| Foresgump - přihláška (lock) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Forest Anonymní
| Předmět: Foresgump - přihláška (lock) Fri Feb 04, 2011 11:55 pm | |
| Nick: Foresgump Class: Hunter Race: Dwarf Main spec: MM Talenty: 7/57/7 Jaké máš zkušenosti s touto class?: 3,5 roku na OG Jak dlouho hraješ WoW?: 4 roky Played postavy: 78 days Předcházejicí guilda/y: Numero Uno na TBC Noční Hlídka Důvod odchodu z předcházející guildy:Neschopné Vedení+ Neschopnost poskladat raid Equip: vše posbíráno v naxxu/OS/EoE 25 man Gearscore: 4375 Dual talenty?: ano - Survival 0/56/15 Talent build: Armory: Profese +skill: Eng 450 Mining 450 JWC 425 + nyní dále skiluji cooking a Fishing ,který už budu mí téměř na full Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : zatím ee ,ale pracuje se na tom.. Máš nějaké alty?: vyjmenuj prosím všechny, i ty za které už nehraješ. Equatina (shaman 80),Freezer (Priest 80),Rhonincz (Mage 80), Disprove (Warior 72) Čím nám můžeš být přínosem ?:Tk určitě míma profesema,Byl jsem Hunter Class Leader v guildě Numero Uno.tkže mími zkušenostmy,které jsem pochytil za celou dobu co hraji wow a mím DPS ) Jste schopni používát TS3 ? : ano samozřejmě rád si vždy pokecám i o věcech netýkajících se wowka .. Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : v podstatě Non stop .. Proč právě Conspiracy ? : mám tu pár přátel ze hry (Faint,Pupíček) a myslím ,že tato guilda má velkou budoucnost.. [Real Informace] Město: žiju na vesnici ( Stratov) Věk: 17 Znáš někoho z Conspiracy ?: Faint a Pupíčka Pár věcí o sobě: veselej,vtipnej,přátelskej (ale zase si nenecham nic líbit.. ) ..když se někde pije ,tk tam musim bejt .. |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 12:02 am | |
| |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 12:42 am | |
| Drzeni se za kazdou cenu barvy u gemovani je fail, nahodit +6 all stats gem pro set bonus +12atp jeste vetsi fail. Nemas ani jednu repku. Nemas noblesku. Mas eng. Podivne gemovani. To jsou 4 veci, ktere se mne nelibi. Btw. k tem hunterum by se mohl zacit vyjadrovat i skulinak, celkem by me zajimalo jestli se se mnou v nazorech shodne nebo ne
Naposledy upravil aure dne Sat Feb 05, 2011 12:47 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 12:47 am | |
| Pravda na repkach se pracuje .. Sockety mam dávaný čistě na agi+ zlutej 8 agi 8 hit ten modrej tam mam ne proto aby mi daval +12 atp ale aby přidával bonus za meta gem .. co se ti nelibi na eng ? |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 12:52 am | |
| Eng je naprosto nevyuzitelna pro huntera.
Za 20 agi, coz je nejdulezitejsi stat, ziskas 48 haste coz je vubec nejslabsi stat pro huntera. Na backu pak ziskavas 1 agi. Ta profese ma vyuziti leda ze startu datadisku, kdy eng helmy jsou vyborne a lehko dostupne, potom zacinaji strasne moc ztracet a zvlast pro huntera nema vyznam.
Muzes post talenty bez "http://" ? | |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 12:55 am | |
| ok ..prida mi 23 agi na back + padak, +340 haste kazdou minutu z rukavic ..mužu si vyravet mnohem lepší naboje a to kolik chci..
talent.mmo-champion.com/?hunter#ZzR-zjt26-401,,12213 |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 1:03 am | |
| - Forest napsal:
- ok ..prida mi 23 agi na back + padak, +340 haste kazdou minutu z rukavic ..mužu si vyravet mnohem lepší naboje a to kolik chci..
talent.mmo-champion.com/?hunter#ZzR-zjt26-401,,12213 Ty "mnohem lepsi naboje" ti muze vyrabet kdokoliv, to neni boost z te profese 23 agi misto 22 agi je +1 agi +340 haste na 12 sekund kazdou minutu. Je pri pouzivani na kazdy cd presne 48 haste. Coz je naprosto minimalni boost. A pokud to nebudes odpalovat opravdu na kazdy cd tak se to muze stat i slabsim nez 20agi. Talenty mas dobre, ikdyz ja osobne preferuji talenty bez aury (jsem rozmazlenej a doufam v jineho huntera s aurou nebo enha shamana) | |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 1:15 am | |
| Ano proto to mam vse namacrovane v kazdem shotu i spolecne se silencing shotem a kill commandem ,tkze to procuje porad a myslim,ze boost je to dobry..kdyby si chtel protestoval me DPS ,tk mi napiš in game a uvidíš ,že huntera naprosto zvládám ..nwm či postačí info naxx 10 Patchwerk ( 7680 DPS) |
|
| |
svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 1:21 am | |
| - Forest napsal:
- Ano proto to mam vse namacrovane v kazdem shotu i spolecne se silencing shotem a kill commandem ,tkze to procuje porad a myslim,ze boost je to dobry..kdyby si chtel protestoval me DPS ,tk mi napiš in game a uvidíš ,že huntera naprosto zvládám ..nwm či postačí info naxx 10 Patchwerk ( 7680 DPS)
neverim, 7680dps proste neuverim! | |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 1:25 am | |
| Full bufed Flame cup + potky na haste ... nwm co je na tom k nepochopení |
|
| |
Forest Anonymní
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 1:29 am | |
| |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 2:15 am | |
| Muj hunter v hero/10man gearu tam mel v dobe patchwerk eventu 6900 bez flamecapu, takze 7800 neni problem, zvlast s gunou z kela, ktera je ohromnym boostem dps.
No nic prestanu to tu spamovat, je to na vedeni | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 6:17 am | |
| - aure napsal:
- No nic prestanu to tu spamovat, je to na vedeni
!!! k prihlaske.. neviem huntov je podla mna dost a nie len huntov, ale celkovo aj ludi. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 10:25 am | |
| Když o tom tak přemýšlím, myslim, že je všeho dostatek a většina přihlášek se zamítá, proto bych locknul celou sekci přihlášky a tímto uzavřel nábor Nebo nám ještě něco chybí ? No v každym případě ale nepotřebujeme lidi, co nemaj hotový ani repky a nastudovaný TC. | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) Sat Feb 05, 2011 10:34 am | |
| K přihlášce PROTI: viz. předchozí komenty
Přihlášky nezavřeme... Ale nastavíme hodně velkou laťku, pokud příjmu nějakého hráče, tak to bude muset být 100% člověk, kterej bude mít vše správně, vše dodělaný apod..
NEPŘIJAT lock | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Foresgump - přihláška (lock) | |
| |
|
| |
| Foresgump - přihláška (lock) | |
|