| mazacky buchticky xD | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Beceles
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 20. 07. 10 Age : 32 Location : Jihlava
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 11:23 am | |
| taky to myslim jenom ze srandy...neuveritelne sem se nasmal u toho co si tady psal | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| |
| |
Beceles
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 11:40 am | |
| Ale dal si to do verejny sekce kouknout se na to nikdo kdo te nezna jako ja nebo ostatni..asi bych si o tobe nemyslel dobre veci Takovej radoby nadSAMEC co si lesti EGO | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 11:45 am | |
| | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 2:08 pm | |
| najednou je to prdel, vcera si jeste docela prskal kdyz sem ti rekl co si o tech tvejch "zkusenost" myslim | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 2:15 pm | |
| Seš píchač a všichni k tobě z kolen vzhlížíme.
Amen | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 2:17 pm | |
| - promo16 napsal:
- najednou je to prdel, vcera si jeste docela prskal kdyz sem ti rekl co si o tech tvejch "zkusenost" myslim
Vis my jsem to resili hned na G chatu s kirou ktera to pochopila zaitm jedinej kdo to nepochopil jsi ty A ja jsem se s tebou nehadal jenom jsem rikal ze kdyz jsi tak lbej ze to nechapes tak nevim Navic jsi mi neudal žadnej duvod pro to si to o mě myslet | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Sun Feb 20, 2011 8:56 pm | |
| Vsak jo jezis vim ze sis delal prdel...ale nekteri sou na to proste haklivy i kdyz to myslis ironicky...priste se na takovy sracky vyser stejne to spis vecinu lidi nasralo nez by\ se tomu zasmaly .D Ja se teda popadal za bricho | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Mon Feb 21, 2011 5:16 pm | |
| jojo, to je klasika. Lidi tvrdi ze to pisou ironicky, ale je to vymluva proto, ze napsali blud,o kterym ve skrytu duse doufaj ze se chytne a ulpi na nich jako pozlatko na Rolexkach za tri stovky | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Mon Feb 21, 2011 6:06 pm | |
| LEC FLEJM BEGIN - Vangence napsal:
- jojo, to je klasika. Lidi tvrdi ze to pisou ironicky, ale je to vymluva proto, ze napsali blud,o kterym ve skrytu duse doufaj ze se chytne a ulpi na nich jako pozlatko na Rolexkach za tri stovky
Jezisi ty jsi hovado Kdyby jsi vedel ty okolnosti tak to pochopis divny ze to pochopilo 90% lidi co to četlo tzv 18 ze 20 ( ty a promo jste mimo mísu ) Jinak asi tak minutu po tom postu se to řešilo na Guild chatu A kdyby to byl takovej blud tak to sem ani nepíšu a radši bych to smazal to že mam trochu jinej smysl pro humor nez promo nebo ty je o ničem jiném | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD Tue Feb 22, 2011 10:23 am | |
| Ty si myslis ze ses jedinej kdo to tak pise ? Podle me by podobnym stylem jako ty, napsal kazdej To ze si myslis ze nemam smysl pro humor, nebo ze to nechapu je omyl ja to chapu,jen sem napsal dedukci,ktera nicemu takovymu neodporuje Jen vysvetluju to pozadi | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mazacky buchticky xD | |
| |
|
| |
| mazacky buchticky xD | |
|