Those Last Loyal ! |
|
| Resto Druid | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Marielle Anonymní
| Předmět: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 12:33 pm | |
| [WoW] Nick: Marielle Class: Druid Race: Night Elfka Main spec: Restoration Talenty: 11/00/60 budu předělávat 14/00/57 Jaké máš zkušenosti s touto class?: Druida již od začátku hraní wowka, jinak wotlk druida hraju od začátku wotlku na narniasu Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let Played postavy: 26 dní, a pár hodin Předcházejicí guilda/y: NU, gotd Důvod odchodu z předcházející guildy: NU= Leave z důvodu několika minutového rebuffu 20až30 minut. Neustálé čekání na lidi kteří se ani neobtěžují ohlásit že jdou afk, no a pak také vysvětlovat lidem uprostřed naxxu co je DKP nebo jak smazat Cache? xD Equip: Většinou naxx 25 Gearscore: 4065 Dual talenty?: ano - Balance Talent build: arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?cid=11&tal=0532000100000000000000000000000000000000000000000000000000230533302031502531153013051 Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Marielle Screen z raidu: (nepovinné) img202.imageshack.us/i/wowscrnshot122210192039.jpg/ Profese Skining 450 Alch 426 Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Do Head ano, do ramen zatim z WG Máš nějaké alty?: Čím nám můžeš být přínosem ?: Heal popřípadě DPS potiony, flasky, daily cooking Q Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : 5 až 7 hodin záleží na činnosti následujícího dne (škola, práce atd..) online na raidu do 23:00 do 00:00 h Proč právě Conspiracy ? : Jedna z TOP guild na wotlku, dobré lidi, kvalitní PvE [Real Informace] Město: Ústí nad Labem, ČR Věk: 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: Phoenixek xD Pár věcí o sobě: Tak asi to co Psal Ade xD ale taky chci dodat chodim na SŠ do Roudnice nad Labem, a rád vařim a piju, jen Nealko samozdřejmně |
| | | phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 12:41 pm | |
| Pro přijetí. Přihláška napsaná vzorově, při chvíle psaní in-game, se mi zdá jako v pohodě týpek . Druidů je málo. Snad jen Hasisak a Deliko. Enachanty do ramen si doplníš za chvíli... | |
| | | Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 2:33 pm | |
| Když jsem byl v TGOD tak jsi mi neprisel nejak moc super. Tak snad vas prekvapí. Jinak zarazi me ze nemas za pul roku udelanej enchant do rament to mi prijde jako fail od tebe Další vec co dodam je tvoje naprosta neznalost resto druida. Spatne gemovani... Dodrzovani zbytecne socket bonusu (FAIL) .Enchanty bud nemas nebo je mas spatne. | |
| | | aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 3:27 pm | |
| | |
| | | Marielle Anonymní
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 3:51 pm | |
| No abych to shrnul, Ench do Ramen nemam proto že nemam repku, Repku nemam proto, že jsem druida doexpil cca před 3 týdny, sice ho expim od začátku wotlku ale měl jsem značnou část pauzu, jinak jsem resto druida hrál i na tbc.. v bagu mam surky na ench na boty +18 Spiritu a ve wristech mam 16 int+ proto, že nemá smysl do nich dávat lepší ench když to jsou wristy z VH tak tim enchantem doženu alespoň ztrátu many, jinak k těm socketum nwm co bych dodal.. snad jen to že mi nikdo neřekl že enchantovat do SP a Spiritu je špatné inu sockety se daj vždy změnit.. |
| | | Skulinka
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 4:09 pm | |
| TAkže mas 25 dní played a za tu dobu jsi doexpil ? A to ze mas postavu 3 týdny neni zadnej argument ... Nechci se nejak chlubit ale za 2 tejdny jsem vyexpil sehnal equip full enchanty a profese na full (BS,JWC,ENCH). To že ti to nikdo neřekl je taky fail co třeba si to zjistit ? NEjakou vlastní iniciativu ? To tahle guilde vyzaduje aby jsi se o neco snazil chtel bejt nejlepsi atd. BTW vis co to je theorycraft ? ASi bych to zadal do přihlášky 10.Znáš theorycraft ? :D | |
| | | Marielle Anonymní
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 4:37 pm | |
| theorycraft pokdu tim myslíš teorie o wow tak ano, a na gemovaní sem se ptal, ne jednoho resto druida a bylo mi řečeno že nejsou špatné..! A ktomu že ty jsi za dva týdny odexpil udělal full repky a all prfese sorry, ale mam taky svuj život a nežiju jen hrou baví mě hrát a chodit raidy ale nemusim u toho sedět pořád.. a mužu se zeptat jak si to myslel stím gotd?
|
| | | Skulinka
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 4:56 pm | |
| - Marielle napsal:
- theorycraft pokdu tim myslíš teorie o wow tak ano, a na gemovaní sem se ptal, ne jednoho resto druida a bylo mi řečeno že nejsou špatné..! A ktomu že ty jsi za dva týdny odexpil udělal full repky a all prfese sorry, ale mam taky svuj život a nežiju jen hrou baví mě hrát a chodit raidy ale nemusim u toho sedět pořád.. a mužu se zeptat jak si to myslel stím gotd?
V prepoctu jsem za ty 2 tejdny hral 4 hodiny denne to neni moc | |
| | | promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Resto Druid Fri Dec 24, 2010 10:05 pm | |
| vyzkousel bych ho, hasisak mu poradi, pripadne zprca a za mesic si povime...skulinu neber vazne, ten stejne rozhoduje o hovnu, tak akorat blbe keca xD | |
| | | Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 1:41 am | |
| - promo16 napsal:
- skulinu neber vazne, ten stejne rozhoduje o hovnu, tak akorat blbe keca xD
Očividně jste už zapomněli kdo Conspiracy vytáhl na vrchol. Byl to Veprik, Skulina, Aure, možná jsem trošku přispěl já. Trocha vděčnosti... K přihlášce: kde v Ústí bydlíš ? Stav se v Renaultu u Globusu, dáme kafe a proklepnu vám ho in da real | |
| | | aure
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 4:30 am | |
| - promo16 napsal:
- vyzkousel bych ho, hasisak mu poradi, pripadne zprca a za mesic si povime...skulinu neber vazne, ten stejne rozhoduje o hovnu, tak akorat blbe keca xD
Skulina restakovi rozumi mnohem vic, nez vsichni ostatni, kteri se tady vyjadruji, dohromady Ma spatne talenty, ma spatne gemy, nema ench an shouldery. Drive by takovy clovek neprosel, ikdyz jsem nemeli zadneho resto druida. PvP rat 1236 taky o skillu neco vypovida. | |
| | | Skulinka
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 5:12 am | |
| - aure napsal:
- promo16 napsal:
- vyzkousel bych ho, hasisak mu poradi, pripadne zprca a za mesic si povime...skulinu neber vazne, ten stejne rozhoduje o hovnu, tak akorat blbe keca xD
Skulina restakovi rozumi mnohem vic, nez vsichni ostatni, kteri se tady vyjadruji, dohromady
Ma spatne talenty, ma spatne gemy, nema ench an shouldery. Drive by takovy clovek neprosel, ikdyz jsem nemeli zadneho resto druida.
PvP rat 1236 taky o skillu neco vypovida. Moje vec. Nabral bych jenom toho druhýho. Ale nemam do toho co mluvit proto jsem taky pouze kritizoval a nerikal jestli ano nebo ne | |
| | | Marielle Anonymní
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 11:15 am | |
| Tak to byl docela fail.. nejspíš jsem nechtene klik na new topic..
