Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nighthero-warrior

Goto down 
+2
rimbo
Ade
6 posters
AutorZpráva
Nighther
Anonymní

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeTue Dec 21, 2010 4:10 pm

Nick: Nighthero
Class: Warrior
Race: Night elf
Main spec: Fury
Talenty: 18/53/0

Jaké máš zkušenosti s touto class?: hram ju priblizne rok a mam skusenosti vynikajuce
Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky
Played postavy: 35 days (/played)
Předcházejicí guilda/y:AD
Důvod odchodu z předcházející guildy:raid s worldom (informoval som o tom guildu ale nik nerweagoval bola to podmienka)

Equip: T7,T7.5
Gearscore: 3873
Dual talenty?: ano - Arms(pripadne mozem reset na prot ak bude guilda potrebovat Smile )

Talent build

Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nighthero

Screen z raidu:
(je to dost stara foto Smile )

Profese :mining450 bs skillujem

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :este nie ale pracuje sa na tom ak je to podstatne urcite to buem mat co najskor
Máš nějaké alty?:Nighteye,Pjotro
Čím nám můžeš být přínosem ?:DOBRYM dmg na raide som ochotny pomoct a taktiez aj pre fun Smile
Jste schopni používát TS3 ? : ano velmi rad
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : vikend-cely den, v tyzdni-cele poobedie okrem piatku
Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše z realu,pocul som ze raidujete skvelo a zabavne

[Real Informace]
Město: Ziliny
Věk: 15
Znáš někoho z Conspiracy ?:Arantar a mozno este niekoho Smile uvidim ak budem moct k vam ist Smile
Pár věcí o sobě:moc casu za pc nestravim(3hod denne a na raidoch)pretoze sa venujem roznym sportom a taktiez aj skola...ale na raidy som ochotny sa dostavit takmer vzdy a urobim si na to priestor Smile inak som hrac hrajuci pre zabavu a poriadne raidy Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeTue Dec 21, 2010 5:26 pm

Nighther napsal:

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :este nie ale pracuje sa na tom ak je to podstatne urcite to buem mat co najskor

Ale vůbec ne...
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeTue Dec 21, 2010 6:07 pm

další war ...no rofl ...
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeTue Dec 21, 2010 6:31 pm

Proti
1) Stop stavů warrů
2) Nemáš ani blbý profese
3) Nemáš enchanty za repky
4) Dobry DMG u nás znamená 6-7k DPS minimálně a to s tvým gearem těžko točíš...
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeTue Dec 21, 2010 10:09 pm

popravde by me zajimalo, kolik toci takovej becel na raidech Laughing To tvoje minimum bych videl jako jeho strop Cool Tim nechci snizovat jeho vykon, ale brecet na warovym dmgem Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Ade
Admin
Ade

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 12:51 am

War je low. I můj shadowfiend toho za těch pár vteřin natluče víc než Bacil za celej fight Very Happy

O důvod víc proč nebrat dalšího Smile

Jinak Bacile posílám pusu na ouško :-*
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 9:14 am

uprimne warr na t7 je fakt o nicom (alebo len na narne?), takze mi to ani tak nechyba.. a nechajte chudaka Bacila Very Happy
k prihlaske .. warrov mame momentalne dost by som povedala takze PROTI
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 9:51 am

Vangence napsal:
popravde by me zajimalo, kolik toci takovej becel na raidech Laughing To tvoje minimum bych videl jako jeho strop Cool Tim nechci snizovat jeho vykon, ale brecet na warovym dmgem Wink

Vange, mě ale nazajímá kolik točí warr :-D, prostě to beru všeobecně s rougama, priestama warlockama... a průměruju xD
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 1:42 pm

to ale neni fer Very Happy TAky nemuzes porovnavat Mondeo s Felicií Very Happy ale dve felicie uz porovnat vzajemne jdou Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 1:54 pm

Jaký Felicie? xD Na auta ti prdí pes. xDD Do aut se neseru tam mě zajímá jestli to jede a aby to dalo aspon 200 a tím je to pro mě uzavřený :-D. Ale už tu zase rozjíždíme flame :-D, tak počkám na vyjádření bacila a locknu to tu xD
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 2:29 pm

Phoe očividně nepochopil modelový příklad Vangeho Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 2:48 pm

Evidentne ne no Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 3:06 pm

Phoe ty si lama radsej pod LoL Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 6:43 pm

Já chtěl bejt slušnej, ale očividně jste zase nepochopili Vy mě :-D. Tak krásně česky, já Vám na skurvený auta seru!!! Doufám, že ste mě už pochopili xDD
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 7:43 pm

to chces nadosmrti chodit pesky ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeWed Dec 22, 2010 8:44 pm

tvle vange čím čteš? xD Říkám že mě auta nezajmaj pod pojme KWh, atd... postě mi stačí když je to auto pěkný na venek a jede těch cca. 200 Wink jinak jestli je lepší to tvoje mondeo nebo felicii to je mi fatk jedno xDD a už stop flamu.

Nepřijat LOCK Wink
Návrat nahoru Goto down
Beceles

Beceles

Poèet pøíspìvkù : 143

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeSat Dec 25, 2010 3:13 pm

Takze k prihlasce.Enchanty nemas,waru je dost tudiz PROTI.A ted od veci...to ze sem muzou pridavat komentare lidi co tu vubec nejsou je jedna vec...pravo na svuj nazor maji i kdyz je to prihlaska do guildy.Druha vec je ta...ze se tady do me opre(te) a udelate ze me absolutne neschopnyho idiota co je na raidu jako simbolicky stavu doplnujici clen...a ne CL ktere ma mit nejake slovo.Ze me MAXIMUM dmg..s tim co mam na sobe,je uplne minimum nejakeho cloveka s 3,8K gs ktereho nikdo s vas v zivote nevidel v zadnem raidu? :-O,a ze me dokonce preDMGuje shadowfiend?...co to je za zpusob vyjadreni?Je to prihlaska kde maji CLka a Officiri (popr GuMy) napsat svuj nazor k dotycne classe,a ne tady ponizovat lidi.Tohle by bylo dobre si uvedomit...tod vse.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitimeSat Dec 25, 2010 5:29 pm

Jsi ten den nešukal nebo co Bacile ? Kde je tvůj pověstný smysl pro humor, díky kterému jsme si vždy tak rozumněli ? Koukám se nezměnila jen guilda, změnili se i lidé v ní... Sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nighthero-warrior Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nighthero-warrior   Nighthero-warrior I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nighthero-warrior
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Exrebok Warrior(přijat)
» Vangence,warrior (přijat)