| rogue Audrrey | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
audrey Anonymní
| Předmět: rogue Audrrey Sun Jan 09, 2011 3:22 pm | |
|
Nick: Audrrey Class: Rogue Race: Night elf Main spec: Combat Talenty: 20/51/xx
Jaké máš zkušenosti s touto class?:3roky na off,i pak rok na Anthorie RC7, a a neco prez rok na narnu Jak dlouho hraješ WoW?:prez 5 let Played postavy: 32 days Předcházejicí guilda/y: Uroboros, Refusion ,VA,FI Důvod odchodu z předcházející guildy:zatim jsem porad ve FI
Equip: zatim jen to co sem si udelal z LW a neco z hc Gearscore: 3124 Dual talenty?: ne
Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Audrrey
Profese +skill: LW:419 Skinink:450 ENG:356
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :zatim ne Máš nějaké alty?: vyjmenuj prosím všechny, i ty za které už nehraješ. nemam rozdal sem je Čím nám můžeš být přínosem ?:asi mate uz vse takze nicim Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : kazdy den od 6 do 23:00 +- krome pondeli a ctvrtka ale jeden z tech dnu bych si mohl udelat volno Proč právě Conspiracy ? :dobra guilda [Real Informace] Město: breznice Věk: 22 Znáš někoho z Conspiracy ?: ade,skulina,charizard,fatamorgana,bukvator Pár věcí o sobě:tak sem skoro nekonfliktni XD,ale jinak poodar
|
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: rogue Audrrey Sun Jan 09, 2011 3:41 pm | |
| - audrey napsal:
Čím nám můžeš být přínosem ?:asi mate uz vse takze nicim
Ty si takovej uprcanec ze me vzdycky necim rozsekáš | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: rogue Audrrey Sun Jan 09, 2011 6:43 pm | |
| Proti 1) Roguu máme dost, cmbt sice jen jednoho, ale se 100% attendencí 2) Low equip 3) Nedodělané základní reputace 4) Právě ve čtvrtek je jeden z raid dnů, takže bys nám asi moc platný nebyl
Až splníš bod č. 2 a 3, tak bych možná o dalším cmbt roguu uvažoval, ale zatím ne | |
|
| |
Charizard
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 23. 09. 10 Age : 30 Location : Lučenec, Slovakia
| Předmět: Re: rogue Audrrey Sun Jan 09, 2011 11:35 pm | |
| Nie som sice kompetentny ale som ZA Je to v pohode clovek, tie reputacie si snad dorobi | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 9:18 am | |
| Pokud vim, Auddrey se stal příchodem wotlku altem a hraješ už jako maina za Benqa - druida, za kterýho hrál Morrowind na TBC. | |
|
| |
audrrey
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 11. 11. 10
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 10:05 am | |
| - Ade napsal:
- Pokud vim, Auddrey se stal příchodem wotlku altem a hraješ už jako maina za Benqa - druida, za kterýho hrál Morrowind na TBC.
to mas pravdu byl to alt na 73 lvl kery ho sem nebyl schopnej doexpit tak sem si sehnal jinej char protoze me rogue uz nebavil ale ted mam uz 80 :-)a za nic jineho nehraju drujda uz nemam je jen na tobe jestly me veris | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 10:15 am | |
| Na mě bohužel není, protože už nejsem GuM a momentálně nejsem ani aktivní hráč | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 10:17 am | |
| | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 1:04 pm | |
| buh vi kdo vsechno na ten acc vubec bude mit pristup...urcite ho neberte x) | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 1:18 pm | |
| Taky jsem proti, stejně jako jsem byl když sis dával přihlášku za Benqa. | |
|
| |
audrrey
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 1:30 pm | |
| - promo16 napsal:
- buh vi kdo vsechno na ten acc vubec bude mit pristup...urcite ho neberte x)
nevim proc by mel mit na ten acc nekdo jinej pristup ale to je ted uz jedno | |
|
| |
audrrey
| Předmět: Re: rogue Audrrey Mon Jan 10, 2011 1:33 pm | |
| - Ade napsal:
- Taky jsem proti, stejně jako jsem byl když sis dával přihlášku za Benqa.
no to bylo ale z jineho duvodu ale tak chapu asi nejsem oblibenej XD ale stejnak stornuju prihlasku dneska jsem si koupil catalysm takze sory ze sem ji vubec psal at se vam dari v guilde. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: rogue Audrrey | |
| |
|
| |
| rogue Audrrey | |
|