| Nighthero-warrior | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nighther Anonymní
| Předmět: Nighthero-warrior Tue Dec 21, 2010 4:10 pm | |
| Nick: Nighthero Class: Warrior Race: Night elf Main spec: Fury Talenty: 18/53/0 Jaké máš zkušenosti s touto class?: hram ju priblizne rok a mam skusenosti vynikajuce Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky Played postavy: 35 days (/played) Předcházejicí guilda/y:AD Důvod odchodu z předcházející guildy:raid s worldom (informoval som o tom guildu ale nik nerweagoval bola to podmienka) Equip: T7,T7.5 Gearscore: 3873 Dual talenty?: ano - Arms(pripadne mozem reset na prot ak bude guilda potrebovat ) Talent build Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nighthero Screen z raidu: (je to dost stara foto ) Profese :mining450 bs skillujem Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :este nie ale pracuje sa na tom ak je to podstatne urcite to buem mat co najskor Máš nějaké alty?:Nighteye,Pjotro Čím nám můžeš být přínosem ?:DOBRYM dmg na raide som ochotny pomoct a taktiez aj pre fun Jste schopni používát TS3 ? : ano velmi rad Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : vikend-cely den, v tyzdni-cele poobedie okrem piatku Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše z realu,pocul som ze raidujete skvelo a zabavne [Real Informace] Město: Ziliny Věk: 15 Znáš někoho z Conspiracy ?:Arantar a mozno este niekoho uvidim ak budem moct k vam ist Pár věcí o sobě:moc casu za pc nestravim(3hod denne a na raidoch)pretoze sa venujem roznym sportom a taktiez aj skola...ale na raidy som ochotny sa dostavit takmer vzdy a urobim si na to priestor inak som hrac hrajuci pre zabavu a poriadne raidy |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Tue Dec 21, 2010 5:26 pm | |
| - Nighther napsal:
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :este nie ale pracuje sa na tom ak je to podstatne urcite to buem mat co najskor
Ale vůbec ne... | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Tue Dec 21, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Tue Dec 21, 2010 6:31 pm | |
| Proti 1) Stop stavů warrů 2) Nemáš ani blbý profese 3) Nemáš enchanty za repky 4) Dobry DMG u nás znamená 6-7k DPS minimálně a to s tvým gearem těžko točíš... | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Tue Dec 21, 2010 10:09 pm | |
| popravde by me zajimalo, kolik toci takovej becel na raidech To tvoje minimum bych videl jako jeho strop Tim nechci snizovat jeho vykon, ale brecet na warovym dmgem | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 12:51 am | |
| War je low. I můj shadowfiend toho za těch pár vteřin natluče víc než Bacil za celej fight O důvod víc proč nebrat dalšího Jinak Bacile posílám pusu na ouško :-* | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 9:14 am | |
| uprimne warr na t7 je fakt o nicom (alebo len na narne?), takze mi to ani tak nechyba.. a nechajte chudaka Bacila k prihlaske .. warrov mame momentalne dost by som povedala takze PROTI | |
|
| |
phoenix92
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 9:51 am | |
| | |
|
| |
Vangence
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 1:42 pm | |
| to ale neni fer TAky nemuzes porovnavat Mondeo s Felicií ale dve felicie uz porovnat vzajemne jdou | |
|
| |
phoenix92
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 1:54 pm | |
| Jaký Felicie? xD Na auta ti prdí pes. xDD Do aut se neseru tam mě zajímá jestli to jede a aby to dalo aspon 200 a tím je to pro mě uzavřený :-D. Ale už tu zase rozjíždíme flame :-D, tak počkám na vyjádření bacila a locknu to tu xD | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 2:29 pm | |
| Phoe očividně nepochopil modelový příklad Vangeho | |
|
| |
Vangence
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 2:48 pm | |
| Evidentne ne no | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 3:06 pm | |
| Phoe ty si lama radsej pod LoL | |
|
| |
phoenix92
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 6:43 pm | |
| Já chtěl bejt slušnej, ale očividně jste zase nepochopili Vy mě :-D. Tak krásně česky, já Vám na skurvený auta seru!!! Doufám, že ste mě už pochopili xDD | |
|
| |
Vangence
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 7:43 pm | |
| to chces nadosmrti chodit pesky ? | |
|
| |
phoenix92
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Wed Dec 22, 2010 8:44 pm | |
| tvle vange čím čteš? xD Říkám že mě auta nezajmaj pod pojme KWh, atd... postě mi stačí když je to auto pěkný na venek a jede těch cca. 200 jinak jestli je lepší to tvoje mondeo nebo felicii to je mi fatk jedno xDD a už stop flamu. Nepřijat LOCK | |
|
| |
Beceles
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 20. 07. 10 Age : 32 Location : Jihlava
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Sat Dec 25, 2010 3:13 pm | |
| Takze k prihlasce.Enchanty nemas,waru je dost tudiz PROTI.A ted od veci...to ze sem muzou pridavat komentare lidi co tu vubec nejsou je jedna vec...pravo na svuj nazor maji i kdyz je to prihlaska do guildy.Druha vec je ta...ze se tady do me opre(te) a udelate ze me absolutne neschopnyho idiota co je na raidu jako simbolicky stavu doplnujici clen...a ne CL ktere ma mit nejake slovo.Ze me MAXIMUM dmg..s tim co mam na sobe,je uplne minimum nejakeho cloveka s 3,8K gs ktereho nikdo s vas v zivote nevidel v zadnem raidu? :-O,a ze me dokonce preDMGuje shadowfiend?...co to je za zpusob vyjadreni?Je to prihlaska kde maji CLka a Officiri (popr GuMy) napsat svuj nazor k dotycne classe,a ne tady ponizovat lidi.Tohle by bylo dobre si uvedomit...tod vse. | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Nighthero-warrior Sat Dec 25, 2010 5:29 pm | |
| Jsi ten den nešukal nebo co Bacile ? Kde je tvůj pověstný smysl pro humor, díky kterému jsme si vždy tak rozumněli ? Koukám se nezměnila jen guilda, změnili se i lidé v ní... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nighthero-warrior | |
| |
|
| |
| Nighthero-warrior | |
|