| Aelenis-shadow priest (přijat) | |
|
+9Beceles phoenix92 promo16 Limoz rimbo Sancti aure Skulinka Ade 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Aelenis Anonymní
| Předmět: Aelenis-shadow priest (přijat) Sun Jan 30, 2011 11:34 pm | |
| [WoW] Nick: Aelenis Class: Priest Race: Night Elf Main spec: Shadow Talenty: 14/0/57 Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2roky OG, predtym asi rok mystiq.cz +offi Jak dlouho hraješ WoW?: skoro 4 roky Played postavy: 110 days Předcházejicí guilda/y: tak bol som uz skoro vo vsetkych guildach:D za zmienku z TBC stoja FG,BS,FI a na wotlku FI,BS Důvod odchodu z předcházející guildy: mizerny pristup ludom k progressu UD, 19:30 -22:00 sa mi vazne nezda dostatocna doba na progress Equip: naxx/OS/EOE 25 Gearscore: 4431 Dual talenty?: holy/shadow pvp Talent build: arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?cid=5&tal=0503203100000000000000000000000000000000000000000000000325123051223010323150301351 Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Aelenis Screen z raidu: (nepovinné) img197.imageshack.us/i/wowscrnshot101310194811.jpg/ Profese +skill: Tailoring 450 Enchanting 450 JWC 450 Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : ano Máš nějaké alty?: Kuco-tankadin, Lamica-ele shaman Čím nám můžeš být přínosem ?: dobre dps + 100% pripravenost na raid, vyrobky z profiek Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : 18:00-24:00, v pripade potreby aj dlhsie Proč právě Conspiracy ? : tak poznam tam dost ludi co boli pretym vo FI a conspiracy momentalne povazujem za najlepsiu guildu [Real Informace] Město: Cadca Věk: 20 Znáš někoho z Conspiracy ?: v podstate vsetkych co boli predtym vo FI:) Pár věcí o sobě: student VS, mierny zavislak |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 12:21 am | |
| Kuco, ačkoliv bych strašně rád řekl, že jsem pro, musím být proti. Zrovna dnes jsme řešili, že jsme 3 shadow priesti na raid a je místo pro dva... Už takhle bude jeden na střídačce a ty nejsi z těch lidí co by si nechtěli zahrát, takže ti dobře radím, abys zkusil štěstí jinde | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 12:36 am | |
| NO skylama zpet na rogunu kterejch je nedostatek a SP nabrat Jinak nepatril jsi ve FI na tu stranu tech hodnejch co me tak hrozne kritizovali ? | |
|
| |
Aelenis Anonymní
| Předmět: ... Mon Jan 31, 2011 1:04 am | |
| to ade: par krat som pozeral vas raid setup ked ste boli v ulduare a prave sa mi zdalo ze priestov ste vela nemali...max 3 priesti z toho minimalne 1 holy tak som myslel ze 1 by sa vam este hodil:)
to skulinka: ked sa FI rozpadalo ja som bol an brigade, takze vlastne ani neviem co sa tu poriadne dialo...ked som prisiel akurat sa zacali spajat do US tak som tam siel tiez... |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:19 am | |
| V Conspiracy byli od začátku jen 2 shadow priesti, já a Faint. Začátkem prosince jsme to ale oba zabalili a tak dostal Skyline možnost změnit maina z roguny na shadow priesta, čehož využil. Jenže jsme říkali s Faint, že se na progress Ulduaru vrátíme. No tak jsme se vrátili jak jsme slíbili a pochopitelně teď Skyline prská, že se nedostane na raid. Ideální by nejspíš bylo kdyby šel zase hrát rogunu, ale to bude prskat dvakrát tolik.
Ale koneckonců co jsem viděl jeho talenty a zhodnotil způsob jakým má poskládaný/ogemovaný/oenchantovaný equip, divim se, že mu vůbec dovolíte lézt v PvP talentech, gemování a enchantech na progress Ulduaru.
No a abych to dokončil, včera se vrátila právě i Faint, takže tu jsme teď 3 shadow priesti na raid a dostanou se dva maximálně... Takže asi tak Kuco.
Btw koukám, že jsi ve FI, proč tam nechceš zůstat ?
