| Higr - Warlock (přijat) | |
|
+5Pakota rimbo Ade phoenix92 Sancti 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Higr Anonymní
| Předmět: Higr - Warlock (přijat) Sun Jan 02, 2011 11:26 pm | |
| [WoW] Nick: Higr Class: Warlock Race: Gnome Main spec: Destro/Demo Talenty: 0/40/31 Jaké máš zkušenosti s touto class? S Warlockem mam bohate zkusenosti jak z TBC tak z WotLK. Na TBC cele BT mimo Ilidana, Hyjal celej a ze SWP prvni 2 bosse. Jak dlouho hraješ WoW? Za chvili tomu budou 4 roky. Played postavy? 102d Předcházejicí guilda/y? Soldiers of Lights, Refusion, Fake It Důvod odchodu z předcházející guildy? Rozpadli se Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25 Gearscore: 4396 Dual Talenty: Affli Talent Build: Armory Postavy: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Higr Screen z Raidu: není Profese + skill: Tailor, Herbalism, Alchemy 450 Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen? Ano Máš nějaké alty? Rumi (nehraju za nej) Čím nám můžeš být přínosem? Myslim si ze jsem pratelskej hrac kterej rad pomuze vsem a se vsim, i s Guild Videama. Jste schopni používát TS3? Ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat? Porad Proč právě Conspiracy? Myslim si ze je to dobry spolek pratelskych, skilled lidi kteri wowku rozumi. Chci zkusit neco novyho. PS: mam tam Kirusku [Real Informace] Město: Žatec Věk: 17 Znáš někoho z Conspiracy? Dobre znam Kiru a Panpana Pár věcí o sobě: Na Onlinegamers.cz pusobim jako Event Master a obcas delam videa k akcim. Na raidu tocim slusne DPS (Nejlepsi z Refu) takze nejsem ani ve hre zaostaly. |
|
| |
Higr Anonymní
| Předmět: Higr - Warlock Sun Jan 02, 2011 11:31 pm | |
| |
|
| |
Higr Anonymní
| Předmět: Higr - Warlock Sun Jan 02, 2011 11:33 pm | |
| nejak se tomu linku nechce tady zustat |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Sun Jan 02, 2011 11:36 pm | |
| je to lama ale milujem ho som ZA | |
|
| |
Krako Anonymní
| Předmět: Higr Sun Jan 02, 2011 11:56 pm | |
| Sry za OT ale higre nejsem uz v Refu... |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 12:10 am | |
| Jo tak pro Higra jsem taky PRO PŘIJETÍ , už sme si psali i dřív, takže sem u nás přihlášku očekával . Akorát s tím, že po dobu zkušebky, by si nám ukázal, co umíš. A poté by jeden Lock musel z kola ven... Buď převedením na nějakého alta, a nebo z guildy. Ale to se pořeší, jinak asi nemáš jinou postavu, že? | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 2:12 am | |
| 1.Vzhledem k tomu, že je momentálně warlock TOP DPS co lze, klidně bych vám doporučil nechat jich v kole víc a vyřadit třeba slabšího warra, nebo DKčko. 2. Higre, jsem rád, že jsi konečně dostal rozum a chceš přejít do jediné skutečně kvalitní guildy na serveru 3. nevemte ho a zabiju vás 4. pár dnů zpět jsem reinstaloval widle, takže mám zatim nainstalovany jen TBC, na čtvrteční naxx už bych se měl dostavit, šéfe můj (Phoe) :-) | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 12:06 pm | |
| - Ade napsal:
- 1.Vzhledem k tomu, že je momentálně warlock TOP DPS co lze, klidně bych vám doporučil nechat jich v kole víc a vyřadit třeba slabšího warra, nebo DKčko.
to mám brat jako urážku DKčků jo? .... tak to si dej facku u kraka ste psali že ste jen 2 DKčka a že už je to moc a přitom kdyz sem tam byl já tak nás (DK) bylo 3-4 pokaždý a brali se skoro přednostně právě kvuli dps :-) | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 1:00 pm | |
| - rimbo napsal:
- Ade napsal:
- 1.Vzhledem k tomu, že je momentálně warlock TOP DPS co lze, klidně bych vám doporučil nechat jich v kole víc a vyřadit třeba slabšího warra, nebo DKčko.
to mám brat jako urážku DKčků jo? .... tak to si dej facku u kraka ste psali že ste jen 2 DKčka a že už je to moc a přitom kdyz sem tam byl já tak nás (DK) bylo 3-4 pokaždý a brali se skoro přednostně právě kvuli dps :-) mne by 3te nevadilo ked nas kedysi bolo vela, ale u neho bol aj iny problem.. to nebudem rozoberat, ale higr mi pomohol v rozhodnuti a este ade vyhodit warra.. mame 1ho dps warra a aj keby bol posledny pred tankom (co ale nie je) tak ho treba kvoli buffu. k DK.. mozno nemam dmg ako rimbo, ale snazim sa.. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 3:50 pm | |
| A hele kdo si na nás vzpomněl Rimboušku, ty jsi Dkčko uměl hrát, kdyby točilo každý DK na Single target 9k dps, pak bych říkal opak - víc DK, méně locků Kiro pravda, že je jen 1 dps war Že je hlavně kvůli boostu mi je taky jasny To bylo řečeno obrazně, abyste neváhali nabrat lepší dpsko a nahradit jím jinou classu | |
|
| |
Pakota
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 14. 10. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 5:13 pm | |
| DK nemaj slabej dmg!! jen sou nejvíc zabugovaný a hlavně unholy... | |
|
| |
Ombladon
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 04. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 5:19 pm | |
| Tak né že bych něco měl proti Higrovi ale pokud je mi známo služebně nejmladší lock u nás v guildě je Charizard a to už je u nás cca 3 měsíce ale hraje dobře a nevidim důvod proč by měl jít z kola ven. Pak tu máme Banira ze začátku low dps ale teď už to je podstatně lepší. Dále je tu jasmiňák zde neni co dodat my dva se střídáme o 1. místo v dmg metru. Schrnutí:1.Jeden z locků půjde z kola ven..... nesouhlasím 2.Bude tu 5 aktivních locků...... nesouhlasím Prostě mi opravdu neni jasný proč by některý ze zmíněných warlocků měl dostat kick nebo být donucen hrát jinou class jen kvůli tomu že k nám chce jít GM. | |
|
| |
Higr Anonymní
| Předmět: Higr - Warlock Mon Jan 03, 2011 5:57 pm | |
| slysel jsem o tom ze je u vas hodne locku, ale to mi problem nedela, klidne na nejaky raid muzu jit off a nechat misto ostatnim abychom se tam nepretahovali o mista v raidu |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 5:59 pm | |
| na naxx nas chodi 20 a co bude az prijde ulduar nikdo nevi, tak ze je uplne zbytecne tohle resit | |
|
| |
Panpan
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 12. 08. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 6:12 pm | |
| Higra znam uz mnoho let , vim , ze je moc super clovek , ktery se dokaze prizpusobit , aktivne se podili na pomoci guilde a hracum v ni , ma zatracene dobre DPS , pratelsky , nekonfliktni a spoustu dalsich super vlastnosti , kterych jsem si behem ucinkovani v Refu vsiml . = u me neni co resit PRO PS : jestli ho nevemete , tak me nastvete | |
|
| |
Ombladon
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 04. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 6:25 pm | |
| - promo16 napsal:
- na naxx nas chodi 20 a co bude az prijde ulduar nikdo nevi, tak ze je uplne zbytecne tohle resit
Ano to je fakt ale to proto že si tu vydržujeme lidi co na raidy kašlou a kickujou se ty s vysokou atendenci | |
|
| |
Diabolos1
Poèet pøíspìvkù : 19 Join date : 08. 08. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 6:29 pm | |
| Ja nejsem přímo proti, ale máme tu už dost warloků, a tak nvm, jestli přibrat dalšího, je dobrej nápad, i přestože čtu, že je skutečně dobrej. Když se to nějak vyřeší, tak klidně. | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) Mon Jan 03, 2011 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Higr - Warlock (přijat) | |
| |
|