Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Kamo (přijat)

Goto down 
+5
aure
Skulinka
promo16
Ade
Kamo1
9 posters
AutorZpráva
Kamo1

Poèet pøíspìvkù : 1

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 30, 2011 11:26 pm

Nick: Kamo
Class: Mage
Race: Dranei
Main spec:
Talenty: 2/51/18

Jaké máš zkušenosti s touto class?: dobré :-)))
Jak dlouho hraješ WoW?: 4 roky
Played postavy: 213 dní - 12.misto v TOP 200 played
Předcházejicí guilda/y: BS
Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad guildy na PvE

Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25
Gearscore: 4224
Dual talenty?: ano

Profese +skill:
Tailoring 450
Enchanting 450
Alchymie 450

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :ano
Máš nějaké alty?: ne
Čím nám můžeš být přínosem ?: snad dobrým dps a užitečností pro guildu
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : podle potřeby
Proč právě Conspiracy ? : na doporučení od kamaráda Fanny , prý skvělá parta

[Real Informace]
Město: Vodňany
Věk: 49
Znáš někoho z Conspiracy ?: ne
Pár věcí o sobě: trenér karate , otec dvou dětí , starší z dětí hraje také wow za Warriora

Díky za příležitost stát se jedním z vás. budete-li chtít .
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 12:23 am

Určitě jsem pro, 2 ulduary za sebou jsme byli bez mága a Leták dneska sám říkal, že nebude mít attendenci stoprocentní.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 12:32 am

tesim se na to jak bude finix nebo skulina rvat na raidu na nekoho kdo by jim mohl delat otce xD
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 12:41 am

promo16 napsal:
tesim se na to jak bude finix nebo skulina rvat na raidu na nekoho kdo by jim mohl delat otce xD
Pokud jsem to dobre pochopil jde o tohodle týpka.
https://conspiracy.canadian-forum.com/t318-tak-trosku-netradini-pihlaska

Porad mi prijde dost velky fail s tim ze neyl schopnej napsat blbou prihlasku ...
Ohledně mágu. LEto ted bude chodit tak na 50%. Corri se mi osobne začíná líbit má ten správnej zápal pro hru a snaží se a zatim byl na všech raidech. Jeden ted končí zkusebku a nevim jestli si ho tu necháme ...

S timhle no uvidíme Very Happy porad se tomu nejak branim ale pokud prekvapi a udela to KVALITNI DPS Smile
Chtel bych videt screan tvojeho UI to bude asi u me hrat velkou roli. Wink
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 1:25 am

Pro přiblížení:

ne že by nebyl schopnej podat přihlášku, jen Fanaa myslel že jsem pořád GuM a vezmu ho protekčně bez, ale jak vidíte, dnes jsem mu napsal ať ji napíše a je tady...
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 1:39 am

Stejne to nemeni nic na tom ze nam nebude stacit hráčsky. To že ma top equip a je z S neznamená všechno a že se před nim musime posadit naprdel.
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 1:47 am

Skulinka napsal:
Stejne to nemeni nic na tom ze nam nebude stacit hráčsky. To že ma top equip a je z S neznamená všechno a že se před nim musime posadit naprdel.
Vsak ho zkus jeden raid a uvidis Surprised)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 1:56 am

aure napsal:
Skulinka napsal:
Vsak ho zkus jeden raid a uvidis Surprised)
jenom jsem opakoval co jsi rikal ty ..
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 1:57 am

no skuli ten screen UI ... no jak se to řešilo posledně, tak sme stejně zjistily že každej preferuje něco jinýho :-) ... takže těžko hodnotit podle ui :-)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 2:08 am

rimbo napsal:
no skuli ten screen UI ... no jak se to řešilo posledně, tak sme stejně zjistily že každej preferuje něco jinýho :-) ... takže těžko hodnotit podle ui :-)
Vidis hlavne bindy atd. Wink a dost ti to a hráči jako takovému řekne.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 2:55 am

Skulinka napsal:
rimbo napsal:
Vidis hlavne bindy atd. Wink a dost ti to a hráči jako takovému řekne.

