))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
WoW:
Nick:Aspect
Class:Hunter
Race:Night Elf
Main spec.:MM
Talenty:7/57/7
Zkušenosti:
S touto class??:vše z TBC,Wotlk také vše,jen dodám,že z jineho serveru mam zkušenosti i z Ulduaru celé první a druhé patro
Jak dlouho hraješ wow??:3roky
Played této postavy??:63days
Předcházející guilda?:NO(Numero uno)
Důvod leavnutí:Tato guilda byla dobrá na TBC,ale na wotlku se all skazilo a když se složí 25man,tak ho nedojdou a je resset id..Ale já se chci stále pohybovat jak po equipové stránce,tak i po té zkušenostní.
Equip:naxx25,craft,(v neděli z Nobles Decku trinketka na agi)
Gearscore:4120
Dual talenty??ano-(momentálně pvp MM,ale z pvp jsem zkoncil..budu předelavat dualy do Survival,se kterými mám také velmi hodně zkušeností
Talend build:
Armory:
Screen z raidu:Bohužel ja screen z raidu nemam,ale jestli jde o postavení spellu a addony,mužu jej dodatečně dodělat.
Profese+skill:
JWC 450
INS 440
mining:450
(dodatečně)
muzu i přispět z profesema mýho alta,jsou k dispozici stále:
ENCH 440
TAIlOR 440
herb 450
Máš hotové reputace na ench do headky a ramen??
ramena:Mam ench z INS
headka:pracuji na ní dělám reputaci u Ebon Blade
Máš nějaké alty??:
shaman Christell ele 80lvl
dk Deadilidan 61lvl
priest Lorenia shadow 80lvl
čím nám můžeš být přínosem??:Můžu být dobrý přínos profesema,mým dobrým přístupem k raidům a mojí ochotou kdykoliv pomoci druhým.
Jste schopni používat TS3??:mam TS3,VNT,SKYPE jine se dají stáhnout..ale odpověď zní ANo můžu používat TS3
Odkdy dokdy jste schopní raidovat??:
Všední dny:od 18.00-23.00)
Výkendy:od 2.00-24.00
Proč zrovna Conspiracy??:jste velmi dobra a uspěšná guilda na Narnu,psal jsem si s některými vašemi členy a poznal jsem,že jste ochotni pomoct jinejm.Věřím tomu,že bych mezi vás zapadnul.A mam u vas par kamaradu z bývale guildy.
real informace:
Město:Teplice
Věk:17
Znáš někoho z Conspiracy??:Yetino
Pár věcí o sobě:Jsem normalní postavy.Posloucham dnb,radio xD.Věnoval jsem se florbalu,ted kvuli škole tam nechodím.Dělám střední prumyslovou školu.Rád se pobavím a pomůžu.
Doufám,že mně vemete do svých řad,a s pozdravem,
hunter
Aspect.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((