Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška-Hunter

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Aspect
Anonymní

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 12:58 am

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
WoW:
Nick:Aspect
Class:Hunter
Race:Night Elf
Main spec.:MM
Talenty:7/57/7

Zkušenosti:
S touto class??:vše z TBC,Wotlk také vše,jen dodám,že z jineho serveru mam zkušenosti i z Ulduaru celé první a druhé patro
Jak dlouho hraješ wow??:3roky
Played této postavy??:63days
Předcházející guilda?:NO(Numero uno)
Důvod leavnutí:Tato guilda byla dobrá na TBC,ale na wotlku se all skazilo a když se složí 25man,tak ho nedojdou a je resset id..Ale já se chci stále pohybovat jak po equipové stránce,tak i po té zkušenostní.

Equip:naxx25,craft,(v neděli z Nobles Decku trinketka na agi)
Gearscore:4120
Dual talenty??ano-(momentálně pvp MM,ale z pvp jsem zkoncil..budu předelavat dualy do Survival,se kterými mám také velmi hodně zkušeností

Talend build:

Armory:

Screen z raidu:Bohužel ja screen z raidu nemam,ale jestli jde o postavení spellu a addony,mužu jej dodatečně dodělat.

Profese+skill:
JWC 450
INS 440
mining:450
(dodatečně)
muzu i přispět z profesema mýho alta,jsou k dispozici stále:
ENCH 440
TAIlOR 440
herb 450

Máš hotové reputace na ench do headky a ramen??
ramena:Mam ench z INS
headka:pracuji na ní dělám reputaci u Ebon Blade
Máš nějaké alty??:
shaman Christell ele 80lvl
dk Deadilidan 61lvl
priest Lorenia shadow 80lvl
čím nám můžeš být přínosem??:Můžu být dobrý přínos profesema,mým dobrým přístupem k raidům a mojí ochotou kdykoliv pomoci druhým.
Jste schopni používat TS3??:mam TS3,VNT,SKYPE jine se dají stáhnout..ale odpověď zní ANo můžu používat TS3
Odkdy dokdy jste schopní raidovat??:
Všední dny:od 18.00-23.00)
Výkendy:od 2.00-24.00

Proč zrovna Conspiracy??:jste velmi dobra a uspěšná guilda na Narnu,psal jsem si s některými vašemi členy a poznal jsem,že jste ochotni pomoct jinejm.Věřím tomu,že bych mezi vás zapadnul.A mam u vas par kamaradu z bývale guildy.

real informace:
Město:Teplice
Věk:17
Znáš někoho z Conspiracy??:Yetino
Pár věcí o sobě:Jsem normalní postavy.Posloucham dnb,radio xD.Věnoval jsem se florbalu,ted kvuli škole tam nechodím.Dělám střední prumyslovou školu.Rád se pobavím a pomůžu.

Doufám,že mně vemete do svých řad,a s pozdravem,
hunter
Aspect.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 2:25 am

já jsem pro ... co na to CL? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 10:46 am

Proti.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 10:54 am

Ja vcera na ofi potkal huntera jmenem Aspect a to byla nejvetsi lama jakou jsem kdy videl Very Happy

Jinak hunteri jsou evicak, dzoggy, skulina a jednou za cas ja.
Z tveho equipu mam takove rozporuplne pocity, na jednu stranu vetsinu mas dobre. A pak tam jebnes headu ve ktere mas uplne fail meta a jwc gem na atp. Tam kde mas luxusni enchanty na agi tam das ench na atp apod.
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 11:29 am

aure napsal:
Ja vcera na ofi potkal huntera jmenem Aspect a to byla nejvetsi lama jakou jsem kdy videl Very Happy

Jinak hunteri jsou evicak, dzoggy, skulina a jednou za cas ja.
Z tveho equipu mam takove rozporuplne pocity, na jednu stranu vetsinu mas dobre. A pak tam jebnes headu ve ktere mas uplne fail meta a jwc gem na atp. Tam kde mas luxusni enchanty na agi tam das ench na atp apod.

ade on bol vcera na TS a rozpraval sa so skulim a veprom a hovoril ze proste caka kym mu dropne lepsia heada ze ma v akcii gem z jwl na agi a metagem +21agi Smile

Návrat nahoru Goto down
aure

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 11:35 am

I tak je fail tam dat jwc gem na atp, kdyz tam muzes dat na agi. Nehlede na to, ze cekani na lepsi headu neberu jako vymluvu, zvlast na narnu kde kdyz chces tak tech goldu mas vic nez dost.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 12:11 pm

svrco napsal:
aure napsal:
...

ade

Ti dám Ade Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 12:31 pm

Uz jsem zvyklej, ze mi rikaji ade...
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 12:38 pm

aure napsal:
Uz jsem zvyklej, ze mi rikaji ade...

Divil jsem se právě, že jsi na to neupozornil Smile
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 2:33 pm

to je podvod, když sem psal PRO, tak tu byla prázdná přihláška(tzn nebylo tam napsaný ani písmeno) ...debilní edit
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Přihláška-Hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Hunter   Přihláška-Hunter I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška-Hunter
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: