že momentálně tvé specy nehpotřebujem... Takhle mít tank equip tak tě beru hned, ale tu nevím... Projednám tě ještě se šulinem
Já jsem si s nim včera psal Wink a tak nejak jsem mu to rekl.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 1:10 pm

To samé jsem mu řekl i já...
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 1:37 pm

domluvil jses se s nim na necem ohledne jiny classy ale uz nevim jaky Wink prej sezene na nejakym altovi equip Wink tak uvidime.
Návrat nahoru Goto down
deffik

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 5:33 pm

na huntu uz shanim eq Smile
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 8:02 pm

a cotakhle překecat Wademana do Tanka???
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 8:18 pm

bringstorm napsal:
a cotakhle překecat Wademana do Tanka???
Uz jsem se o to snazil Wink a neni presne ten typ co potřebujeme Wink
Návrat nahoru Goto down
deffiik
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitimeSat Mar 05, 2011 4:32 pm

hej dejte mi pls ještě 1-2týdny a ja si doberu te neq na huntu, zatím mam 3700GS po včerejším naxxu, chci zpět kvám.Když už ne za pamrdina tak aspoň za huntu Smile dělám vše abych měl ten eq co nejdříve( nick Peugot )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Deffik retri/holy pala :) znate me přece   Deffik retri/holy pala :) znate me přece I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Deffik retri/holy pala :) znate me přece
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: