Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

surv hunter (přijat)

Goto down 
+6
phoenix92
Ade
bringstorm
Skulinka
promo16
aure
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

surv hunter (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 7:56 pm

[WoW]
Nick: Chigger
Class: Hunter
Race: Dwarf
Main spec: Survival
Talenty: 5/15/51

Jaké máš zkušenosti s touto class?: poslední 2 roky na OG, na TBC vše až po Muru, na wotlku vše co je tady otevrene
Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let
Played postavy: 6d 22h
Předcházejicí guilda/y: ToS, BS, MM, refusion, Conspiracy
Důvod odchodu z předcházející guildy: Většinou nespokojenost nebo rozpad. Z conspiracy jsem odešel, protože jsem přestal hrat na narniasu

Equip: vše posbíráno v naxxu/OS/EoE 25
Gearscore: 4173
Dual talenty?: ano - marksman, časem se z toho stanou main talenty

Talent build:
Naklikejte svoje talenty např. na:
Surv: http://talent.mmo-champion.com/?hunter#ZL2pj3Ww6kTECNx,,12213
MM: http://talent.mmo-champion.com/?hunter#ZzR-zjyAJEBI1,,12213 (docasne bo je malo armor penet)

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:
arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Chigger

Screen z raidu: (nepovinné)
V soucasne dobe zadny nemam,,,

Profese +skill:
JWC 31
BS 95
Mining 100
Kdyz je cas, tak na tom pracuji, bohuzel casu ted moc neni

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Ano oboje
Máš nějaké alty?: Bodosus, Bobosus, Spocenka, Aurelia, Daera (vsechny jsem vsak rozdal, takze na ne ma pristup vic lidi)
Čím nám můžeš být přínosem ?: Toz su zkuseny, mam vas rad a myslim si, ze huntera trochu i ovladam
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : zalezi na spouste vecech, hlavne na mem volnem casu, pokusim se vsak ucastnit se vsech raidu
Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše Surprised)

[Real Informace]
Město: Bruntál
Věk: 19
Znáš někoho z Conspiracy ?: Adelici, Prinesbourku, Morálně čistou, Skulinku a další
Pár věcí o sobě: Jsem chudej, ale mocinky moc vás všechny lovískuju
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 9:10 pm

kdyz si ho expil tak sis na neho kupoval ty veci za emblemy ne? tak ze na tom acc musis mi jeste nejakou 80 ne? no a pises ze si vechno rozdal...

...jinak asi nebude zadny tajemstvi co si o tyhle prihlasce myslim, takhle pred ulduarem...Razz
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:31 pm

PRo huntera bude těžko místo po tom co se nabral stormbolt takze nevim Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:43 pm

promo16 napsal:
kdyz si ho expil tak sis na neho kupoval ty veci za emblemy ne? tak ze na tom acc musis mi jeste nejakou 80 ne? no a pises ze si vechno rozdal...

...jinak asi nebude zadny tajemstvi co si o tyhle prihlasce myslim, takhle pred ulduarem...Razz
Na tom acc je jeste daera a bodo, daera vam asi moc nepomuze a bodo je skaredy Wink
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:49 pm

aure napsal:

Na tom acc je jeste daera a bodo, daera vam asi moc nepomuze a bodo je skaredy Wink
Bodosus by se samozrejme hodil enha/ele/resto Very Happy tzv. píča pro všechno Very Happy
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:52 pm

Takže tys přestal hrát a chtél by ses vrátit? Mno nevim nevim, přeběhlíkům, co jednou opustěj guildu a jdou za "lepším" a pak se chtěj vrátit moc nevěřím...

Pozn.: Taky tě lovískujem. Tak moc, až bysme tě celou láskou nejraději snědli...
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:53 pm

Skulinka napsal:
Bodosus by se samozrejme hodil enha/ele/resto Very Happy tzv. píča pro všechno Very Happy

Shamiků mám zatím tak akorát dost, bohužel u některých přímo doslova :/
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 9:28 am

bringstorm napsal:
Takže tys přestal hrát a chtél by ses vrátit? Mno nevim nevim, přeběhlíkům, co jednou opustěj guildu a jdou za "lepším" a pak se chtěj vrátit moc nevěřím....

Bože můj, tohle si laskavě odpust. Je rozdíl utéct do jiné guildy a plivat na lidi z Conspiracy a odejít čestně na offik. Kdybyste na to měli prachy i vy, 99% z vás by šlo ještě dneska a neříkejte, že ne.

