Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Diarrhoea - Warlock (přijat)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Diar
Anonymní

Diarrhoea - Warlock (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Diarrhoea - Warlock (přijat)   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 1:48 am

[WOW]
Nick: Diarrhoea
Class: Warlock
Race: Human
Main spec: Destro
Talenty: 03/14/54

Jaké máš zkušenosti s touto class?: na Narniase asi 1 rok, TBC - Hyjal Summit cely, BT po Ilidana, a Kalecgosa sme nedali.
Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky
Played postavy: 73 dní
Předcházejicí guilda/y: Refusion
Důvod odchodu z předcházející guildy: Nepáči sa mi systém, a hlavne mi vadí Raid Leader, a spôsob raid leadrovania, ktorý je taký aký je kôli nedisciplýne ľudí

Equip: Naxx/ OS25 krome bot tie mam za repku, čakám na tie z EoE
Gearscore: 4219
Dual talenty?: ano- zatim pvp affli, ale s prichodem ulduaru, pudu affli jako main

Talent build:

Armory:
arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Diarrhoea

Screen z raidu:
screenshot.xfire.com/s/106616064-4.jpg este za cias bugnuteho conflagrateu, moj osobny Record ked neratam Thadiusa...zarove+n moje interface...vylepsenia rad prijmem, je to addon Spartan UI

Profese + skill:
Tailoring 445
Enchanting 450 (aj moongoose)
na altoch:
Alchemy 450
Herbalism 450

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Samozrejme
Máš nějaké alty?: Flair-Resto druid GS 4096, balance GS 4092, Feral GS 3900+, vsade set bonus
Sareth - kamoš s ním chodí pvp, Djibiril - lvl 70
Čím nám můžeš být přínosem ?: Dam nejaky ten DMG, healovaŤ ma tieŽ baví, dalej, pred progresom vecsinou dostanem zasobovaciu naladu a zbieram bilinky na progress, enchanty v guilde zdarma delam...aj zabavu si uŽijete
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Proč právě Conspiracy ? : už když se zakládala, tak som bol volaný, lenže som mal veľmi dobrý kolektív, momentálne je to nanič v pre mňa v Refusione a mam tam kámoše s kterým sem začínal PvE na Narniase, Skulinka, no najviac ma zaujala organizovanosť raidov, a to v stredu keď som mal ist pomahat s testom Ulduaru, pacilo sa mi ako Raid leader reagoval, a hlavne vzajomna ucta hracov a raid leadera...

[Real Informace]
Město:Košice
Věk: 17
Znáš někoho z Conspiracy ?: Skulinku, Panpana, Hasisaka, Higra...možna jeste nekoho ale ted si nespomenu...
Pár věcí o sobě:Som mužského pohlavia, rád sa smejem, baví ma psychológia
Návrat nahoru Goto down
Diar
Anonymní

PříspěvekPředmět: Zabudol   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 1:56 am

Zabudol som dodať že som kresťan...Smile
Návrat nahoru Goto down
Diar
Anonymní

PříspěvekPředmět: SRY   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 2:42 am

raidovať som schopný od piatej do jedenáctej každý deň okrem piatku, samozrejme v piatok vecer okolo tej desiatej som volny, sobota prakticky cely den, a nedela od druhej do jedenactej...
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Diarrhoea - Warlock (přijat)   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 12:47 pm

Za locka Tě nejspíš nevemem, těch je opravdu přemnoženo... Ale o tom duridovi bych i uvažoval, těch je naopak málo Smile, takže za mě tedy PRO, pokud půjdeš jako s Mainem Druida
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Diarrhoea - Warlock (přijat)   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 7:36 pm

phoenix92 napsal:
Za locka Tě nejspíš nevemem, těch je opravdu přemnoženo... Ale o tom duridovi bych i uvažoval, těch je naopak málo Smile, takže za mě tedy PRO, pokud půjdeš jako s Mainem Druida
ZA uz jsem se o tom bavli na TS Wink
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Diarrhoea - Warlock (přijat)   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:38 pm

Přijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Diarrhoea - Warlock (přijat)   Diarrhoea - Warlock (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Diarrhoea - Warlock (přijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Banir, Warlock (přijat)
» Higr - Warlock (přijat)
» Charizard, warlock (přijat)
» Wana - Warlock (nepřijat)
» Ferwine (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-