| surv hunter (přijat) | |
|
+6phoenix92 Ade bringstorm Skulinka promo16 aure 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: surv hunter (přijat) Sun Jan 09, 2011 7:56 pm | |
| [WoW] Nick: Chigger Class: Hunter Race: Dwarf Main spec: Survival Talenty: 5/15/51 Jaké máš zkušenosti s touto class?: poslední 2 roky na OG, na TBC vše až po Muru, na wotlku vše co je tady otevrene Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let Played postavy: 6d 22h Předcházejicí guilda/y: ToS, BS, MM, refusion, Conspiracy Důvod odchodu z předcházející guildy: Většinou nespokojenost nebo rozpad. Z conspiracy jsem odešel, protože jsem přestal hrat na narniasu Equip: vše posbíráno v naxxu/OS/EoE 25 Gearscore: 4173 Dual talenty?: ano - marksman, časem se z toho stanou main talenty Talent build: Naklikejte svoje talenty např. na: Surv: http://talent.mmo-champion.com/?hunter#ZL2pj3Ww6kTECNx,,12213MM: http://talent.mmo-champion.com/?hunter#ZzR-zjyAJEBI1,,12213 (docasne bo je malo armor penet) Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Chigger Screen z raidu: (nepovinné) V soucasne dobe zadny nemam,,, Profese +skill: JWC 31 BS 95 Mining 100 Kdyz je cas, tak na tom pracuji, bohuzel casu ted moc neni Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Ano oboje Máš nějaké alty?: Bodosus, Bobosus, Spocenka, Aurelia, Daera (vsechny jsem vsak rozdal, takze na ne ma pristup vic lidi) Čím nám můžeš být přínosem ?: Toz su zkuseny, mam vas rad a myslim si, ze huntera trochu i ovladam Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : zalezi na spouste vecech, hlavne na mem volnem casu, pokusim se vsak ucastnit se vsech raidu Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše ) [Real Informace] Město: Bruntál Věk: 19 Znáš někoho z Conspiracy ?: Adelici, Prinesbourku, Morálně čistou, Skulinku a další Pár věcí o sobě: Jsem chudej, ale mocinky moc vás všechny lovískuju | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Sun Jan 09, 2011 9:10 pm | |
| kdyz si ho expil tak sis na neho kupoval ty veci za emblemy ne? tak ze na tom acc musis mi jeste nejakou 80 ne? no a pises ze si vechno rozdal... ...jinak asi nebude zadny tajemstvi co si o tyhle prihlasce myslim, takhle pred ulduarem... | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Sun Jan 09, 2011 10:31 pm | |
| PRo huntera bude těžko místo po tom co se nabral stormbolt takze nevim | |
|
| |
aure
| |
| |
Skulinka
| |
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Sun Jan 09, 2011 10:52 pm | |
| Takže tys přestal hrát a chtél by ses vrátit? Mno nevim nevim, přeběhlíkům, co jednou opustěj guildu a jdou za "lepším" a pak se chtěj vrátit moc nevěřím...
Pozn.: Taky tě lovískujem. Tak moc, až bysme tě celou láskou nejraději snědli... | |
|
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| |
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 9:28 am | |
| - bringstorm napsal:
- Takže tys přestal hrát a chtél by ses vrátit? Mno nevim nevim, přeběhlíkům, co jednou opustěj guildu a jdou za "lepším" a pak se chtěj vrátit moc nevěřím....
Bože můj, tohle si laskavě odpust. Je rozdíl utéct do jiné guildy a plivat na lidi z Conspiracy a odejít čestně na offik. Kdybyste na to měli prachy i vy, 99% z vás by šlo ještě dneska a neříkejte, že ne. Nechci tady rozpoutávat žádnej flame, jen si kurva uvědomte, že je tohle jeden z mála lidí v guildě, kterej se zasloužil za to kam se Conspiracy dostala. Konkrétně u tebe Bringu si nejsem dost jistej, jestli je tohle rýpání na místě, protože ten člověk z mého pohledu udělal asi tak 10x tolik pro guildu co ty a to podotýkám z menšího postu - jak paradoxní. Nechápu, že tu řešíte přihlášku člověka, kterej s váma strávil tolik hodin a večerů ve hře a na Teamspeaku. Argumentovat nějakým dezertérstvím, jak jste nazvali jeho odchod na offik anebo tím, že jste vzali Stormbolta je dost mimo. Neřeknu kdyby bylo místo pro jednoho huntera, nebo dva, ale hunt a obzvlášť v Aureho rukách je TOP dps, takže fakt nevim co hrotíte. Se omlouvám, že jsem se takhle rozčílil, neberte to osobně, i když min. jeden člověk si to osobně vezme určitě, že Bringu... | |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 1:00 pm | |
| - citace :
- protože ten člověk z mého pohledu udělal asi tak 10x tolik pro guildu co ty a to podotýkám z menšího postu - jak paradoxní.
presne kvuli temhle kecum se rozpadl pred pul rokem fake it, tam meli tenkrat taky nekteri lidi problem s tim ze jsme jim za jejich drivejsi zasluhy z tbc neprojevovali dostatek ucty...nechtej abych ti zas povedel neco pekneho...je od vas vsech strasne fajn ze nam chcete s ulduarem prijit pomoc, radeji jste ale meli prijit v dobe kdy nas na naxx chodilo 18, ted se nedivte nekterym lidem co si o takove pomoci mysli... | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 1:24 pm | |
| Taky z tohoto důvodu jsem navrhoval si dát třeba 2 týdny pauzu ale néééé, to by někteří nevydrželi. Raději jste chtěli chodit raidy v 16 lidech, jako třeba poslední naxx na kterém jsem byl, tak se nedivte, že se lidem hra znechutila a končí jeden člověk za druhym.
Fake it a Conspiracy je úplně jinej příběh, to nemůžeš srovnávat. Byl jsem ve FI rok, tak vim o čem mluvim.
A hlavně tu mluvíš o změně vedení ke které došlo ve FI a původní vedení to nedokázalo překousnout, tady vedení (chápej GuMs) zůstalo stejný až na mě a Skulinu a my dva rozhodně nemáme proti Phoenixovi a spol nic, ovšem dokud nezačně někdo plivat na nás (Bring).
A když vidim Bringa, kterej s prominutim neudělal vůbec nic za celou svou slavnou éru gumování jak reje do Aureho, kterej dělal pro guildu mnohem víc, chce se mi brečet, jak rychle zapomínáte. | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 2:26 pm | |
| Aure, je pěkný, že sis podal přihlášku, ale 100x lepší by bylo, kdyby jsi mi to řekl včera večer na TSku. Mám raději ústní domluvu a tebe znám. Ale musíš počkat, přihlášky teď řeším hlavně se Skuliňákem, protože on povede hlavně Ulduar a říkal něco o tom, že bude potřeba kvalitní tanky, takže spíš za Aureho. Stormbolta jsme přijali, ale ten řekl, že se rozhodne podle toho, jak to dopadne v RF, ale za huntera tě moc nechci. Na Ulduar bude minimálně 5 locků a takhle by bylo 5 hunterů... A z toho by vyplývalo nerovnovážnost raidu a nekonečné zápasení o T8 a celkově equip. A hlavně doufám, že jestli tě příjmeme, tak s náma nepůjdeš 2-3 týdny a zase zdrhneš na offi. | |
|
| |
Panpan
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 12. 08. 10
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 3:09 pm | |
| Lidi , chtel bych to trosku okomentovat , protoze ve FI jsem sice nebyl , ale zazil jsem jiz rozpady nekolika guild a vetsina rozpadu zacinala timhle zpusobem , proste to ze nekteri hraci odesli na ofik , to je normalni a neda se s tim nic delat , nikoho behem te doby z guild neurazeli(nevim teda co se stalo mezi aurem a kirou , ale snad to neni tak vazny) guilde si myslim zustali loajalni , ade obcas zasel nejaky ten raid a zajimal se o deni v guilde . Nechapu , proc by mel byt takovy problem se s tim vyrovnat , ano, mozna to vypada trosku jako kdyby chteli vyzrat slavu a zas zdrhnout , ale byt to tak nemusi, nikdo nic jiste nevi. => zaver ... Jsem pro , aby to s nami zasli , precijen ted jde hlavne o FK , az to bude farma , tak treba zas pujdou na ten offi , ale jako guild bude FK nas a hotovo , nikoho nezajima , kdo na tom raide opravdu byl , jsme jedna guilda , a momentalne jde jen o guildu , jsme tym a jako tym musime fungovat , to si uvedomte. Jednou jeden nejmenovany clovek rekl vetu : Hraci jsou tu pro guildu , ne guilda pro hrace. Jednotlivec nedokaze nic , organizovana spolecnost lidi dokaze nemozne. PS : omlouvam se za diakritiku , proste se mi s tim nechtelo psat 2 hodiny | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 5:29 pm | |
| - phoenix92 napsal:
- bude potřeba kvalitní tanky, takže spíš za Aureho
V novaccich je clovek co se za mesic zkusebky nedostal k tankovani, z toho jsem si vyvodil, ze tanku je vic nez dost. - Panpan napsal:
- nevim teda co se stalo mezi aurem a kirou , ale snad to neni tak vazny
Snad ne ) | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 5:31 pm | |
| Ja nemam nic proti auremu. Jenom rikam ze misto pro huntera pokud se nabere stormbolt nebude. jelikož by jsme tu byli 4 hunteři. s max 2-3 místama na raid. POkud to povedu tak ja budu muset bejt jeden z nich v tom pripade na 1-2 místa budou 3 hunteři což si myslim že je dost a u locku to bude taky zajimavy. Aure ma 150 tisíc postav tak muzes jit za aureliu ani nemusis bejt tank ale muzes ejt heal / bala kterej by se nam ted urcite hodil. | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Mon Jan 10, 2011 5:32 pm | |
| - Skulinka napsal:
- Ja nemam nic proti auremu. Jenom rikam ze misto pro huntera pokud se nabere stormbolt nebude. jelikož by jsme tu byli 4 hunteři. s max 2-3 místama na raid. POkud to povedu tak ja budu muset bejt jeden z nich v tom pripade na 1-2 místa budou 3 hunteři což si myslim že je dost a u locku to bude taky zajimavy.
Aure ma 150 tisíc postav tak muzes jit za aureliu ani nemusis bejt tank ale muzes ejt heal / bala kterej by se nam ted urcite hodil. Tak ja budu facerollovat za aure, neni problem ) | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Wed Jan 12, 2011 12:04 pm | |
| - Skulinka napsal:
- Ja nemam nic proti auremu. Jenom rikam ze misto pro huntera pokud se nabere stormbolt nebude. jelikož by jsme tu byli 4 hunteři. s max 2-3 místama na raid. POkud to povedu tak ja budu muset bejt jeden z nich v tom pripade na 1-2 místa budou 3 hunteři což si myslim že je dost a u locku to bude taky zajimavy.
Jinak nechapu proc se tak branis class stackingu ) Byla, je a bude to vzdy nejjednodussi cesta k FK. At uz to bylo na vanille, kde to bylo potreba temer na kazdeho bosse. Nebo swp, kde stackovani shamanu neuveritelne zjednodusovalo cely raid. A nebo, kdyz uz se mluvi o ulduaru tak samotny FK yogg+0 by Ensidia, kdy stackovali warlocky. Pripadne posledni class stacking paragonu a 11 druidu na nefarian hero Class stacking je vzdycky nejjednodussi cesta k FK. Zvlast na narnu, kde na tom nektere classy jsou mnohem lip nez jine. | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Wed Jan 12, 2011 2:42 pm | |
| Já ti řeknu proč. Protože jde za huntera a víc hunterů = víc dkp při bidování | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Wed Jan 12, 2011 5:19 pm | |
| - Ade napsal:
- Já ti řeknu proč.
Protože jde za huntera a víc hunterů = víc dkp při bidování Jasný argument jak bota podivej se na DKP a kolik itemu jsem bral a za kolik dkp opravdu me o tohle nejde ale kdyz vezmu na raid 5 warlocku a 5 hunteru k tomu 3 tanky a 6 healeru tak jestli umim pocitat je to 19 lidí a zbylejch 6 bude pro roguny, dk , magy, wary, priesty , druidy ... ? Nevim co sem do toho prispivas v tuhle chvilku do toho nemas vubec co kecat a aure jasne svolil ze jde za druida takze tvuj post je zbytecnej | |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Wed Jan 12, 2011 5:42 pm | |
| ja uz to mam vymysleny, mariana dostanu na ulduar cecko a ja budu brat vsecky itemy za dvacku ona si stejne stezovat nebude | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Wed Jan 12, 2011 6:14 pm | |
| to sou machinace ale tohle sem nikdy nemel rad. Lidi maj 5000 postav, equipnutou kazdou na imba epic urovni. ti co chodej ctvrt roku pro weaponku s mainem a nepada jim tak jsou na tom akorat biti. BYt po mym tak raidovat s altama zakazu. jednou je to main, tak to main zustane a budes chodit za nej. Na alty existujou alt raidy. Vychcanost jak krava tohle | |
|
| |
Ombladon
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 04. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Thu Jan 13, 2011 12:25 am | |
| Sakra čtu tady jen samý stěžování a jak se kdo nasral když četl to a to..... Mě osobně by zajímalo proč jsi odešel na offi a proč jsi se vrátil. A mimochodem Ade myslim si že se šeredně mýlíš když říkáš že každej by šel na offi myslim.Já osobně bych tam šel až tehdy kdy by tam šli určitý lidi z guildy.
A ohledně toho že jste odešli a zase se vrátil tak mi to připadá jako kdyby jste si řekli "kašlu na ně na offi je to mnohem lepší" jenže pak se vám tam asi něco posralo a nebo se vám prostě stýskalo po starý guildě. Byl bych rád kdyby to byla ta druhá možnost v tom případě bych byl pro přijetí..... Ale i kdyby to byla ta druhá možnost zdůrazňuju že další leave už bych nad vámi zlomil hůl!!! | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Thu Jan 13, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Thu Jan 13, 2011 9:40 am | |
| Aure: a ještě chceš stíhat Narnias ? Táhni chlastat a klátit baby, no-lifere zasranej Skulina: nemám co kecat ? V tom případě ani ty, protože ses jen vychcaně vrátil předčasně před Ulduarem abys vytáhl zpět attendenci a mohl brát itemy. Mně je loot ukradenej, takže lognu na raid až uvidim newsku na webu OG, že byl Ulduar otevřen. Promo: dobře to máš vymyšlené Btw nechápu proč ještě neni přihláška locklá a Aure v guildě. Nebo alespoň to druhé ano ? Jinak co se týče mě, dnes večer bych měl mít funkční wotlk | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Thu Jan 13, 2011 2:12 pm | |
| - aure napsal:
jsem jeden z top equipnutych hunteru na realmu. Jsi az 8 na totalne lamerskym serveru _____________________________________________________ Je to jenom taková mírná narážka určitě si to neber osobně | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) Thu Jan 13, 2011 3:06 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: surv hunter (přijat) | |
| |
|