| Madness tankadin | |
|
+8Skulinka aure Vangence Beceles promo16 phoenix92 Ade Madnesss 12 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Madnesss
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 08. 02. 11
| Předmět: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 1:34 am | |
| [WoW] Nick: Madnesss/ kdysi znamej jako Yorek Class: Paladin Race: Human Main spec: Prot Talenty: 00/53/18 Jaké máš zkušenosti s touto class?: Asi rok na OG tankujem Jak dlouho hraješ WoW?: 3 roky (rok na OG) pred tym rozne funn a instanty Played postavy: 49 days Předcházejicí guilda/y: Angels, Fake it Důvod odchodu z předcházející guildy: angels-system fungovani.... Fake it-nikdo uz nehraje prumnerny onlien stav 4 lidi Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25 Gearscore: 4387 Dual talenty?: ano - retri (strasne low) Talent build:http://arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?cid=2&tal=000000000000000000000000000530503500310232133331231152030050000300000000000000 Armory: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=MadnesssProfese +skill: MIN- 450 BS-delam JWC-delam Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : ANO Máš nějaké alty?: mam wara o ktoreho se delim s kamosom len tak for fun do PvP (pegharis) Čím nám můžeš být přínosem: som tank a v pohode clovek Jste schopni používát TS3 ? : ANO Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Hlavne vecer po skole ked viem ze ma byt raid si cas zorganizujem Proč právě Conspiracy ? : ste kvalitna gilda s profesionalnym pristupom [Real Informace] Město: Trnava Věk: 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: osobne nie ale pisem so Skulinkou Pár věcí o sobě: mam skolu 60 km od baraku denne tam chodim v 5:30 vstavam domov chodim tak o 16:30 Nechcel som aby sa vedelo ze stale hram.... chcel som si chvilu oddychnut od toho rusneho zivota vo funkcii Vice GuMa FI a zaroven RL.... v gilde to uz skoro nezilo a boli nazory ze Vedenie posralo gildu tym ze preslo na Insomniu cely problem (for fun aby sme neafkovali v SW tak sme expili no a co na raidy sme pravidelne chodili a okrem nas skoro nikto) bol ale tom ze od otvorenia ulduaru ludia stracali chut raidovat tym padom nechodili na raidy predcasne leavovali raid tym padom sme nedali nic a z toho vyplyva ze nakoniec na 25 man bolo 8 oline ludi z toho 1 heal 1 tank..... takze tu mate fakty EDIT: 16:19 utorok 8.2.2011 pridan aktualizovany odkaz na armory EDIT: 17:17 utorok 8.2.2011 odtajnene informacie pretoze tu vznikaju zaujimave nazory
Naposledy upravil Madnesss dne Tue Feb 08, 2011 6:23 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 9:17 am | |
| Divné, že tankuješ už rok na OG a nikdy jsem se s tebou nesetkal. Napiš sem tu předchozí guildu i důvod leavnutí i pro ostatní, nějaký "ZDĚLENO" ostatním nestačí | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 9:40 am | |
| jestli správně tipuju a vím o koho jde, tak to zděleno na TS opravdu stačí . No jak jsme o tom mluvili.. Profese si co nejdříve doděláš a ve středu bude nejspíše chybět protadin, takže zde tě vemem na zkoušku a poté se tady rozhodne zda ano, nebo ne | |
|
| |
Madnesss
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 1:03 pm | |
| jo rok sice tankujuem ale to boli len viac menej pokusy na normaloch a tak... zhruba od augusta 2010 tankujem uz v main spece profky dorobim a ked ten rename neprebehne tak joinem aj so starym nickom som momentalne bez gildy uz
no tak rename prebehol | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 1:32 pm | |
| ty talenty sis naklikal sam, nebo ti to nekdo poradil...? a takovej dodatek pro finixe, zdeleni na TS opravdu nestaci, pokud jsem tam nebyl i ja /edit: kdyz uz to tady beceles nakousl, priste bych prosil aby jste tyhle veci resili i s clkem dane classy, konecne slovo mam stejne ja a tim mu akorat snizujete sanci
Naposledy upravil promo16 dne Tue Feb 08, 2011 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Beceles
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 20. 07. 10 Age : 32 Location : Jihlava
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 1:49 pm | |
| Vubec tomu neorzumim...par podstatnych veci bylo zdelenych na TS o kterych nikdo s nas (tech mene dulezitejsich nez GuMka) nevi.Snad to neni nic co by mu zbortilo celej zaklad prijeti respektive pokusu o prijeti do teto guildy...NEBO SNAD JO?Jednou se to stejne dozvime xD v tyhle guilde se nic neutaji.Jinak si myslim ze ma vse v poradku..a pokud umi tankovat muze s prehledem nahradit Kratkouruku.(Dlouhanoha) | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 1:51 pm | |