jen k tomu PvP ratu, chodim s partákem kterej za 10 minut areny nadmguje 90k do feral druida s GS 2600 naproti tomu feral druid nadmgoval 300 000.. parták je hunt.. areny chodim jen tak z nudy. a docela by mě zajímalo jak PvE guilda muže řešit team rat? s mím PvP EQuipem o resilky 200 toho taky moc nevydržíte |
| | | phoenix92
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 1:15 pm | |
| Ano Aure neprošel by, protože na raidy nás vždy chodilo 25-27, teď sem rád když přijde včas 20 lidí. Vůbec nevíš o poměrech guildy teď a zas se do toho sereš... Psal sem si s ním in-game a zdál se mi v pohodě... takže jestli to s ním půjde a naučí se to do toho měsíce kdy má zkušebku, udělá enchanty a bude to v pohodě cápek, není problém ho mezi nás příjmout. A Ade vděčnost... s tím bych byl opatrnej, ano udělali sme toho pro guildu dost a teď mě dost zamrzelo, že si mě vynechal no budíž... Tobě a Skulinakovi klidně vděčnost projevím, ale Auremu, kterej se za námi na raid nepříjde už ani podívat, minimálně měsíc má att. C a nechává si A. Promiň, ale to je trochu nekolegiální... Ale remcat by šlo každýmu, mám to tam teď složitý jak píšu na raidy se schází málo lidí a tyto mezery je potřeba něčím zaplnit, tím nechci říct, že vemu každého lofase co si podá přihlášku, ale s tím, kterým si ve hře promluvím. A je sice důležitý guildu někam vytáhnout, což se nám myslím podařilo, ale důležitější je tu guildu ponechat a vést jí dál... A to se od Vás nedostalo. Všíchni ste se na to vysrali, teda kromě tebe Ade, ty jedinej nám pomáháš pořád a Skulinka aby se neřeklo, tak občas taky přispěje s pomocí, ale Aure... prostě sklamala mě ta attendence a že sme ti jako guilda totálně u prdele... | |
| | | aure
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 1:18 pm | |
| JA chodil s adelici, oba v pve equip pure pve talenty (coz je u SP + balance epic fail, protoze neni silence, disarm ani knockback) a stejne jsme 1500 udrzeli. Predpokladem dobreho PvPckare jsou dobre reflexy, prizpusobit se situaci. To same se po tobe chce v PvE. Co se tyce partaka vidim an nem naxx gear + hateful doplnky. Takze na gear bych se moc nevymlouval - citace :
- Tobě a Skulinakovi klidně vděčnost projevím, ale Auremu, kterej se za námi na raid nepříjde už ani podívat, minimálně měsíc má att. C a nechává si A.
Jasne ja nemam pristup k rankum a nechavam si A, kdyz jsem C. Tohle je vas bordel, ze mi neprepisete rank. PS: Kdysi jsme guildu vedli s tim, ze k nam lidi chodi hrat kvalitni PvE, ne se ucit hrat to PvE. Do naxxu jsme chodili v 21-23 lidech, ale stejne to nebyl duvod dobirat kazdeho lofase. | |
| | | phoenix92
| Předmět: Re: Resto Druid Sat Dec 25, 2010 1:46 pm | |
| Tyto ranky byli špatně nastaveny v době, kdys je dělal ty.. takže si k nim přístup měl . A nedobíráme každýho, byl by na zkušebku a v tý době se toho dá poznat opravdu hodně. A mě nejde jen o to jak ten člověk hraje PVE, to se dá vždycky naučit a je jen na člověkovi, jak se k tomu postaví. Třeba takovej Dzoggy, ze začátku low DPS ale teď sem ho vyděl i do top 3(ano, dost těch lepších lidí odešlo). A o tom to je, když člověk opravdu chce, tak se to naučí do měsíce, když nechce, tak se to nenaučí nikdy a od toho je v guildě KICK. Končím tu s debatou, u mě stejně mají hlavní roli v přihláškách CLka, tak jestli Hasis bude pro, tak ho vemem zatím to lockuju... A Aure neber si to špatně, je to u mě prostě hra a tak to zůstane, nechci nic hrotit a už vůbec ne se hádat... Ale jen mě štve, že se v guildě on-line ani neukážeš, ale budeš pořád všechno kritizovat. Sem rád, že píšeš svůj názor, o WoWku víš hodně, a vždy sem na tvoje názory bral velkej vzřetel, ale zrovna u tohohle člověka vidím, jeho vlastní iniciativu, z in-game chatu, pokud se budu mýlit, jak sem psal, KICK je vždy k dispozici. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Resto Druid | |
| |
| | | | Resto Druid | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|