Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Retribution Paladin (nepřijat)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Crowl
Anonymní

Retribution Paladin (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 26, 2010 7:55 pm

Nick: Crowl
Class: Paladin
Race: Human
Main spect: Retribution
Talenty: 5/8/58

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Doexpeny paladin, hraval som za neho aj pvp,
Jak dlouho hraješ WoW?: Tak to cca 4-5rokov
Played postavy: 14days
Předcházejicí guilda: U hordakov Secret Coalition
Důvod odchodu z předcházející guildy: Isiel som za Ally lebo mi tu hraju vsetci kamosi, brat, sused

Equip: Nic moc praveze. Mam iba skusenosti ...
Gearscore: 2033
Dual talenty?: nie, urobim az neskor
Naklikejte svoje talenty např. na: nenasiel som talent builder na 3.3.5
Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Crowl
Profese: N/A budem az po nabrati EQ ked bude viac casu ...
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ?: Robi sa na tom ...
Máš nějaké alty?: Tu na Narniase nie
Čím nám můžeš být přínosem ?: Mam sice moc slaby EQ ale brat a moj sused (Zachyno, Holymaster) Su v Refusion roky takze taktiky budem vzdy vediet ... akurat ten EQ je moc zalostny
Jste schopni používát TS3 ? : Ano, Bez toho ani na krok:
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Sobota, Nedala, a cez tyden ku veceru CCA o 18:00
Proč právě Conspiracy ?: Zda sa mi to ako schopna gilda.

Město: Bratislava
Věk: 15
Znáš někoho z Conspiracy ?: Panpan.. hraval s mojim bratom ale inak osobne nie ...
Pár věcí o sobě: no ja neviem .. Very Happy gembler do wowka... sporovec...
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 26, 2010 10:27 pm

talenty si muzes naklikat treba zde
http://arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?c=Paladin

a proc sis vybral zrovna nasi gildu kdyz tvuj bratr a soused hraji v refusion?
Návrat nahoru Goto down
Panpan

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 7:17 pm

Tak eq ... to bych az tak jako problem nevidel , ten se da nabrat behem mesice , co se tyce skillu , tak bys snad mel , talenty jsem jiz checknul ingame a byly v poho, se stavem paladinu nejsem priliz obeznamen , tudiz by se to melo resit hlavne s CL , pokud budes hrat za ali vic jak za hroudu , tak bych nemel nic proti

podtrzeno secteno => PRO pokud bude souhlasit CL palu
Návrat nahoru Goto down
Crowl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihlaska Crowl   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 7:44 pm

Refusion je plny preto ma nechcu Smile
Návrat nahoru Goto down
Crowl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Prihlaska Crowl   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 7:45 pm

a v Refusion ma nechcu maju FULL . Smile
Návrat nahoru Goto down
Crowl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 7:46 pm

Návrat nahoru Goto down
Crowl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 7:54 pm

Sry nejak sa neukazuje odkaz na moj talent builder
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 9:04 pm

otazka na administratora x)...jak to maji anonymove s editaci prispevku a vkladanim odkazu? ja kdyz chcu neco upravit nebo zmenit tak vetsinou pouziju takove to tlacitko "edit" nad prispevkem...ty ho tam nemas?

a abych se taky nejak vyjadril, tak teda:
-eq zelenej, nevidel jsem u tebe ani jednu jedinou modrou vec...proc nemas alspon veci z craftu?
-proc nemas dual talenty?
-jak souvisi uroven tveho eq s tim, ze nemas zadne profese (alspon rozdelane)?
-chybi ti dodelat reputace, byl jsi vubec nejake hero? podle toho co jsem videl z armoru mi neprijde ze by si na tom pracoval...
-stale jsem nevidel tve talenty

kdyz bych te mel prijmout, tak bych musel hodne primhourit obe sve oci, nevim no...muzes mi k tomu neco rict?
Návrat nahoru Goto down
veprik

Poèet pøíspìvkù : 39

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 27, 2010 11:09 pm

ja sem proti myslim ze az zacne ulduar bude retraku az do prdele ...nechci eqipovat nekoho zybtecne a myslim ze jeden retri staci...nekdy se potkame a pokud budes mit talewnty na prd tak nevim pokecame na ts snad zasn svou clasu..paladina znam jako kundu me zenske Very Happy tak uvidime Very Happy:D.D mozna za naberes v nekjake jine guilde podej si prihlsku ...pa Smile
Návrat nahoru Goto down
Crowl
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeTue Dec 28, 2010 1:25 pm

Viem... zacinam makat na Equipe ja sa vam potom ozvem az nieco budem mat... problem je podla mna iba v tom . Panpan mi talenty skontroloval su OK (furt mi sem nejde hodit ten odkaz aj ked ot robim tak ako mam ) napisem vam az za to budem stat . Dual talenty uz mam budem Holy (talenty su tiez OK podla kamarata Holymastera z Refusion .
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeTue Dec 28, 2010 1:43 pm

Za mě PROTI, sorry ale totální zelenku, bez profesí a repek, kde i jakejkoliv alt má lepší equip... Zkus to pozdějc
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitimeTue Dec 28, 2010 1:51 pm

tak na tom vsem zamakej a pak to muzes zkusit znova...lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Retribution Paladin (nepřijat)   Retribution Paladin (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Retribution Paladin (nepřijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Dlouhanoha- retribution paladin (přijat)
» Amidak - Paladin (nepřijat)
» Sluneckok-paladin (nepřijat)
» Paladin Street (nepřijat)
» Cicka paladin (nepřijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: