[WOW]
Nick: Diarrhoea
Class: Warlock
Race: Human
Main spec: Destro
Talenty: 03/14/54
Jaké máš zkušenosti s touto class?: na Narniase asi 1 rok, TBC - Hyjal Summit cely, BT po Ilidana, a Kalecgosa sme nedali.
Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky
Played postavy: 73 dní
Předcházejicí guilda/y: Refusion
Důvod odchodu z předcházející guildy: Nepáči sa mi systém, a hlavne mi vadí Raid Leader, a spôsob raid leadrovania, ktorý je taký aký je kôli nedisciplýne ľudí
Equip: Naxx/ OS25 krome bot tie mam za repku, čakám na tie z EoE
Gearscore: 4219
Dual talenty?: ano- zatim pvp affli, ale s prichodem ulduaru, pudu affli jako main
Talent build:
Armory:
arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Diarrhoea
Screen z raidu:
screenshot.xfire.com/s/106616064-4.jpg este za cias bugnuteho conflagrateu, moj osobny Record ked neratam Thadiusa...zarove+n moje interface...vylepsenia rad prijmem, je to addon Spartan UI
Profese + skill:
Tailoring 445
Enchanting 450 (aj moongoose)
na altoch:
Alchemy 450
Herbalism 450
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Samozrejme
Máš nějaké alty?: Flair-Resto druid GS 4096, balance GS 4092, Feral GS 3900+, vsade set bonus
Sareth - kamoš s ním chodí pvp, Djibiril - lvl 70
Čím nám můžeš být přínosem ?: Dam nejaky ten DMG, healovaŤ ma tieŽ baví, dalej, pred progresom vecsinou dostanem zasobovaciu naladu a zbieram bilinky na progress, enchanty v guilde zdarma delam...aj zabavu si uŽijete
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Proč právě Conspiracy ? : už když se zakládala, tak som bol volaný, lenže som mal veľmi dobrý kolektív, momentálne je to nanič v pre mňa v Refusione a mam tam kámoše s kterým sem začínal PvE na Narniase, Skulinka, no najviac ma zaujala organizovanosť raidov, a to v stredu keď som mal ist pomahat s testom Ulduaru, pacilo sa mi ako Raid leader reagoval, a hlavne vzajomna ucta hracov a raid leadera...
[Real Informace]
Město:Košice
Věk: 17
Znáš někoho z Conspiracy ?: Skulinku, Panpana, Hasisaka, Higra...možna jeste nekoho ale ted si nespomenu...
Pár věcí o sobě:Som mužského pohlavia, rád sa smejem, baví ma psychológia