Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Higr - Warlock (přijat)

Goto down 
+5
Pakota
rimbo
Ade
phoenix92
Sancti
9 posters
AutorZpráva
Higr
Anonymní

Higr - Warlock (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 02, 2011 11:26 pm

[WoW]
Nick: Higr
Class: Warlock
Race: Gnome
Main spec: Destro/Demo
Talenty: 0/40/31

Jaké máš zkušenosti s touto class? S Warlockem mam bohate zkusenosti jak z TBC tak z WotLK. Na TBC cele BT mimo Ilidana, Hyjal celej a ze SWP prvni 2 bosse.

Jak dlouho hraješ WoW? Za chvili tomu budou 4 roky.

Played postavy? 102d

Předcházejicí guilda/y? Soldiers of Lights, Refusion, Fake It

Důvod odchodu z předcházející guildy? Rozpadli se

Equip: vše posbíráno v naxxu/OS 25
Gearscore: 4396
Dual Talenty: Affli

Talent Build:

Armory Postavy: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Higr

Screen z Raidu: není

Profese + skill: Tailor, Herbalism, Alchemy 450

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen? Ano
Máš nějaké alty? Rumi (nehraju za nej)
Čím nám můžeš být přínosem? Myslim si ze jsem pratelskej hrac kterej rad pomuze vsem a se vsim, i s Guild Videama.
Jste schopni používát TS3? Ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat? Porad
Proč právě Conspiracy? Myslim si ze je to dobry spolek pratelskych, skilled lidi kteri wowku rozumi. Chci zkusit neco novyho. PS: mam tam Kirusku Embarassed

[Real Informace]
Město: Žatec
Věk: 17
Znáš někoho z Conspiracy? Dobre znam Kiru a Panpana
Pár věcí o sobě: Na Onlinegamers.cz pusobim jako Event Master a obcas delam videa k akcim. Na raidu tocim slusne DPS (Nejlepsi z Refu) takze nejsem ani ve hre zaostaly.
Návrat nahoru Goto down
Higr
Anonymní

PříspěvekPředmět: Higr - Warlock   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 02, 2011 11:31 pm

talent build zde:
Návrat nahoru Goto down
Higr
Anonymní

PříspěvekPředmět: Higr - Warlock   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 02, 2011 11:33 pm

nejak se tomu linku nechce tady zustat scratch
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 02, 2011 11:36 pm

je to lama ale milujem ho som ZA
Návrat nahoru Goto down
Krako
Anonymní

PříspěvekPředmět: Higr   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Jan 02, 2011 11:56 pm

Sry za OT ale higre nejsem uz v Refu...
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 12:10 am

Jo tak pro Higra jsem taky PRO PŘIJETÍ Smile, už sme si psali i dřív, takže sem u nás přihlášku očekával Wink. Akorát s tím, že po dobu zkušebky, by si nám ukázal, co umíš. A poté by jeden Lock musel z kola ven... Buď převedením na nějakého alta, a nebo z guildy. Ale to se pořeší, jinak asi nemáš jinou postavu, že? Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 2:12 am

1.Vzhledem k tomu, že je momentálně warlock TOP DPS co lze, klidně bych vám doporučil nechat jich v kole víc a vyřadit třeba slabšího warra, nebo DKčko.

2. Higre, jsem rád, že jsi konečně dostal rozum a chceš přejít do jediné skutečně kvalitní guildy na serveru Smile

3. nevemte ho a zabiju vás Very Happy

4. pár dnů zpět jsem reinstaloval widle, takže mám zatim nainstalovany jen TBC, na čtvrteční naxx už bych se měl dostavit, šéfe můj Smile (Phoe) :-)

Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 12:06 pm

Ade napsal:
1.Vzhledem k tomu, že je momentálně warlock TOP DPS co lze, klidně bych vám doporučil nechat jich v kole víc a vyřadit třeba slabšího warra, nebo DKčko.

to mám brat jako urážku DKčků jo? .... tak to si dej facku
u kraka ste psali že ste jen 2 DKčka a že už je to moc a přitom kdyz sem tam byl já tak nás (DK) bylo 3-4 pokaždý a brali se skoro přednostně právě kvuli dps :-)
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 1:00 pm

rimbo napsal:
Ade napsal:

to mám brat jako urážku DKčků jo? .... tak to si dej facku
u kraka ste psali že ste jen 2 DKčka a že už je to moc a přitom kdyz sem tam byl já tak nás (DK) bylo 3-4 pokaždý a brali se skoro přednostně právě kvuli dps :-)
mne by 3te nevadilo ked nas kedysi bolo vela, ale u neho bol aj iny problem.. to nebudem rozoberat, ale higr mi pomohol v rozhodnuti Very Happy a este ade vyhodit warra.. mame 1ho dps warra a aj keby bol posledny pred tankom (co ale nie je) tak ho treba kvoli buffu. k DK.. mozno nemam dmg ako rimbo, ale snazim sa..
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 3:50 pm

A hele kdo si na nás vzpomněl Smile Rimboušku, ty jsi Dkčko uměl hrát, kdyby točilo každý DK na Single target 9k dps, pak bych říkal opak - víc DK, méně locků Smile

Kiro pravda, že je jen 1 dps war Smile Že je hlavně kvůli boostu mi je taky jasny Smile To bylo řečeno obrazně, abyste neváhali nabrat lepší dpsko a nahradit jím jinou classu Smile
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Pakota

Poèet pøíspìvkù : 22

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 5:13 pm

DK nemaj slabej dmg!! jen sou nejvíc zabugovaný a hlavně unholy...
Návrat nahoru Goto down
Ombladon

Ombladon

Poèet pøíspìvkù : 21

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 5:19 pm

Tak né že bych něco měl proti Higrovi ale pokud je mi známo služebně nejmladší lock u nás v guildě je Charizard a to už je u nás cca 3 měsíce ale hraje dobře a nevidim důvod proč by měl jít z kola ven. Pak tu máme Banira ze začátku low dps ale teď už to je podstatně lepší. Dále je tu jasmiňák zde neni co dodat my dva se střídáme o 1. místo v dmg metru.
Schrnutí:1.Jeden z locků půjde z kola ven..... nesouhlasím
2.Bude tu 5 aktivních locků...... nesouhlasím
Prostě mi opravdu neni jasný proč by některý ze zmíněných warlocků měl dostat kick nebo být donucen hrát jinou class jen kvůli tomu že k nám chce jít GM.
Návrat nahoru Goto down
Higr
Anonymní

PříspěvekPředmět: Higr - Warlock   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 5:57 pm

slysel jsem o tom ze je u vas hodne locku, ale to mi problem nedela, klidne na nejaky raid muzu jit off a nechat misto ostatnim abychom se tam nepretahovali o mista v raidu
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 5:59 pm

na naxx nas chodi 20 a co bude az prijde ulduar nikdo nevi, tak ze je uplne zbytecne tohle resit Smile
Návrat nahoru Goto down
Panpan

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 6:12 pm

Higra znam uz mnoho let , vim , ze je moc super clovek , ktery se dokaze prizpusobit , aktivne se podili na pomoci guilde a hracum v ni , ma zatracene dobre DPS , pratelsky , nekonfliktni a spoustu dalsich super vlastnosti , kterych jsem si behem ucinkovani v Refu vsiml .

= u me neni co resit PRO

PS : jestli ho nevemete , tak me nastvete Smile
Návrat nahoru Goto down
Ombladon

Ombladon

Poèet pøíspìvkù : 21

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 6:25 pm

promo16 napsal:
na naxx nas chodi 20 a co bude az prijde ulduar nikdo nevi, tak ze je uplne zbytecne tohle resit Smile
Ano to je fakt ale to proto že si tu vydržujeme lidi co na raidy kašlou a kickujou se ty s vysokou atendenci
Návrat nahoru Goto down
Diabolos1

Poèet pøíspìvkù : 19

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 6:29 pm

Ja nejsem přímo proti, ale máme tu už dost warloků, a tak nvm, jestli přibrat dalšího, je dobrej nápad, i přestože čtu, že je skutečně dobrej. Když se to nějak vyřeší, tak klidně.
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitimeMon Jan 03, 2011 6:41 pm

Přijat LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Higr - Warlock (přijat)   Higr - Warlock (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Higr - Warlock (přijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: