Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Corii-mage

Goto down 
+5
Pakota
Hasisak
rimbo
Mafioso
Skulinka
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:02 pm

[WoW]
Nick: Corii
Class: Mage
Race: Gnome
Main spec: Firearcane
Talenty: 20/51/00

Jaké máš zkušenosti s touto class?: asi rok za maga, na TBC jsem odchodil temer vše, a na wotlku všechno
Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky ale s prestupama
Played postavy: 35 days (/played)
Předcházejicí guilda/y: Angels(TBC), N1
Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad, Conspiracy

Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25, hateful doplnek
Gearscore:
Dual talenty?: ano-PVP-pompyro

Talent build:

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:

Screen z raidu: (nepovinné)
Corii-mage 98814015

omlouvam se za screen..neni z boje ale z pripravy na boj-nic jinyho jsem nemohl najit Sad ...snad to aspon neak pomuze--jeste tam mam firefrost talenty

Profese +skill:
Tailoring 450
Engineering 450
Mining 450

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : do headky ano, na ramenech mam ench ale hodlam delat repku na lepsi
Máš nějaké alty?: Mendy, Cennaris(brachova postava na mojem uctu), Achelóos, Cleira(twink)
Čím nám můžeš být přínosem ?: Slyšel jsem že mate malo magu tak bych chtel posilit magovske řady a hlavne delat JIDLO Very Happy
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :od odpoledne do zhruba 22:00
Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše z realu(Mafioso)+dobra povest

[Real Informace]
Město: Prostějov
Věk: 15
Znáš někoho z Conspiracy ?: Mafioso
Pár věcí o sobě: vysokej, chytrej(snad Very Happy), se smyslem pro humor
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Doplneni   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:18 pm

GS: 4116
raidovaci taim muze byt po domluve prodlouzen
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:39 pm

Skoncil napsal:
GS: 4116
raidovaci taim muze byt po domluve prodlouzen
Bohuzem my mame raid time do 23:00 4 krat tydne takze tohle by jsi mu sel pořešit ty Wink
Jinak nemam zatim nic proti zkusebce , i když kvuli tomu raid timu jsem zatim neutralni.
Návrat nahoru Goto down
Mafioso

Poèet pøíspìvkù : 3

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: :-)   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:46 pm

Byl sem s nim v guilde a bylo videt ze sve classe rozumi a co sem si tak vsimnul magu mame v guilde malo a dps ma tky dobre :-)
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Ukecani   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:55 pm

ja si myslim ze to ukecat pujde Wink
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 9:29 pm

proti !!!!!!!!!, nemá žádný addony krom omenu (kterej má eště debilně pres pul monitoru) ..... nwm nwm ten screen si radši neměl postovat, nemáš zobrazený HP svoje, ani targetu, ani v procentech, ani primo v cisle ....

verim ze umis hrat, ale kdyz se "nezajimas" o wow nastaveni a addony, tak to dle mého názoru není zrovna dobře, jediný co sis snad zapnul je zobrazení délky bufů ....

ale ber to spíš jako muj nazor bo moje proti má hodnotu 0,1 hlasu prumernyho clena .... jestli vubec Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 10:24 pm

prosimte tohle neber vazne Very Happy...je to hodne starej screen Very Happy..omen mam jinde mam recount, gs , dmb...target to target mam...hp odhaduju ale kdyz jinak nedas tak si to zapnu..neni problem...umim mysi zajet nahoru vis Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 10:25 pm

jeste mam witty mage
Návrat nahoru Goto down
Hasisak

Poèet pøíspìvkù : 14

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 10:28 pm

Nejak sa mi nezda ze si z guildy Angels.. predsa len este som tam skillu nevidel O:-)
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 10:33 pm

njn na TBC jeste usli pak to slo z kopce...skoro se rozpadli..ja odesel...a pak se to trochu slozilo
Návrat nahoru Goto down
Pakota

Poèet pøíspìvkù : 22

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:05 pm

naco tam mas blast weave a dragon's breath? si byl prepodkladam pred respecem
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:05 pm

rimbo napsal:
proti !!!!!!!!!, nemá žádný addony krom omenu (kterej má eště debilně pres pul monitoru) ..... nwm nwm ten screen si radši neměl postovat, nemáš zobrazený HP svoje, ani targetu, ani v procentech, ani primo v cisle ....

verim ze umis hrat, ale kdyz se "nezajimas" o wow nastaveni a addony, tak to dle mého názoru není zrovna dobře, jediný co sis snad zapnul je zobrazení délky bufů ....

ale ber to spíš jako muj nazor bo moje proti má hodnotu 0,1 hlasu prumernyho clena .... jestli vubec Very Happy

jeho interface je skoro stejna jako ta ma, asi sam sebe pujdu vyhodit kdyz jsem takova lama x(
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:07 pm