Nechci tady rozpoutávat žádnej flame, jen si kurva uvědomte, že je tohle jeden z mála lidí v guildě, kterej se zasloužil za to kam se Conspiracy dostala. Konkrétně u tebe Bringu si nejsem dost jistej, jestli je tohle rýpání na místě, protože ten člověk z mého pohledu udělal asi tak 10x tolik pro guildu co ty a to podotýkám z menšího postu - jak paradoxní.

Nechápu, že tu řešíte přihlášku člověka, kterej s váma strávil tolik hodin a večerů ve hře a na Teamspeaku. Argumentovat nějakým dezertérstvím, jak jste nazvali jeho odchod na offik anebo tím, že jste vzali Stormbolta je dost mimo. Neřeknu kdyby bylo místo pro jednoho huntera, nebo dva, ale hunt a obzvlášť v Aureho rukách je TOP dps, takže fakt nevim co hrotíte.

Se omlouvám, že jsem se takhle rozčílil, neberte to osobně, i když min. jeden člověk si to osobně vezme určitě, že Bringu...

Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 1:00 pm

citace :
protože ten člověk z mého pohledu udělal asi tak 10x tolik pro guildu co ty a to podotýkám z menšího postu - jak paradoxní.

presne kvuli temhle kecum se rozpadl pred pul rokem fake it, tam meli tenkrat taky nekteri lidi problem s tim ze jsme jim za jejich drivejsi zasluhy z tbc neprojevovali dostatek ucty...nechtej abych ti zas povedel neco pekneho...je od vas vsech strasne fajn ze nam chcete s ulduarem prijit pomoc, radeji jste ale meli prijit v dobe kdy nas na naxx chodilo 18, ted se nedivte nekterym lidem co si o takove pomoci mysli...
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 1:24 pm

Taky z tohoto důvodu jsem navrhoval si dát třeba 2 týdny pauzu ale néééé, to by někteří nevydrželi. Raději jste chtěli chodit raidy v 16 lidech, jako třeba poslední naxx na kterém jsem byl, tak se nedivte, že se lidem hra znechutila a končí jeden člověk za druhym.

Fake it a Conspiracy je úplně jinej příběh, to nemůžeš srovnávat. Byl jsem ve FI rok, tak vim o čem mluvim.

A hlavně tu mluvíš o změně vedení ke které došlo ve FI a původní vedení to nedokázalo překousnout, tady vedení (chápej GuMs) zůstalo stejný až na mě a Skulinu a my dva rozhodně nemáme proti Phoenixovi a spol nic, ovšem dokud nezačně někdo plivat na nás (Bring).

A když vidim Bringa, kterej s prominutim neudělal vůbec nic za celou svou slavnou éru gumování jak reje do Aureho, kterej dělal pro guildu mnohem víc, chce se mi brečet, jak rychle zapomínáte.
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 2:26 pm

Aure, je pěkný, že sis podal přihlášku, ale 100x lepší by bylo, kdyby jsi mi to řekl včera večer na TSku. Mám raději ústní domluvu a tebe znám. Ale musíš počkat, přihlášky teď řeším hlavně se Skuliňákem, protože on povede hlavně Ulduar a říkal něco o tom, že bude potřeba kvalitní tanky, takže spíš za Aureho. Stormbolta jsme přijali, ale ten řekl, že se rozhodne podle toho, jak to dopadne v RF, ale za huntera tě moc nechci. Na Ulduar bude minimálně 5 locků a takhle by bylo 5 hunterů... A z toho by vyplývalo nerovnovážnost raidu a nekonečné zápasení o T8 a celkově equip. A hlavně doufám, že jestli tě příjmeme, tak s náma nepůjdeš 2-3 týdny a zase zdrhneš na offi.
Návrat nahoru Goto down
Panpan

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 3:09 pm

Lidi , chtel bych to trosku okomentovat , protoze ve FI jsem sice nebyl , ale zazil jsem jiz rozpady nekolika guild a vetsina rozpadu zacinala timhle zpusobem , proste to ze nekteri hraci odesli na ofik , to je normalni a neda se s tim nic delat , nikoho behem te doby z guild neurazeli(nevim teda co se stalo mezi aurem a kirou , ale snad to neni tak vazny) guilde si myslim zustali loajalni , ade obcas zasel nejaky ten raid a zajimal se o deni v guilde . Nechapu , proc by mel byt takovy problem se s tim vyrovnat , ano, mozna to vypada trosku jako kdyby chteli vyzrat slavu a zas zdrhnout , ale byt to tak nemusi, nikdo nic jiste nevi.

