| Janey - Holy priest | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Janeyy Anonymní
| Předmět: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 12:44 pm | |
| Nick: Janey Class: Priest Race: Night Elf Main spec: Holy Talenty: 14/57/0 Jaké máš zkušenosti s touto class?: hraju za ní od začátku,takže vše na TBC a na Wotlku taky do Ulduaru. Jak dlouho hraješ WoW?: 4 roky Played postavy: 61 days 22 hours 48 minutes, 22 seconds Předcházejicí guilda/y: Darkstone, AoP,MM, US, Refusion,FI Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad Equip: Naxx 25, OS 25, EoE 25 Gearscore: 4382 Dual talenty?: ano - Disco Talent build: arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?c=Priest Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Janey Profese +skill: Engineering 450 Enchanting 450 JWC 450 Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : ano Máš nějaké alty?: Cemmótar (balance druid), Joyi (tankadin) Čím nám můžeš být přínosem ?: kvalitní zkušený heal s léty praxe Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : od 18:00 - do kdy bude třeba Proč právě Conspiracy ? : Znám tady hodně lidí z působení v minulejch guildách. Navíc jedna z mála kvalitních guild u který nehrozí že se do měsíce rozpadne. Ze začátku sem vám nemohl přijít na jméno to přiznávám,ale musim říct, že ste udělali velkej kus práce. Tak a ted se do mě můžete pustit. [Real Informace] Město: Praha Věk: 21 Znáš někoho z Conspiracy ?: Veprik, Adelice,Panpan,Hasisak, Beceles, Pandik,Kuco atd.(sry jestli sem na někoho zapomněl) Pár věcí o sobě:hezkej a milej vysokoškolák se smyslem pro humor |
|
| |
Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 12:48 pm | |
| vyzera, ze si zachranca pre adeho, lebo nebude musiet chodit sem-tam do toho holy je pravda, ze priestov je hodne, no holy je len Dia, takze ja som ZA ten ufon pekne ladi ku tomu ZA | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 1:14 pm | |
| Lamo holy je dia a mariana :-D, ovšem zde je vše v pořádku maximální boost z profesí dobrej equip... Akorád bohužel máme nadstavy no nechám to na CL , ale za mě spíše Ano. Ovšem s tím, že až padne T8 token tak se priesti pomlátí xD | |
|
| |
Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 1:39 pm | |
| jo jasne, marianku som zabudol | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 1:50 pm | |
| - phoenix92 napsal:
- Lamo holy je dia a mariana :-D, ovšem zde je vše v pořádku maximální boost z profesí dobrej equip... Akorád bohužel máme nadstavy no nechám to na CL , ale za mě spíše Ano. Ovšem s tím, že až padne T8 token tak se priesti pomlátí xD
Nemyslim si, ze eng je maximalni boost Maximalni boost u priesta znamena jwc, lw a cokoliv co dava 46SP (tail sux) | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 1:56 pm | |
| Eng neni max boost no btw jak jsi na tom s tim prot palátem ? spíš by se ted hodil ten prot. | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 2:00 pm | |
| mariana je talent, na to ze ma eq na urovni 10naxxu, tak si to dava, tak ze jde spis o to jestli potrebujete tretiho holy priesta | |
|
| |
Diabolos1
Poèet pøíspìvkù : 19 Join date : 08. 08. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 2:09 pm | |
| Repky dodělaný, talenty v pořádku, eq skvělý, evidentně bohatý zkušenosti taky máš, takže nemám nic proti (snad jen jak tu bylo málo holy priestů, tak teď se možná trochu poperem xD). Takže za mě ANO. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 2:13 pm | |
| Třetího holy určitě ne, Dia a Mariana jsou tu nonstop a víc holy priestů se mezi 5-7 healerů nevejde, to v každym případě. Za chvíli můžete skládat raid jen z shadow a holy priestů + Veprik tankadin a dáme všecko Na druhou stranu je Janey talent, healoval jsem s nim celý BT a SWP přes 3/4 roku ve Fake It, takže se můžu jen přimluvit. Ať si to rozhodne Dia... Prskal jsem už když jste brali 4. shadow priesta, tak musim trošku prskat i teď, přestože je to holy, je to prostě další priest do raidu a už takhle je jich tam většinou 6. PS: zdravim Janey | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 2:15 pm | |
| - Diabolos1 napsal:
- Repky dodělaný, talenty v pořádku, eq skvělý, evidentně bohatý zkušenosti taky máš, takže nemám nic proti (snad jen jak tu bylo málo holy priestů, tak teď se možná trochu poperem xD). Takže za mě ANO.
Ulduar je rozhodne misto pro 3 holy priesty tim ze marianka přešla na holy tak aspon vyresila situaci u palatu se stridanim. Jinak na ulduar by to melo bejt sestaveno takhle. Ale pokud ma tanka palata se slušnym equipem tak bych byl radsi pro nej. 1 pala 1 shaman 2 druidi 2-3 priesti BTW jak to s tebou vypada prez zkouškový budes taky chodit nebo ne ... | |
|
| |
Janeyy Anonymní
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 2:31 pm | |
| Bohužel toho palata mam ještě na 70lvl a tbc low equip takže ten by tu byl asi k ničemu. K tomu engu sem ho měl na tbc kvůli headce ze swp a nějak se mi ho nechtělo rušit když už sem ho měl vyskillenej tak aspon z něho mam ten boost na ruce 340 haste... s tim zkouškovym už ho mám za sebou a další až začátkem května a jelikož už sem ve 3ťáku tak spíš budu mít státnice no to bude asi trošku větší problém. Ty mě čekaj na konci května... škoda, že máte tolik těch priestu... Jinde člověk o žádnýho skoro nezavadí a tady jich je jak máku btw. Ahoj Ade, myslel sem si že když už nikdo tak aspon ty mě podpoříš parchante |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 3:20 pm | |
| - Skulinka napsal:
- Diabolos1 napsal:
- Repky dodělaný, talenty v pořádku, eq skvělý, evidentně bohatý zkušenosti taky máš, takže nemám nic proti (snad jen jak tu bylo málo holy priestů, tak teď se možná trochu poperem xD). Takže za mě ANO.
Ulduar je rozhodne misto pro 3 holy priesty tim ze marianka přešla na holy tak aspon vyresila situaci u palatu se stridanim. Jinak na ulduar by to melo bejt sestaveno takhle. Ale pokud ma tanka palata se slušnym equipem tak bych byl radsi pro nej.
1 pala 1 shaman 2 druidi 2-3 priesti
BTW jak to s tebou vypada prez zkouškový budes taky chodit nebo ne ... Ja bych ubral druida a pridal shamana, ale jinak souhlasim D: | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 3:49 pm | |
| Dejme tomu ze by jsi nemel 100% a behem statnic 0% tak by to s tebou bylo tak ze by jsi nenabral ani equip a ani by jsi si moc nezaraidoval jelikoz nevim jak dia ale ja bych v raidu uprednostnoval lidi co maj 100% att a to jak maruška tak dia jsou jina kse tomnu dalsimu priestovi nebranim. A jako tanka bych te nechtel jestli čteš world a víš co spamuju o tancích a attendenci | |
|
| |
Diabolos1
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 4:02 pm | |
| 3. holy priest by se fakt do ULD hodil, což o to, ale SH priesty už byli několikrát na střídačce, takže ty bych dávat nechtěl a navíc tu sou skoro pořád, a tak bysme se museli střídat zřejmě my dva, což nvm, jestli by nám oběma vyhovovalo. Řešit potom tu střídačku by byl problém. Skutečně bych Tě bral, ale bylo by to pak složitý. Budu tu až k večeru před raidem, tak to zkusím projednat se všemi priesty a pak uvidíme no. | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 4:07 pm | |
| - Diabolos1 napsal:
- Budu tu až k večeru před raidem, tak to zkusím projednat se všemi priesty a pak uvidíme no.
Jakym raidem ? | |
|
| |
Diabolos1
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 4:09 pm | |
| Chtěl si dojít toho Kologarna ne? | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Sun Feb 20, 2011 4:21 pm | |
| - Diabolos1 napsal:
- Chtěl si dojít toho Kologarna ne?
Jj ale bude to asi zajimavy a ja nemužu mam mrte učení .... když to složíte sami a jenom tam prijdu a zebiju to tak bych šel teda vlastne tanknu | |
|
| |
Diabolos1
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Thu Feb 24, 2011 9:04 am | |
| Na raidu je nás vždycky 6 priestů, výjimečně 5, takže by to byla většinou střídačka mezi námi, takže by to nemělo moc cenu. Bohužel. | |
|
| |
Janeyy Anonymní
| Předmět: Re: Janey - Holy priest Thu Feb 24, 2011 7:44 pm | |
| Jasný to chápu taky bych se nechtěl s někym střídat... tak GL v progressu a já si dám asi na chvilku pauzičku. Mějte se |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Janey - Holy priest | |
| |
|
| |
| Janey - Holy priest | |
|