Skoncil napsal:
prosimte tohle neber vazne Very Happy...je to hodne starej screen Very Happy..omen mam jinde mam recount, gs , dmb...target to target mam...hp odhaduju ale kdyz jinak nedas tak si to zapnu..neni problem...umim mysi zajet nahoru vis Very Happy

Nějak teda nechápu tvůj způsob jakým se chceš prodat. To je jako bys přišel na přijímací pohovor a na stůl hodil 5 let starý životopis v kterém by nebylo "aktualizováno", že máš čerstvě vychozenou vysokou školu. Rimbo to řekl správně, já osobně si taky dost zakládám na tom jak má kdo uspořádané addony a dokážu podle toho dost usoudit jak ten člověk hraje.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:14 pm

ja sem chtel jsen vyplnit prazdne misto obrazkem..neuvedomil jsem si ze je tak starej protoze je jedinej kterej sem tam mel a je starej...
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:16 pm

udelal bych lip kdybych ho tam nedal Very Happy...a ja se tak snazil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:23 pm

Ja mam na ofi hodne podobne ui a v pve mi to uplne na pohodu staci. Co je vsak mega fail v jeho UI je nevytazeny raid frame. Sorry, ale jak si mage muze vlezt do raidu bez raid frame?

PS: fire mage v pve na single target macka 3 spelly a ty z tech 3 spellu mas normalne na barech dosazitelne 2.
7 pro me neni normalne dosazitelny bind
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:32 pm

pls uz nereste ten screen
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:35 pm

aure napsal:
Ja mam na ofi hodne podobne ui a v pve mi to uplne na pohodu staci. Co je vsak mega fail v jeho UI je nevytazeny raid frame. Sorry, ale jak si mage muze vlezt do raidu bez raid frame?

PS: fire mage v pve na single target macka 3 spelly a ty z tech 3 spellu mas normalne na barech dosazitelne 2.

treba to macka mysi tak jako ja, to je pak lepsi kdyz to mas vic uprostred x)...co je to raid frame?
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:38 pm

mackam to tlacitkama a mysi....ted uz jen tlacitkama Very Happy...mam dlouhy prsty;)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 12:07 am

aure napsal:

S mojema prstama jsou ženy nadmíru spokojené došáhnu na 0 v pohodě Very Happy
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 12:29 am

Skulinka napsal:
aure napsal:

S mojema prstama jsou ženy nadmíru spokojené došáhnu na 0 v pohodě Very Happy

beztak ses jeste panic xD
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 12:58 am

promo aure stydte se jestli mate podobny ui !!!! :-) ...
ja mam +- porad stejny UI jak sem mel na patchovi (akorat vlevo nemám zobrazenou party kdyz su v raidu) ... http://yfrog.com/f/4rpatchcmp/

tzn mám porád prehled o všem:
horní lišta: goldy, misto v baglech, durability, opravy
vlevo: raid/party abych videl jak na tom všichni jsou
dole: chat log, combat log abych videl jaký pecky dostáváš čím a byl porad v obraze
vpravo: recount at vidim jak to lamí lidi, omen kvuli agru, RBS kvuli raid bufům, popripade pally power
u mapky mám hlavně itemrack, na prepínání equipu (bo je to lepší než to kktsky blizzardovsky predelavani eq)
a pak nekde uprostred obrazovky se mi zobrazujou aktuální casty a cd boss spelů z DBM

bez toho, abych měl přehled o všem co se děje bych asi ani nehral wowko Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Hasisak

Poèet pøíspìvkù : 14

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 12:58 pm

promo16 napsal:

jeho interface je skoro stejna jako ta ma, asi sam sebe pujdu vyhodit kdyz jsem takova lama x(

A tvrdil snad o tebe niekto niekedy nieco ine ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skoncil
Anonymní

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 4:58 pm

ja asi nemusim mit az takovej prehled o raidu...mam rad wowko jaky je a bez omenu a wittymage uz by to pro me neslo ale nemusim to mit tak zapraskany staci me to....kdyz se potrebuju podivat na raid tak me staci jen ti co jsou mrtvi...nejsem heal. kazdymu to vyhovuje jinak
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitimeMon Jan 17, 2011 5:25 pm

Skoncil napsal:
kdyz se potrebuju podivat na raid tak me staci jen ti co jsou mrtvi...nejsem heal. kazdymu to vyhovuje jinak
Si mag tvou povinosti je decursovat, kdyz to encounter vyzaduje. To tvoje UI neumoznuje, nebo aspon ne efektivne
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Corii-mage Empty
PříspěvekPředmět: Re: Corii-mage   Corii-mage I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Corii-mage
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Pobehlica - mage
» Jirkas - Mage (nepřijat)
» Arcane mage (přijat)