| No...armory...taky dulezita vec...par clenu vi proc ale my treba nevime jestli ta postava opravdu vuuubec existuje.Absolutne nechapu co muze bejt dulezitejsi nez sem uvest veskera fakta,a ani trosku se mi to nelibi.Napsal si sice slusnou prihlasku,ale zda se mi dost otrepana o fakta.BTW (Nejde tady o to jestli ta postava existuje,je mi jasne ze ses na tolik prumerne inteligentni ze by sis nepodaval prihlasku za neco,co vlastne vubec neexistuje.Jde tu o princip,CL paladinu to vlastne taky nevi,a ten mam mit v teto prihlasce jedno z hlavnich slovo.) | |
|
| |
Madnesss
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 2:17 pm | |
| armory bude hned jak bude aktualizovane s novym nickom talenty mi upravoval kedysi davno jeden tipek a som s nimi spokojny aj ked som ochotny si nechat poradit nehovorim ze som dokonaly | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 3:19 pm | |
| Celkem pofiderní přihláška, která spíš vyvolává víc otázek než toho zodpoví... | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 5:27 pm | |
| no stydi se za svy jmeno. Udelal nejakej pruser nekde na kterej ani on sam neni pysnej. Mas si za svym jednanim stat a jednat tak, aby ses nemusel za svy jmeno stydet. Pokud je to tak, tak tu neco minimalne zavani. NAvic,prihlaska se prece nepodava na TS, ale tady. A tady je ta prihlaska nicnerikajici Edit: podle GS je hodne dobre equipnutej, tzn odchod z nejaky lepsi guildy. Bud tam neco dosral, nebo nechce, aby oni vedeli ze je u conspiracy. Takze to porad nevoni | |
|
| |
Madnesss
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 6:14 pm | |
| Nebo proste gilda uz vice mene nefunguje a nechce aby se vedelo ze jeste hraje pac kazdymu rekl ze konci.... | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 7:14 pm | |
| Zajimalo by me jmeno guildy, protoze za ty vic nez 2 roky co pusobim na narnu jsem te v zivote nepotkal, coz se mi zda hodne divne. (Yorek jsem snad v zivote se hre ani nevidel ) Ikdyz tak nejak podle equipu tipuju, ze to bude nekdo novej od FI. | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 8:07 pm | |
| Omfg napsal jsem post jako kráva a ono se to neodeslalo ...... Takze znovu.... Tanci v guilde: Veprik : Streda , nedele mrdá ... Exrebook : Rank C ( bez komentáre) Archandel : Dela na smeny takze jeden tyden tu je a jedne tu neni Dlouhanoha : mel ted udajne nejaky problemy uvidíme Panpan : je aktivní ale na raid se dostane mezi 19:15 - 19:30 .. Jelikoz nase nektery raidovací dni vypadaj tak ze tankujou bud alti nebo nekdo v off specu tak jsem o nem uvazoval. Predem jsem mu rikal jaka je situace tanku v guilde a taky ze po nem budu chtit 100% atendenci adekvatni skill a equip. Rikal ze by z nicim nemel bejt problem tak se snad predvede. Pokavad by byl 100% rad bych ho uprednostnoval na raidech a urcite za jednoho tanka na trvao vymenil. Jinak kdo nebyl na TS , byl vystaven bringovi kterej si myslim ho dost proklepl | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 8:18 pm | |
| TAkze po editu prispevku : haha, dyt sem to rikal ! zaprve : v predeslym postu,druha moznost zadruhe: FIckam sem rikal, ze po rozpusteny guildy (den vzniku consp) to pujde akorat tak doprdele.. nikdo z nich mi neveril. ty cleny tam znam, a vubec se nedivim ze to tak dopadlo. Jejich system je proste moc volnej, pak to takhle dopada... zatreti: dopadlo to jak to dopalo., lidi jsou lidi a meni i sva predesla rozhodnuti, neni za co se stydet byt u conspiracy. Chapu ze tim prozrazenim u nich klesnes na clena "bandy kokotu" . Mas to brat spis tak,ze se dokazes prenest pres predsudky a "pomyslne" jim ukazat jim cestu Tu tvou spravnou, a tu jejich spatnou. Krucinal, vsimate si toho, ze mam v drtive vetsine pripadu,pravdu ? | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 9:19 pm | |
| Všímáme Vange a moc mě mrzí, že ses ještě nevrátil Kdybys hrál jen to málo co já, tzn. logoval nejvíc 3 večery v týdnu na 3-4 hodinky, byl bys spokojenej a pořádně si zahrál + nepromarnil moc času K přihlášce: pořád ještě nevim o koho jde a jestli je to Yorek nebo co to Aure psal, tak jsem ho v životě neviděl a to jsem dost dlouho no-lifeřil a znal 99% komunity serveru | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 9:23 pm | |
| Ako to, ze si zatajil predchadzajucu g a predchadzajuci nick je tak nenapadne, ze koniec fakt nastvalo ma to tak, ze ta nebudem mat zo zaciatku rada a to aj napriek tomu, ze mam uchylku na slovakov! je to na Vas co s nim.. | |
|
| |
Kuco
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 10:16 pm | |
| za tu kratku chvilu co som bol vo FI ma jeho tankovanie nijak neohurilo...skor mi prislo ze sa ma este dost ucit. A socketovanie AP,AP + crit kvoli lepsiemu aggru mi prislo dost vtipne . viem ze na mojom nazore nijak nezalezi, len som mal potrebu to napisat | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 11:09 pm | |
| doufam ze o tom zda jej prijmeme, se rozhodne az zitra po raidu a za moji asistence...a pak si zrejme budu muset s nekterymi promluvit | |
|
| |
Pakota
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 14. 10. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Tue Feb 08, 2011 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Madnesss
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 12:11 am | |
| omg zase vytahuje jednodenni for funn socketing to by nemohlo byt bez toho.... hej vacsinou to byva tak ze ked je cely raid zly tak len kuco je dobry.... huntery maju kitovat nerobia to spravne tak nie aby sa im to vysvetlilo radsej leavneme urazeny raid ze kuco ? ono ked sa moc wipuje tak to treba leavnut bez slova ist off zostat v raide hej na to si expert nie aby si sa vyjadril co je zle alebo nieco podobne ty sa proste na to vyseres ved naco minat dalsich 50g z tych tvojich ubohych 200k ci kolko vlastne mas to hej tank tankuje zle mobky pretoze mu ich na 50 yardov preagroval main tank... no hold roguna ma trick and threat na zlom tankovi... ked vsetci hucia tahajte mobky k sebe tahame najkratsou cestou mrte mobiek a pri tom do nich dmgujete tak mame predpokladat ze rovno tam kam ich tahame stoja healeri ked tam 5 sekund pred tym neboli.... radsej uz nekritizuj tiez si zdochol na plamen ale ked tam zdochol niekto iny tak to bolo lamerske ked tam zdochne kuco tak pohoda no hej parada zase ist do gildy s kucom to bude luxus.... | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 12:39 am | |
| Pokud dobře vim kuca v guilde nemáme akorád nam sem nejake svoje rozepre netahejte. NA tohle neni nikdo zvedavej pravdu mate oba dva a je to KAzdej kdyz chce vysype na kazdyho jakoukoliv špínu na me by urcite každej rád ukázal a řekl ten je zlý a pořád nadává a huláká a sám to taky mrví ,ale zase nadruhou stranu musi vsichni uznat bez bez nejakýho tvrdšího vedení to nejde. (Teda pokavad by vsichni delali co maji a byli naprosto bezchybni tak nemuselo no ) | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 12:51 am | |
| Vange sem proste nechce jit kvuli Kire...v tom ho nepresvedcis.Co se te prihlasky tyce..vange ma zas jednou pravdu xD.Ale i kdyby to tady on a ani nekdo jinej nenapsal...tka staci kdyz si nekdo s FI tak trosicku prumerne inteligentni zajde sem na forko a s te prihlasky mu bude jasne o koho jde.Neni se opravdu za co stydet.Lidi te nesmi soudit za to ze si chces zahrat a ne jen tak zevlit a nic nedelat,a pokud jo,pak sou to idioti a nepatri do normalni spolecnosti. | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 12:57 am | |
| | |
|
| |
Madnesss
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 1:02 am | |
| Beceles ma pravdu momentalne to nesere ale naco si robit nepriatelov Kire sa hlboho ospravedlnujem za to mal som svoje dovody ale po Vengovej reakcii som zistil ze ma pravdu a ze sa nemam schovavat tak prepac Kirus | |
|
| |
Kuco
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Madness tankadin Wed Feb 09, 2011 1:09 am | |
| - Madnesss napsal:
- omg zase vytahuje jednodenni for funn socketing to by nemohlo byt bez toho.... hej vacsinou to byva tak ze ked je cely raid zly tak len kuco je dobry.... huntery maju kitovat nerobia to spravne tak nie aby sa im to vysvetlilo radsej leavneme urazeny raid ze kuco ? ono ked sa moc wipuje tak to treba leavnut bez slova ist off zostat v raide hej na to si expert nie aby si sa vyjadril co je zle alebo nieco podobne ty sa proste na to vyseres ved naco minat dalsich 50g z tych tvojich ubohych 200k ci kolko vlastne mas to hej tank tankuje zle mobky pretoze mu ich na 50 yardov preagroval main tank... no hold roguna ma trick and threat na zlom tankovi... ked vsetci hucia tahajte mobky k sebe tahame najkratsou cestou mrte mobiek a pri tom do nich dmgujete tak mame predpokladat ze rovno tam kam ich tahame stoja healeri ked tam 5 sekund pred tym neboli.... radsej uz nekritizuj tiez si zdochol na plamen ale ked tam zdochol niekto iny tak to bolo lamerske ked tam zdochne kuco tak pohoda no hej parada zase ist do gildy s kucom to bude luxus....
to co som napisal o tvojom tankovani nebolo len z toho razora ale vseobecne a ano skapal som raz na plamen, moze sa stat kazdemu...lenze ked sa to niekomu stane na kazdom pulle tak je to naprd ktomu o leavovani raidu sa snad ani nebudem vyjradrovat, leavol som raz lebo sa mi uz proste nechcelo(vobec som nebol urazeny) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Madness tankadin | |
| |
|
| |
| Madness tankadin | |
|