| Corii-mage | |
|
+5Pakota Hasisak rimbo Mafioso Skulinka 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Skoncil Anonymní
| Předmět: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 7:02 pm | |
| [WoW] Nick: Corii Class: Mage Race: Gnome Main spec: Firearcane Talenty: 20/51/00 Jaké máš zkušenosti s touto class?: asi rok za maga, na TBC jsem odchodil temer vše, a na wotlku všechno Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky ale s prestupama Played postavy: 35 days (/played) Předcházejicí guilda/y: Angels(TBC), N1 Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad, Conspiracy Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25, hateful doplnek Gearscore: Dual talenty?: ano-PVP-pompyro Talent build: Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.: Screen z raidu: (nepovinné) omlouvam se za screen..neni z boje ale z pripravy na boj-nic jinyho jsem nemohl najit ...snad to aspon neak pomuze--jeste tam mam firefrost talenty Profese +skill: Tailoring 450 Engineering 450 Mining 450 Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : do headky ano, na ramenech mam ench ale hodlam delat repku na lepsi Máš nějaké alty?: Mendy, Cennaris(brachova postava na mojem uctu), Achelóos, Cleira(twink) Čím nám můžeš být přínosem ?: Slyšel jsem že mate malo magu tak bych chtel posilit magovske řady a hlavne delat JIDLO Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :od odpoledne do zhruba 22:00 Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše z realu(Mafioso)+dobra povest [Real Informace] Město: Prostějov Věk: 15 Znáš někoho z Conspiracy ?: Mafioso Pár věcí o sobě: vysokej, chytrej(snad ), se smyslem pro humor |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Doplneni Sun Jan 16, 2011 7:18 pm | |
| GS: 4116 raidovaci taim muze byt po domluve prodlouzen |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 7:39 pm | |
| - Skoncil napsal:
- GS: 4116
raidovaci taim muze byt po domluve prodlouzen Bohuzem my mame raid time do 23:00 4 krat tydne takze tohle by jsi mu sel pořešit ty Jinak nemam zatim nic proti zkusebce , i když kvuli tomu raid timu jsem zatim neutralni. | |
|
| |
Mafioso
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 05. 12. 10
| Předmět: :-) Sun Jan 16, 2011 7:46 pm | |
| Byl sem s nim v guilde a bylo videt ze sve classe rozumi a co sem si tak vsimnul magu mame v guilde malo a dps ma tky dobre :-) | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Ukecani Sun Jan 16, 2011 7:55 pm | |
| ja si myslim ze to ukecat pujde |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 9:29 pm | |
| proti !!!!!!!!!, nemá žádný addony krom omenu (kterej má eště debilně pres pul monitoru) ..... nwm nwm ten screen si radši neměl postovat, nemáš zobrazený HP svoje, ani targetu, ani v procentech, ani primo v cisle .... verim ze umis hrat, ale kdyz se "nezajimas" o wow nastaveni a addony, tak to dle mého názoru není zrovna dobře, jediný co sis snad zapnul je zobrazení délky bufů .... ale ber to spíš jako muj nazor bo moje proti má hodnotu 0,1 hlasu prumernyho clena .... jestli vubec | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 10:24 pm | |
| prosimte tohle neber vazne ...je to hodne starej screen ..omen mam jinde mam recount, gs , dmb...target to target mam...hp odhaduju ale kdyz jinak nedas tak si to zapnu..neni problem...umim mysi zajet nahoru vis |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 10:25 pm | |
| |
|
| |
Hasisak
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 27. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 10:28 pm | |
| Nejak sa mi nezda ze si z guildy Angels.. predsa len este som tam skillu nevidel O:-) | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 10:33 pm | |
| njn na TBC jeste usli pak to slo z kopce...skoro se rozpadli..ja odesel...a pak se to trochu slozilo |
|
| |
Pakota
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 14. 10. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:05 pm | |
| naco tam mas blast weave a dragon's breath? si byl prepodkladam pred respecem | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:05 pm | |
| - rimbo napsal:
- proti !!!!!!!!!, nemá žádný addony krom omenu (kterej má eště debilně pres pul monitoru) ..... nwm nwm ten screen si radši neměl postovat, nemáš zobrazený HP svoje, ani targetu, ani v procentech, ani primo v cisle ....
verim ze umis hrat, ale kdyz se "nezajimas" o wow nastaveni a addony, tak to dle mého názoru není zrovna dobře, jediný co sis snad zapnul je zobrazení délky bufů ....