tak bindy nemám žádný krom klasických blizzardovských

a s to že ti to o hráči dost řekne tak to jsem byl taky takovýho názoru, dokud neřekli promo a aure že maj podobný UI jako https://conspiracy.canadian-forum.com/t301-corii-mage
takže ti screen vlastně řekne jen jestli má zobrazenej raid, což se můžeš rovnou zeptat napřímo a pomalu ani nepotřebuješ screeny
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 11:37 am

Skulinka napsal:

Nevim co to furt kecáš. Neznáš ho a tlacháš tu o tom, že neumí hrát. Kdyby neuměl hrát, nebyl by léta v BS. Třeba netočí to co tu točej topaři, ale určitě se dokáže vyrovnat našemu průměru.

Ty jsi prostě od začátku zaujatej, protože je to pro tebe hňup co si neumí podat přihlášku. Nechci ho nikterak bránit, ale za to, že jsem postnul tu netradiční přihlášku, můžu já, on nevěděl, že forum existuje a že se to řeší přes přihlášky. Po tom co jsem mu napsal "Bejku musíš si podat přihlášku" odepsal "Ok, jdu na to Smile"

Takže neschoopnej určitě neni, jak vidíte, přihláška je tu Wink

PS. včera jsem ho chtěl vzít na EoE nebo OS, vy jste to neřešili. Přitom tam x lidí nic nechce. Vyměnit ho za jednoho člověka by nic nezkazilo a určitě by toho o něm dost prozradilo. Ale je to váš boj.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 11:38 am

A ještě dodatek: včera mi psal Nemehlo jak jsme na tom s mágama, nejspíš tu bude brzy přihláška dalšího mága...
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 12:19 pm

preboha este nemehlo da prihlasku a pojdem sa zakopat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 2:37 pm

Vyzkoušet se může, ale s tím, že na raid více jak 2-3magy povolovat nebudu... Takže jestli bude 100% účast magu, tak si to jeden holt bude muset odsedět no Smile
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 3:05 pm

Ade napsal:
Skulinka napsal:

Nevim co to furt kecáš. Neznáš ho a tlacháš tu o tom, že neumí hrát. Kdyby neuměl hrát, nebyl by léta v BS. Třeba netočí to co tu točej topaři, ale určitě se dokáže vyrovnat našemu průměru.

Ty jsi prostě od začátku zaujatej, protože je to pro tebe hňup co si neumí podat přihlášku. Nechci ho nikterak bránit, ale za to, že jsem postnul tu netradiční přihlášku, můžu já, on nevěděl, že forum existuje a že se to řeší přes přihlášky. Po tom co jsem mu napsal "Bejku musíš si podat přihlášku" odepsal "Ok, jdu na to Smile"

Takže neschoopnej určitě neni, jak vidíte, přihláška je tu Wink

PS. včera jsem ho chtěl vzít na EoE nebo OS, vy jste to neřešili. Přitom tam x lidí nic nechce. Vyměnit ho za jednoho člověka by nic nezkazilo a určitě by toho o něm dost prozradilo. Ale je to váš boj.
To napsal aure ne já Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 4:13 pm

Ja napsal, ze si to myslim. A ja se relativne pravidelne pletu, takze to neber nejak smerodatne.

Kazdopadne nemehlo mel dps lepsi.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 4:26 pm

aure napsal:

Kazdopadne nikde zatim nevidim Nemehlovu přihlášku...
Návrat nahoru Goto down
aure

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 31, 2011 5:37 pm

Ade napsal:
aure napsal:

Kazdopadne nikde zatim nevidim Nemehlovu přihlášku...
Psal si, ze se ptal. Takze jsem se vyjadril k moznosti nemehla...
Návrat nahoru Goto down
Letoa

Letoa

Poèet pøíspìvkù : 5

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeSat Feb 05, 2011 7:28 pm

Co se týče mé atendence nikde jsem nepsal, ani neříkal že bude 50% spíš tak 75-80% ale dobrý.. za mě bych kama vzal..
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitimeTue Feb 08, 2011 9:44 am

přijat lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Kamo (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kamo (přijat)   Kamo (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kamo (přijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ferwine (přijat)
» Sharkan 4C (ne/přijat)