Naposledy upravil Ade dne Mon Jan 31, 2011 1:21 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:20 am | |
| Je to lama s top dps, preberte si to jak chcete PS: Ja rikam o kazdem, ze je to lama, takze si nemyslete, ze je lama, protoze jsem napsal, ze je lama | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:22 am | |
| - aure napsal:
- Je to lama s top dps, preberte si to jak chcete
PS: Ja rikam o kazdem, ze je to lama, takze si nemyslete, ze je lama, protoze jsem napsal, ze je lama Právě, že to hrát umí a dost mě toho o SHP naučil právě on i když to asi neví, ale je to tak O to víc mě mrzí, že pro něj neni místo... | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:24 am | |
| Kuco ta lama ja by som bola za, ale to je na CL priestov.. | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:39 am | |
| Jako nechat si utect top hrace jenom proto ze pro nej neni misto je podle me kokotina, jeste kdyz jeden z priestu ma top equipleho "alta" ze specu ktery nam chybi | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:43 am | |
| JAko to v cem leze na raid je chyba CL pokud to dovolil .To CL musi delat automaticky. Ja opravdu nebudu kazdyho inspektovat pred raidem omg a kontrolovat jestli ma tohle a tamto... | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:54 am | |
| kuco konečně přešel na temnou stranu já sem určitě pro a to po všech stránkách, skilled závislák no koho víc si přát v guildě? ...a ade nebuď proti jen kvůli tomu že by ti bral equip a byl lepší v dmg než ty :-) | |
|
| |
Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 8:10 am | |
| takze uloha pre diabola/fenixa - zjebat skyline nech to nehra za shadow a vrati sa spat na rogunu inac, ja som urcite za | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 11:31 am | |
| - rimbo napsal:
- kuco konečně přešel na temnou stranu
já sem určitě pro a to po všech stránkách, skilled závislák no koho víc si přát v guildě? ...a ade nebuď proti jen kvůli tomu že by ti bral equip a byl lepší v dmg než ty :-) Dlouho by mi equip nesebral a o tom, že by byl lepší v dmg samozřejmě není pochyb. Ano, vemte ho, taky jsem všema deseti, ale vyžeňte teda Skylana, kterej stejně nemá PvE talenty/gemování/enchanty zpátky na rogunu a chci JISTÁ tři místa pro shadow priesty v raidu. Proč tři místa ? Protože by se Aelenis do raidu nedostal pokud by ho buď já nebo Faint nepustila a to se nejspíš nestane. Jde mi spíš o něj samotnýho, Kuco neni z těch lidí co chtěj sedět na střídačce a flákat se, Kuco si chce zahrát... Ano, samozřejmě místo pro tři SHP v raidu neni, tak mi teda najděte kompromis, ať můžu být taky pro. Leda by zkrátka Skyline táhl zpět na rogunu a Kuco by se dostal do raidu jen v případě, že by ho Faint pustila, nebo by tam Faint nebyla, ale podle jejích slov bude zase chodit pravidelně. No a já mu místo určitě neuvolnim, instaloval jsem to abych si progressnul Ulduar, ne seděl na střídačce a jak vidíte, zatim mám att 100% od té doby co jsem se vrátil | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 11:51 am | |
| Moc to hrotis, nevi proc by jste nemeli mit 3 mista stejne jako warloci, kdyz mate top dps. | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:06 pm | |
| To by se za nás musel Diabolos poprat a udělat nám 3 místa na raidu. Taky nevim, proč můžou být 3 warloci a jen 2 shadow priesti, když točíme +- stejně a jsme top dps. | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:30 pm | |
| - Ade napsal:
- To by se za nás musel Diabolos poprat a udělat nám 3 místa na raidu. Taky nevim, proč můžou být 3 warloci a jen 2 shadow priesti, když točíme +- stejně a jsme top dps.
protoze na vas vase clko sere xD to ja mam vzdycky na raidu 4-5 palachu xD | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 1:59 pm | |
| Budu si muset s Diabolosem vážně promluvit Pokud bychom měli 3 místa jistá, tak jsem pro přijetí | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 2:35 pm | |
| Jelikož je to známa osoba, víme že za danou classu hrát umí tak nejsem proti, ale nevím, jak to uděláme v raid setupu... No holt budeme muset zpřísnit RL a cepovat, vyčítat každou hovadinu no :-D. Prostě na progress se dostanou jen ty best lidi z guildy... A RL budou muset prostě pomáhat CLka, od toho sem si je tady zařídil . Ale projednání ještě trochu projednám, ale jak sem psal výše, spíše ano | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 2:49 pm | |
| Jestli ho vezmete, běda vám mě někdy šoupnout na střídačku | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 3:09 pm | |
| - Ade napsal:
- Jestli ho vezmete, běda vám mě někdy šoupnout na střídačku
Kdyy jste se pravidelne tocili tak bude pokazdy sedet nekdo jinej. Jiank bude platit kdo se nahlasi po 7 tak urcite budu s nejvetsi pravdepodobnosti stridat... BTW: MÁŠ OMEN ? | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 3:59 pm | |
| Jestli ses ptal na ten omen mě, tak nemám, nevedu a ani nepovedu... Aggro je problém tanka, můj problém je DPS SHP neni takovej aggrostroj aby přeaggrovával, takže pokud přeaggruji, je problém na straně tanka, nikoliv na mojí PS: střídačka je fuj, já si chci zahrát Proto mám 100% att a jestli ho vezmete, buď berte 3 shadow priesty na raid, nebo ho neberte. | |
|
| |
Beceles
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 20. 07. 10 Age : 32 Location : Jihlava
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 7:40 pm | |
| Ade ma strach o svou prdelku co? xD Ale ma pravdu..sou tu 2 clenove kteri tu byli drive (i pres tu mensi prestavku) a na raidovani maj zrejme pravo...ovsem za pravdu musim dat i druhe strane...je tu i nekolik dalsich lidi kteri se musi vystridat bez ohledu na delku sveho trvani v guilde...jinak by tu byli k nicemu.A delat mezi nimy vyjimky neni dobre...i ja bych se objetoval (i kdyz velmi nerad a jako CL to zrjeme neni mozne xD).Co s toho vseho co sem napsal vypliva?...Moc dobre si rozmyslete jestli ho vemete protoze ani jeden s nich nehodla skousnout cupeni na stridacce.Nezavidim to rozhodnuti Diablovi... | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 9:28 pm | |
| JA jsem PRO. 3 lidi na 2-3 místa je akorád. A nerikej mi ze vsichni budete vzdycky. | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) Mon Jan 31, 2011 9:31 pm | |
| Pošlete ale Skylana na rogunu, jinak budeme čtyři a to už se fakt nedá A pokud se sejdeme všichni 3, doufám, že nás pustíte teda Když pouštíte 3-4 locky. | |
|
| |
Skulinka
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aelenis-shadow priest (přijat) | |
| |
|
| |
| Aelenis-shadow priest (přijat) | |