| Ferwine (přijat) | |
|
+7rimbo Vangence promo16 svrco Sancti Panpan phoenix92 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Ferwine Anonymní
| Předmět: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 5:31 pm | |
| Nick: Ferwine Class: warrio Race: Elf Main spec: Fury Talenty: 18/53/0 Jaké máš zkušenosti s touto class?: hraju za nej druhym rokem Jak dlouho hraješ WoW?: 4roky Played postavy: 118 days Předcházejicí guilda/y: GoD,VA Důvod odchodu z předcházející guildy: nelíbil se mi prubeh raidu
Equip: naxx25/os25 Gearscore: 4244 Dual talenty?: ano - Arms (pvp) popripade muzu retalentnou na tanka 4k GS
Talent build:
Armory:
Profese +skill: Tailoring 430 Mining 450 BS 450
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :jo Máš nějaké alty?: nehraju za alty Čím nám můžeš být přínosem ?:mam slusne dps a moc veci uz nechci:D Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : v postatě nonstop Proč právě Conspiracy ? : jedna z nejlepsi gild u aliance
[Real Informace] Město: Jablonec Věk: 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: ne Pár věcí o sobě: |
|
| |
talenty Anonymní
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 5:40 pm | |
| |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 5:46 pm | |
| Equip pěkný, /played postavy taky dobrej, vypadá, že si v celku aktivní , repky a profky hotový, tak ať ti někdo zhodnotí talenty a nebyl bych proti , a fury warrior tuším že v poslední době chodí jen beceles, takže 2. by se hodil... | |
|
| |
Panpan
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 12. 08. 10
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 5:53 pm | |
| Vcelku dobre napsana prihlaska , parkrat jsem ho uz potkal , zadne vaznejdi problemy nema , talenty prekontrolovany = ja jsem jiste PRO prijeti | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 5:59 pm | |
| no mam pocit, ze za fury chodi len Bacil.. eq sa mi celkom paci, talenty budu asi tiez dobre ako pozeram na rozlozenie, takze ZA | |
|
| |
svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 7:13 pm | |
| - svrco napsal:
- ja som proti
musis uvest duvod | |
|
| |
svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 7:29 pm | |
| 1. vsetci su pro 2. warrov je(bolo) dost 3. nemozem suhlasit s kirou aj ked som slovak 4. len tak | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 8:03 pm | |
| to je napytel, podle armory se ti nedaj zkouknout talenty Kazdopadne waru neni nikdy dost | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 8:42 pm | |
| "Máš nějaké alty?: nehraju za alty"
ale máš nějaký ne?
a jak to máš s mescalem, posledně když sem od neho kupoval mace z brd tak sem ho musel hledat i na této postavě, takže jak je to s přístupem na acc od dalších lidí | |
|
| |
Beceles
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 20. 07. 10 Age : 32 Location : Jihlava
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 8:59 pm | |
| No...zajimave tallenty mi to ukazuje naprosto neuplne jako asi vsem...nepochopil sem tvuj glyph na Bloodhirst ten je naprosto epik...ale to muze bejt taky fail...v tallentech sem videl Heroic fury...tez tak nejak nechapu budes mi to muset ubjasnit jestli to nahodou neni jen fail Armory jinak equipove to neni spatny az na ty sockety do attack power tam ti vic da Strenght ale dobry to je na dotycnym a je to uz detail zkus mi neco ponapsat o tech tallentech a glyphech.O potrebe fury wara musi rozhodnout poradne vedeni pokud vim je tam este pupek a ten rikal ze ted hrat nebude a ze se casem vrati v tom pripade by nas tu byli 3 furycka a to mi pride celkem moc uvidime. | |
|
| |
veprik
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 21. 07. 10 Age : 34
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 9:03 pm | |
| jo no o tom musi poradne rozhodnout vedení :X | |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 9:23 pm | |
| - veprik napsal:
- jo no o tom musi poradne rozhodnout vedení :X
ktery ma dlouhy vedeni | |
|
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 9:33 pm | |
| - Vangence napsal:
- veprik napsal:
- jo no o tom musi poradne rozhodnout vedení :X
ktery ma dlouhy vedeni Héj, nemůžu za to, že nejsem v kontaktu jinak jsem ZA, přeci jen Lamalesova docházka na raidy není 100% a 1 furry war navíc se hodí | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 10:19 pm | |
| 100% temer krom nedele sem byl skoro vsecko o mou dochazku se neboj xD jinak war prakticky nic nebustuje...jedine shout staci jeden palcek co dava boma este k tomu retri ma boma lepsiho nez warruv shout ...a Crit dava i druid coz znamena ze sou tam furycka jen tak na nahradni zaplneni prazdneho mista v raidu.Co se DPS tyce kazdej potvrdi ze fury war az takovej DMG neda a pokavad by si to nahodou myslel,tak este nikdy asi nebyl v raidu s poradnejma lockama a rogunama xD.Ja proti az na ten FUNNY glyph a tallent nic nemam.Na druhou stranu Pupicek sice rikal ze se vrati ale k cemu to je,prednost pred nim budou mit aktivni hraci a jestli se bude chtit vratit nevim zda se budou moci brat 3 fury waři do raidu bylo by to asi az moc.Samozrejme je ted lidí potreba kort tech normalne vypadajicich. | |
|
| |
Beceles
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 10:26 pm | |
| Takze abych se pokusil uzavrit tema...Pokud nebude Phoe a ade nic mit proti tomu...Jsem PRO ,jestli bude aktivni tak nevidim problem. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 10:36 pm | |
| - Beceles napsal:
- asi nebyl v raidu s poradnejma lockama a rogunama xD.
Tak tohle sis u mě Bacile posral ! Jinak pro | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Sancti
Poèet pøíspìvkù : 214 Join date : 19. 10. 10 Age : 32 Location : Zvolen
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) Tue Dec 07, 2010 10:50 pm | |
| - Beceles napsal:
- 100% temer krom nedele sem byl skoro vsecko o mou dochazku se neboj xD jinak war prakticky nic nebustuje...jedine shout staci jeden palcek co dava boma este k tomu retri ma boma lepsiho nez warruv shout ...a Crit dava i druid coz znamena ze sou tam furycka jen tak na nahradni zaplneni prazdneho mista v raidu.Co se DPS tyce kazdej potvrdi ze fury war az takovej DMG neda a pokavad by si to nahodou myslel,tak este nikdy asi nebyl v raidu s poradnejma lockama a rogunama xD.Ja proti az na ten FUNNY glyph a tallent nic nemam.Na druhou stranu Pupicek sice rikal ze se vrati ale k cemu to je,prednost pred nim budou mit aktivni hraci a jestli se bude chtit vratit nevim zda se budou moci brat 3 fury waři do raidu bylo by to asi az moc.Samozrejme je ted lidí potreba kort tech normalne vypadajicich.
arms powa | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ferwine (přijat) | |
| |
|
| |
| Ferwine (přijat) | |
|