ale ber to spíš jako muj nazor bo moje proti má hodnotu 0,1 hlasu prumernyho clena .... jestli vubec jeho interface je skoro stejna jako ta ma, asi sam sebe pujdu vyhodit kdyz jsem takova lama x( | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:07 pm | |
| | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:14 pm | |
| ja sem chtel jsen vyplnit prazdne misto obrazkem..neuvedomil jsem si ze je tak starej protoze je jedinej kterej sem tam mel a je starej... |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:16 pm | |
| udelal bych lip kdybych ho tam nedal ...a ja se tak snazil |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:23 pm | |
| Ja mam na ofi hodne podobne ui a v pve mi to uplne na pohodu staci. Co je vsak mega fail v jeho UI je nevytazeny raid frame. Sorry, ale jak si mage muze vlezt do raidu bez raid frame?
PS: fire mage v pve na single target macka 3 spelly a ty z tech 3 spellu mas normalne na barech dosazitelne 2. 7 pro me neni normalne dosazitelny bind | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:32 pm | |
| pls uz nereste ten screen |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:35 pm | |
| - aure napsal:
- Ja mam na ofi hodne podobne ui a v pve mi to uplne na pohodu staci. Co je vsak mega fail v jeho UI je nevytazeny raid frame. Sorry, ale jak si mage muze vlezt do raidu bez raid frame?
PS: fire mage v pve na single target macka 3 spelly a ty z tech 3 spellu mas normalne na barech dosazitelne 2. 7 pro me neni normalne dosazitelny bind treba to macka mysi tak jako ja, to je pak lepsi kdyz to mas vic uprostred x)...co je to raid frame? | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Sun Jan 16, 2011 11:38 pm | |
| mackam to tlacitkama a mysi....ted uz jen tlacitkama ...mam dlouhy prsty;) |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 12:07 am | |
| - aure napsal:
7 pro me neni normalne dosazitelny bind S mojema prstama jsou ženy nadmíru spokojené došáhnu na 0 v pohodě | |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 12:29 am | |
| - Skulinka napsal:
- aure napsal:
7 pro me neni normalne dosazitelny bind S mojema prstama jsou ženy nadmíru spokojené došáhnu na 0 v pohodě beztak ses jeste panic xD | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 12:58 am | |
| promo aure stydte se jestli mate podobny ui !!!! :-) ... ja mam +- porad stejny UI jak sem mel na patchovi (akorat vlevo nemám zobrazenou party kdyz su v raidu) ... http://yfrog.com/f/4rpatchcmp/tzn mám porád prehled o všem: horní lišta: goldy, misto v baglech, durability, opravy vlevo: raid/party abych videl jak na tom všichni jsou dole: chat log, combat log abych videl jaký pecky dostáváš čím a byl porad v obraze vpravo: recount at vidim jak to lamí lidi, omen kvuli agru, RBS kvuli raid bufům, popripade pally power u mapky mám hlavně itemrack, na prepínání equipu (bo je to lepší než to kktsky blizzardovsky predelavani eq) a pak nekde uprostred obrazovky se mi zobrazujou aktuální casty a cd boss spelů z DBM bez toho, abych měl přehled o všem co se děje bych asi ani nehral wowko | |
|
| |
Hasisak
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 27. 07. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 12:58 pm | |
| - promo16 napsal:
jeho interface je skoro stejna jako ta ma, asi sam sebe pujdu vyhodit kdyz jsem takova lama x( A tvrdil snad o tebe niekto niekedy nieco ine ? | |
|
| |
Skoncil Anonymní
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 4:58 pm | |
| ja asi nemusim mit az takovej prehled o raidu...mam rad wowko jaky je a bez omenu a wittymage uz by to pro me neslo ale nemusim to mit tak zapraskany staci me to....kdyz se potrebuju podivat na raid tak me staci jen ti co jsou mrtvi...nejsem heal. kazdymu to vyhovuje jinak |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Corii-mage Mon Jan 17, 2011 5:25 pm | |
| - Skoncil napsal:
- kdyz se potrebuju podivat na raid tak me staci jen ti co jsou mrtvi...nejsem heal. kazdymu to vyhovuje jinak
Si mag tvou povinosti je decursovat, kdyz to encounter vyzaduje. To tvoje UI neumoznuje, nebo aspon ne efektivne | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Corii-mage | |
| |
|
| |
| Corii-mage | |
|