Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška-Hunter

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Aspect
Anonymní

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 3:50 pm

Ok,all mam zmnenene.

K tem gemum v headce:Předelal jsem na +34agi
talenty:Zmnenene,kde jsem pridal talent do Silencing shot
Glyphy:Mam jinak taky,a to:Glyph of Kill shot
Glyph of Steady shot
Glyph o Serpen sting
New v equipu:
Mam new wristy z naxx25(nekteří víte vyhral jsme je na gdkp),ve kterych mam gem +16agi
Mam new trinket z Nobles deck na agi

Doufam,že mne vemete,proto,když objevite dalsi chybu hned je zpravena...
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 4:08 pm

to je pristup kurva...ted jde jeste o to kolik vytocis v ulduaru, dobry dsp se u nas urcite neztrati, at pristi idecko nechcipame u consilu zase na enrage
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 11:53 pm

promo16 napsal:
to je pristup kurva...ted jde jeste o to kolik vytocis v ulduaru, dobry dsp se u nas urcite neztrati, at pristi idecko nechcipame u consilu zase na enrage
No on me bude boostovat a ja dam vetsi dmg Razz
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 2:29 am

Tohle je imo na skulinakovi, jestli se mu chce ho fakt kompletne zaucit. Ja jenom podotknu, ze jste odmitli, dle meho nazoru huntera lepsiho a zaroven nechodite naxx, takze moc neni kde lidi zaucovat.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 2:45 am

aure napsal:
Tohle je imo na skulinakovi, jestli se mu chce ho fakt kompletne zaucit. Ja jenom podotknu, ze jste odmitli, dle meho nazoru huntera lepsiho a zaroven nechodite naxx, takze moc neni kde lidi zaucovat.
Dorestagumpa znam ale ne v dobrym svetle Wink jinak na nem se mi libi ten zapal Very Happy neco co jsem mel ja v jeho letech Smile)) Nahodi moje talent na boost hunteru Very Happy nahodi si jeste glyph na marku Very Happy a ja si predelam talenty tak jako ty Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 3:39 am

Skulinka napsal:
aure napsal:
Dorestagumpa znam ale ne v dobrym svetle Wink jinak na nem se mi libi ten zapal Very Happy neco co jsem mel ja v jeho letech Smile)) Nahodi moje talent na boost hunteru Very Happy nahodi si jeste glyph na marku Very Happy a ja si predelam talenty tak jako ty Very Happy
Je to tvoje vec, ale pocitej s tim, ze jestli mu das support talenty tak nim automaticky zabijes jedno misto huntera a budou tak 4 lidi na 2 mista.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 1:16 pm

Je to to co mam já tedkon Wink tak to si hodí on a v tom nevidim problem Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 2:03 pm

Skulinka napsal:
Mas ted 3 huntery (Dzoggy, ty a Evicak) a jednoho pul huntera (ja)

jsou v raidu max 3 mista pro huntery, kam to narves?

Pokud bude mit support talenty, bude mit misto v raidu jiste a ty, dzoggy nebo evicak budete stridat, kdyz dojdu ja budou stridat 2 lidi.
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeMon Feb 07, 2011 4:01 pm

aure napsal:
Skulinka napsal:
Mas ted 3 huntery (Dzoggy, ty a Evicak) a jednoho pul huntera (ja)

jsou v raidu max 3 mista pro huntery, kam to narves?

Pokud bude mit support talenty, bude mit misto v raidu jiste a ty, dzoggy nebo evicak budete stridat, kdyz dojdu ja budou stridat 2 lidi.

to mas jak s tema tankama, v gilde jich mame 5 a stejne pak musim tankovat ja .)
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeSun Feb 13, 2011 1:14 pm

Přijat lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška-Hunter
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška-Hunter
» Prihláška Darkgunner/ Hunter (nepřijat)
» Quaex,Hunter (přijat)
» surv hunter (přijat)
» Hurtten-hunter (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: