[WoW]
Nick: Ruaf
Class: Druid
Race: N.Elf
Main spec: Balance
Talenty: 58/0/13 plus jeste testuju jednu verzi
Jaké máš zkušenosti s touto class? Drive jsem ji hral ted na wotlk jsem se k ni vratil, dostupne dungu,vsechny Raidy 10/25 znalost taktik. Vyzdimam z neho max.
Jak dlouho hraješ WoW? S vetsima prestavkama to budou 4 roky na Narnu 2 roky pak jsem prodal postavu a ted hraju od zacatku asi 5 mesicu
Played postavy? 28d
Předcházejicí guilda/y? Refusion
Důvod odchodu z předcházející guildy? Odchod GuM,a spolubydliciho a spoluhrace na offik
Equip: naxx/OS 25 eg
Gearscore: 4069
Dual Talenty: resto
Talent Build:
Armory Postavy: 13epic,3xvalorous set ,odkaz dodam pokud bude vubec zajem:P ench mam,jeste dodelavam socket
Screen z Raidu: není
Profese + skill: Skin, Leather,Ench plus vedlejsi vsecky
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen? Head ano Ramena v progresu
Máš nějaké alty? Murgiel(Human DK) 4162GS Full Valorous Frost DPS plus low tank eq,full prof. herb,alch,ins i vedlejsi vsecky a reputace
Čím nám můžeš být přínosem? Kvalitni,Inteligentni,Pratelsky,Nekonfliktni,Spolehlivy raider
Jste schopni používát TS3? Ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat? Kdykoliv
Proč právě Conspiracy? Jedna z hodne mala prestiznich guild na narnu, mam rad urcitou uroven hrani. A spolubydlici eze rikal ze jsou u vas i v pohode lidi, navic se chci dale pilovat skill a myslim ze jinde uz se nemam co ucit.
[Real Informace]
Město: Brno
Věk: 21
Znáš někoho z Conspiracy? z guildy Higra ,ale vychazim se vsema takze rad poznam.
Pár věcí o sobě: Studen takze mam spoustu casu, normalni pohodovy typek. wow parime s kamaradem, ten byl na narnu snad od zacatku takze byl dobry ucitel..bouzel odesel na of tajze hledam novou bandu na hrani. Rad cokoliv doplnim nebo dovysvetlim tady nebo na TS.