Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

surv hunter (přijat)

Goto down 
+6
phoenix92
Ade
bringstorm
Skulinka
promo16
aure
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Ombladon

Ombladon

Poèet pøíspìvkù : 21

surv hunter (přijat) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 9:12 pm

aure napsal:
Skulinka napsal:
aure napsal:

jsem jeden z top equipnutych hunteru na realmu.
Jsi az 8 na totalne lamerskym serveru Razz

Spis jsem narazel na to, ze se mi opravdu nic neposralo Smile

PS: Ruku na srdce, oproti narniasu je to uroven bozska Wink
Nejde mi o to jestli se ti tam něco posralo ale nechápu teda proč se chceš vrátit na narmias.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Jan 14, 2011 9:30 am

Měli byste být rádi, že se vám vracej skilled lidi pomoct s Ulduarem, ještě by mohl přijít Rimbo a Predyska. Místo toho ohrnujete rypák Smile

Být Aurem tak už ani nemám chuť jít pomoct... Stojíte o nás vůbec, nebo se taky nemusim obtěžovat sosat wotlk ? Smile
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Jan 14, 2011 10:28 am

tak já v guilde ještě jsem Very Happy, rank alt, všechny DKP smazaný, semtam za mě logne někdo jinej a pak nikdo neví kdo vlastně je na rimbovi, ale v guildě jsem Very Happy

a Ade já chodím obcas online :-), dokonce jsem uz byl jednou naxx Very Happy (ale né celej Very Happy) a kdyby byl ten ulduar ve stredu jak bylo puvodne planovany, tak bych byl i v tom ulduaru :-)
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Jan 14, 2011 11:15 am

No vidiš, já byl takových 5 raidů určitě po tom co jsme skončili Smile
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 12:49 pm

Po stažení Stormovo přihlášky jsem PRO přijetí, ale počítej s tím, že jdeš na fun server, takže ten Ulduar určitě nebude fungovat 100% :-D
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 9:21 pm

phoenix92 napsal:
Po stažení Stormovo přihlášky jsem PRO přijetí, ale počítej s tím, že jdeš na fun server, takže ten Ulduar určitě nebude fungovat 100% :-D

fun server jo ? ..takže rate 20x a custom vendoři a itemy .... juhů lets go Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 10:36 pm

ano fun server je každej kde nejsou 1x raty u mě Wink
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Jan 19, 2011 12:22 pm

Přijat, LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

surv hunter (přijat)
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Dzoggy surv hunter (přijat)
» Hurtten-hunter (přijat)
» Quaex,Hunter (přijat)
» Aprune - Hunter (přijat)
» Dzoggy Survival Hunter (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-