Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hazard & Loterie - Poker - Tipsport

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Hazard & Loterie - Poker - Tipsport Empty
PříspěvekPředmět: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 10:36 am

V poslední době, víceméně z nudy, jsem po večerech, když zrovna není raid, začal hrávat poker na pokerstars.net. Dovedl mě k tomu kámoš, kterej nedávno vyhrál na pokerstars v turnaji zhruba 130t Kč, tak jsem si říkal, proč to nezkusit ? Nuže, poslal jsem si 10 éček a první dva večery to šmrdolil u stolů s nejnižšíma sázkama, abych se tak nějak rozkoukal. Po těch dvou večerech jsem byl v plusu už téměř 5éček Smile

No jak s jídlem roste chuť, další večer jsem šel ke stolu s vyššíma příhozama, kde ale pochopitelně hráli větší profesionálové a tak jsem skončil na nule Very Happy Od té doby jsem si poslal prachy jen jednou a hraju jen občas, ne proto abych vyhrál, ale abych se zabavil - teda o malý prachy.

Zajímá mě - hrajete někdo taky online poker ? Ať už kdekoliv, těch serverů je přecijen hooooodně.

A jaký vztah obecně máte k hazardu ?

Druhou věcí jsou loterie. Ve středu jsem si vsadil jentak z recese svůj první tiket Šťastných deset za 50kč, vyhrál jsem 10kč Very Happy Včera jsem si vsadil další, říkal jsem si, že když jsem vyhrál, je to znamení, no a představte si, dneska jsem vyhrál dalších 40kč Smile

Pochopitelně nejsem naivní a nečekám, že na tom zbohatnu a je mi jasný, že nikdy nic pořádnýho nevyhraju. Ale na druhou stranu si říkám, že kdo nevsází, ten nevyhraje nikdy Smile

A jako poslední kapitolu jsem si nechal vsázení na sportovní zápasy, třeba na tipsport.cz. Věnujete se tomu někdo ? V pondělí mi dával kolega v práci číst článek v novinách, jak tady u nás na Teplicku 3 frajeři večer v hospodě u piva vsadili tiket na 13 fotbalových zápasů a do jednoho jim to vyšlo a vybrali bezmála 850t Kč. Docela zprdeleklika Smile

Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 11:30 am

no loterii nevedu vůbec, poker mě sice baví, ale nějak si na to nevěřím Very Happy
ale sázení na sportovní zápasy mě bavilo nejvíc, to jsem zkoušel na bwin.cz tam máš aji live přenosy, takže třeba když chvíli vsázíš tak nakonec koukáš že fandíš číňanovy, kterýho si v životě neviděl jak hraje ping-pong Very Happy ale o to víc mě to bavilo :-) ... myslím že nejnižší sázky tam byly asi za 15kč a vlastně nikdy sem ani víc než tak 30 kč nedal na jednu sázku

už sem tam utratil myslim 600kč (ale jak říkám, prosázet za 19let 600kč není zas tak moc Very Happy), ale musím říct, že mě to hodně bavilo a prakticky jsem sázel jen na ty zápasy, který měli live přenos

rozhodně doporučuji vyzkoušet
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 11:36 am

Osobne hraju poker cca 4 roky Very Happy aktivne na ruznejch turnajich Wink většinou živě na ( Expekt.com jsem vyhral jednou asi 7k ) jednou jsem vyhral místní poker ligu a taky jsem byl na par CPT ( celebrity poker tour ).
Mojí slabou stránkou je cash game na kterym se vždycky odpálim a nebo me někdo neuvěřitelně suckne Wink

BTW: už par dnu mam myšlenku v tom založit vlastní turnaj na nejakym internetovim portalu Wink Dost lidi z guildy hraje a kdyby jsme dejme tomu jednou tydne zalozii turnaj na dejme tomu buy in 2E na jeden stul tak by jsme se zabavili a jeden z nas by i vyhral Wink proto se ptám měl by někdo zájem ? Pokud jo doporučuji expekt neni tak makroskopický Wink a vetsinou se tam dá krásně zorientovat + je tam možnost vytvoření vlastního turnaje Wink
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 11:51 am

To zní dobře, určitě bych do toho šel Smile

Sice to není jako hrát přímo u stolu LIVE poker, ale lepší hrát po netu s kamarádama, než po netu s cizíma lidma jako třeba na pokerstars.net.

