rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: RP server ... ?!?!?! Thu Feb 17, 2011 11:18 pm | |
| Dneska sem narazil na stránku twinu a tam maj novinku, že podporují server www.wow-rp.cz tak sem se tam šel podívat a čekal jsem něco klasickýho jakože prostě JEN wowko s dodržováním RP pravidel a popřípadě guild house atd., ale jak koukám tihle se vydali úplně jinou, novou cestou (aspoň pro mě novou a rozhodně zajímavější): "Neoteric RP je především o RolePlay. K těmto účelům byl vytvořen nový svět za použití světa World of Warcraftu. Pozměnili jsme příběh, odstranili jsme veškerý obsah původního světa, a pustili se do tvorby odznovu. Zatím máme otevřené 2 herní lokace, kolem padesáti českých úkolů, stovky věcí, desítky NPC a mnoho dalšího. Pozměnili jsme herní mechanismy, u nás již nenajdete žádné otravné levelování, ale všichni začínají na stejném levelu. Jakási úroveň postavy se dá dobře poznat z kvality jeho oblečení, zbraní, či z RP hodnocení. Stejně tak byl pozměněm způsob získávání nových schopností (tedy spellů). Ty je možné zakoupit v omezené míře za Zkušenosti, které se získávají za questy, eventy, nebo je možné je získat za vynikající RP či jako odměnu za pokoření všemožných silnějších potvor." ( www.wow-rp.cz/wiki/index.php/Neoteric ) takže co si o tom myslíte? nezkoušeli jste to už? ... popřípadě vyzkoušejte a podejte mi zprávu | |
|