=> zaver ...
Jsem pro , aby to s nami zasli , precijen ted jde hlavne o FK , az to bude farma , tak treba zas pujdou na ten offi , ale jako guild bude FK nas a hotovo , nikoho nezajima , kdo na tom raide opravdu byl , jsme jedna guilda , a momentalne jde jen o guildu , jsme tym a jako tym musime fungovat , to si uvedomte. Jednou jeden nejmenovany clovek rekl vetu : Hraci jsou tu pro guildu , ne guilda pro hrace. Jednotlivec nedokaze nic , organizovana spolecnost lidi dokaze nemozne.

PS : omlouvam se za diakritiku , proste se mi s tim nechtelo psat 2 hodiny Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 5:29 pm

phoenix92 napsal:
bude potřeba kvalitní tanky, takže spíš za Aureho
V novaccich je clovek co se za mesic zkusebky nedostal k tankovani, z toho jsem si vyvodil, ze tanku je vic nez dost.

Panpan napsal:
nevim teda co se stalo mezi aurem a kirou , ale snad to neni tak vazny
Snad ne Surprised)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 5:31 pm

Ja nemam nic proti auremu. Jenom rikam ze misto pro huntera pokud se nabere stormbolt nebude. jelikož by jsme tu byli 4 hunteři. s max 2-3 místama na raid. POkud to povedu tak ja budu muset bejt jeden z nich v tom pripade na 1-2 místa budou 3 hunteři což si myslim že je dost a u locku to bude taky zajimavy.
Aure ma 150 tisíc postav tak muzes jit za aureliu ani nemusis bejt tank ale muzes ejt heal / bala kterej by se nam ted urcite hodil.
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 10, 2011 5:32 pm

Skulinka napsal:
Ja nemam nic proti auremu. Jenom rikam ze misto pro huntera pokud se nabere stormbolt nebude. jelikož by jsme tu byli 4 hunteři. s max 2-3 místama na raid. POkud to povedu tak ja budu muset bejt jeden z nich v tom pripade na 1-2 místa budou 3 hunteři což si myslim že je dost a u locku to bude taky zajimavy.
Aure ma 150 tisíc postav tak muzes jit za aureliu ani nemusis bejt tank ale muzes ejt heal / bala kterej by se nam ted urcite hodil.
Tak ja budu facerollovat za aure, neni problem Surprised)
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeWed Jan 12, 2011 12:04 pm

Skulinka napsal:
Jinak nechapu proc se tak branis class stackingu Surprised) Byla, je a bude to vzdy nejjednodussi cesta k FK. At uz to bylo na vanille, kde to bylo potreba temer na kazdeho bosse. Nebo swp, kde stackovani shamanu neuveritelne zjednodusovalo cely raid. A nebo, kdyz uz se mluvi o ulduaru tak samotny FK yogg+0 by Ensidia, kdy stackovali warlocky. Pripadne posledni class stacking paragonu a 11 druidu na nefarian hero Smile

Class stacking je vzdycky nejjednodussi cesta k FK. Zvlast na narnu, kde na tom nektere classy jsou mnohem lip nez jine.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeWed Jan 12, 2011 2:42 pm

Já ti řeknu proč.

Protože jde za huntera a víc hunterů = víc dkp při bidování Wink
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeWed Jan 12, 2011 5:19 pm

Ade napsal:
Já ti řeknu proč.

Jasný argument jak bota Very Happy podivej se na DKP a kolik itemu jsem bral a za kolik dkp opravdu me o tohle nejde Very Happy ale kdyz vezmu na raid 5 warlocku a 5 hunteru k tomu 3 tanky a 6 healeru tak jestli umim pocitat je to 19 lidí a zbylejch 6 bude pro roguny, dk , magy, wary, priesty , druidy ... ?
Nevim co sem do toho prispivas v tuhle chvilku do toho nemas vubec co kecat Wink a aure jasne svolil ze jde za druida takze tvuj post je zbytecnej Wink
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeWed Jan 12, 2011 5:42 pm

ja uz to mam vymysleny, mariana dostanu na ulduar cecko a ja budu brat vsecky itemy za dvacku Very Happy ona si stejne stezovat nebude Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeWed Jan 12, 2011 6:14 pm

to sou machinace Very Happy ale tohle sem nikdy nemel rad. Lidi maj 5000 postav, equipnutou kazdou na imba epic urovni. ti co chodej ctvrt roku pro weaponku s mainem a nepada jim tak jsou na tom akorat biti. BYt po mym tak raidovat s altama zakazu. jednou je to main, tak to main zustane a budes chodit za nej. Na alty existujou alt raidy. Vychcanost jak krava tohle Cool
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Ombladon

Ombladon

Poèet pøíspìvkù : 21

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 12:25 am

Sakra čtu tady jen samý stěžování a jak se kdo nasral když četl to a to.....
Mě osobně by zajímalo proč jsi odešel na offi a proč jsi se vrátil. A mimochodem Ade myslim si že se šeredně mýlíš když říkáš že každej by šel na offi myslim.Já osobně bych tam šel až tehdy kdy by tam šli určitý lidi z guildy.

A ohledně toho že jste odešli a zase se vrátil tak mi to připadá jako kdyby jste si řekli "kašlu na ně na offi je to mnohem lepší" jenže pak se vám tam asi něco posralo a nebo se vám prostě stýskalo po starý guildě. Byl bych rád kdyby to byla ta druhá možnost v tom případě bych byl pro přijetí..... Ale i kdyby to byla ta druhá možnost zdůrazňuju že další leave už bych nad vámi zlomil hůl!!!
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 3:47 am

Skulinka napsal:
Ade napsal:
Já ti řeknu proč.

Jasný argument jak bota Very Happy podivej se na DKP a kolik itemu jsem bral a za kolik dkp opravdu me o tohle nejde Very Happy ale kdyz vezmu na raid 5 warlocku a 5 hunteru k tomu 3 tanky a 6 healeru tak jestli umim pocitat je to 19 lidí a zbylejch 6 bude pro roguny, dk , magy, wary, priesty , druidy ... ?
Nevim co sem do toho prispivas v tuhle chvilku do toho nemas vubec co kecat Wink a aure jasne svolil ze jde za druida takze tvuj post je zbytecnej Wink
Imo je 6 healeru malo Razz ja bych volil aspon 7

Ombladon napsal:
A ohledně toho že jste odešli a zase se vrátil tak mi to připadá jako kdyby jste si řekli "kašlu na ně na offi je to mnohem lepší" jenže pak se vám tam asi něco posralo
Mam lvl 85, topuji dmg, jsem soucasti kazde progress groupy, byl jsem u vsech FK guildy a jsem jeden z top equipnutych hunteru na realmu. Sam si odvod jestli si mi neco posralo nebo ne Wink
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 9:40 am

Aure: a ještě chceš stíhat Narnias ? Táhni chlastat a klátit baby, no-lifere zasranej Very Happy

Skulina: nemám co kecat ? V tom případě ani ty, protože ses jen vychcaně vrátil předčasně před Ulduarem abys vytáhl zpět attendenci a mohl brát itemy. Mně je loot ukradenej, takže lognu na raid až uvidim newsku na webu OG, že byl Ulduar otevřen.

Promo: dobře to máš vymyšlené Very Happy

Btw nechápu proč ještě neni přihláška locklá a Aure v guildě. Nebo alespoň to druhé ano ?

Jinak co se týče mě, dnes večer bych měl mít funkční wotlk Smile
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 2:12 pm

aure napsal:

jsem jeden z top equipnutych hunteru na realmu.
Jsi az 8 na totalne lamerskym serveru Razz

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 3:06 pm

Skulinka napsal:
aure napsal:

jsem jeden z top equipnutych hunteru na realmu.
Jsi az 8 na totalne lamerskym serveru Razz

Spis jsem narazel na to, ze se mi opravdu nic neposralo Smile

PS: Ruku na srdce, oproti narniasu je to uroven bozska Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: surv hunter (přijat)   surv hunter (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

surv hunter (přijat)
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Dzoggy surv hunter (přijat)
» Hurtten-hunter (přijat)
» Quaex,Hunter (přijat)
» Aprune - Hunter (přijat)
» Dzoggy Survival Hunter (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-