Já osobně se scházim pravidelně každou sobotu s dalšíma 4ma kamarádama a hrajeme u stolu, nehorázná prdel ... Za kilo si vyměníme žetony a hrajeme. Minulou sobotu jsem vyhrál 400,- takže spokojenost Very Happy

Co se týče bwin, nemám s tim žádnou zkušenost. Chtěl jsem spíš zkusit starý osvědčený tipsport.cz, ale abys mohl hrát po netu, chtěj abyses registroval přímo v herně, nejde to přes net Sad Tak jsem od toho upustil. Za chvíli si jdu vsadit šťastných 10 a vybrat svojí včerejší 40korunovou výhru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 11:58 am

Jinak k tomu tipsportu Very Happy
Vsadil jsem si 2 krat v zivode ticket za 100 a mohl vyhrat cca 25k Very Happy

1. na mistrovství světa ve fotbale na zakladni skupiny a nevysel mi jeden zápas a to nizozamsko italie Very Happy italie vyhrala ....
2. bylasi pred mesicem 27 zápasu basket , hokej,fotba , tenis ... vsechno my vycházelo a na poslední tenis jsem se ani nepodíval a šel jsem rovnou do tipáče si pro tech 25k Very Happy a jaké bylo překvapení když mi milá paní řekla , že nadal nevyhrál Very Happy omfg zasranej kurz 1.15 Very Happy a on nevyhraje idiot Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 12:09 pm

Doporučuju přečíst, je to tejden starý a stojít o za to Smile

http://teplicky.denik.cz/zpravy_region/tri-kamaradi-v-novosedlicich-vyhrali--tisic-korun.html
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 12:25 pm

Ade napsal:
Doporučuju přečíst, je to tejden starý a stojít o za to Smile

http://teplicky.denik.cz/zpravy_region/tri-kamaradi-v-novosedlicich-vyhrali--tisic-korun.html
Vždycky to je o štěstí Wink
Kámoš ze třídy sází každej dejden 3 tickety a kokos jednou vyhral taky 60k a to proste jenom nahazel pomerne vysoky kurzy za 20ku Very Happy a ono ejhle Very Happy jednou to vyšlo Wink
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 12:35 pm

Vždyť jo...Můj názor je, že 20ku párkrát tejdně prohrát si může dovolit každej a nikoho to nevytrhne no a jednou to prostě přijít musí Smile

Frajer z práce vsadil včera na anglickou ligu 14 zápasů a trefil 9, kdyby trefil zbylejch 5 tak má skoro dvě kila Smile Za dvacku dobrá sranda si myslim.
Návrat nahoru Goto down
Beceles

Beceles

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 2:34 pm

Borci ve skole sazi na zapasy....nekdo kdo dela nejakej sport a dela do toho...vi hratelnost veskerych tymu a ma velkou sanci na vyhru...typek si vsadil za 50,-kc na snad asi 15 zapasu vsecky mu vysly a sel si pro 800,-...nedavno taktez ukazovaly borce v televizy...vsadil si snad za 200,- a vyhral nekolik MEGA Very Happy neuveritelny ale mozny je vse...ovsem aby nikdo vyhral za 200,- par mega musi sazet na zapasy s neuveritelne malou sanci na vyhru a obrovskym kurzem...jemu hold vyslo vsecko s velkym kurzem...byl to haluzak jak prase...ale da se na tom dobre vydelat...jak rikam kdyz v tom umis chodit...vsazis na hodne zapasu prumerne prachy a jenom na tutovky s 50,- muzes udelat 500-1000,- no problem.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 2:43 pm

tohle sem právě nevsázel ... jak sem psal tak většinou na live zápasy, a ještě častěj na ty kde je přímej přenos, což na BWINu je a to se mi líbilo, bo to bylo takový živější bo kliknu že v dalším setu dá nadal 2 esa, a po pár min už znám výsledek a zase vsázím dál .... je to trochu jíný sázení než napsat si na lístek 20 zápasů jak říkáte (což samozřejmě i na tom BWINu jde)

samozřejmě ty live sázky a přenosy sou i jinde, ale já sem byl jen na tom bwinu takže nemůžu posoudit, ale můžu říct, že se mi tam ještě líbilo že tam je i pár dalších her o prachy jak single player, tak multiplayer games.bwin.com/cz/games.aspx

já to beru spíš jako zábavu takže proto zmiňuju i ty hry :-)
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 9:59 pm

Tak bylo před chvlí další slosování Šťastných deset a tentokrát prolítla pajda komínem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 2:51 am

Tak ted jsem prisel z pokeru Wink
500 freezout ve 22 lidech Wink
Dostal jsem se tam z kvalifikačního sitka za 100kč. A vyhrál jsem i main event Very Happy 4,7k ...
To je zhodnocení Very Happy sice jsem tam sedel od 4 do ted ale tak skoro 5k se hodí Wink
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 12:28 pm

Beztak kecáš Very Happy

Ale cg
Návrat nahoru Goto down
Limoz

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitimeSun Feb 20, 2011 12:53 pm

ja som akurat nasiel poukazku z nejakych novin na stranku bet-at-home.com - poukazka na 5eur, tak uvidim, mozno z toho nieco vytocim Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hazard & Loterie - Poker - Tipsport   Hazard & Loterie - Poker - Tipsport I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hazard & Loterie - Poker - Tipsport
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Pro veřejnost-
Přejdi na: