Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Protect warrior (nepřijat)

Goto down 
+3
aure
Ade
Sancti
7 posters
AutorZpráva
Thaok
Anonymní

Protect warrior (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 8:14 pm

Nick: Thaok
Class: Warrior
Race: Gnom
Main spec: Protect
Talenty: 0/18/53

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Tak wow hraju šestým rokem od TBC až po přitomnost, hraju i na ofiiku za maga Sensitive na kul thirasu tak si to overte takze taktiky znám

Jak dlouho hraješ WoW?: 6 let
Played postavy: 26 days 14 h (/played)
Předcházejicí guilda/y: Refusion ( na TBC ), Anarchy ( momentalne v ni jsem )
Důvod odchodu z předcházející guildy: V Anarchy pořád jsem ale jsou tam samé děti a dělají si z toho prdel.

Equip: Naxx10 + OS10
Gearscore: 3964
Dual talenty?: ano - Fury

Talent build:
Naklikejte svoje talenty např. na:
Na wowheadu už je Cataclysm talent calculator tak vam reknu to reknu takhle:
Protect: 0/18/53
Fury: 18/53/0

Armory:
arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Thaok

Profese +skill: Mining 450 • FA 375 Smile

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : Nemám ale už jenom kousek

Máš nějaké alty?: Sithus ( 80 lock 3,9k GS )

Čím nám můžeš být přínosem ?: Mohu tankovat raidy, podělit se o vtípky v guild chatu a klidně i udělat / vylepšit web ( rozumím hmtl jazyku )

Jste schopni používát TS3 ? : ano - klidně i mluvit

Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : O víkendu od rána do noci, přes týden od 15:00 do noci.

Proč právě Conspiracy ? : Jste super guilda a máte i super kolektiv a rád bych si už zašel nějaké guild 25 many ptž v Anarchy se nedává nic a wipuje se i na 10tkách Sad

[Real Informace]
Město: Vendryně ( blízko Třince )
Věk: 17
Znáš někoho z Conspiracy ?: osobně né ale z wowka znám pár lidí a někdy i "hodíme slovo"

Pár věcí o sobě: Zavislák ( na wow ), inteligentni, lenoch, jinak rád koukám na Big bang theory a Himym Smile
Návrat nahoru Goto down
Sancti

Sancti

Poèet pøíspìvkù : 214

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 9:51 pm

mozes prosim ta naklikat talenty sem? http://talent.mmo-champion.com/?warrior#,,10433
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 10:02 pm

Lidé z offiku byli vždy vítaní Smile

Dodělat repky na hlavu a ramena do konce zkušebky a byl bych pro.

Ovšem jestli potřebujeme classu s tvým specem - to nechám na vedení Smile
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 10:25 pm

Prot war se spis jezdi na 15/3/53. Je z toho mnohem vetsi agro.

Navic pokud jedes 0/13/58, predpokladam, ze jedes na blood craze. Tento talent by byl vyborny, kdyby neprocoval z critu do tebe. Zakladem tanka je def cap, takze crit nikdy nedostanes Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 10:30 pm

To se bude hodit na Malygose, když ten breath crituje Smile
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 12:53 am

chtel bych jen podotknout malou nesrovnalost.
jestlize hraje od TBC uz sestym rokem, tak bud lze, nebo neumi do sesti pocitat Cool
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 3:29 pm

Tak tady mám ty talenty ale kdyby něco bylo špatně jak jsem se tam dočetl s tím talentem kdyz mi daji crit tak ihned změním :
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 3:31 pm

Tady jsou teda ty talenty..myslel sem ze staci vkopirovat a ono musim prez link Smile
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 3:33 pm

Je se snad poseru xD ono tam ten link neni ..ááá , nebojte zas tak neschopny nejsem ale nějak mi to blbe xD, ted to snad uz vyjde: talent.mmo-champion.com/?warrior#f7P5pbkfs7tDb,,10433

http si pred to predpiste jestli by to neslo..hlavne chci aby to tu bylo Smile
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 4:52 pm

nemám prozkoumaný nějak moc talenty u wara, ale myslím že by bylo lepší si dat ten talent v arms na 5% parry místo toho talentu že shouty dávaj bonus o 25% víc ... ale tak to je jen detail bych rekl :-)

btw ten link na talenty co sem hodila sancti byste mohli hodit do "ukázkové" přihlášky, místo toho odkazu na wowhead, protože na wowheadu už je jen cata
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:34 pm

Ty talenty jsou fail, na ofi maga se ted nikdo nepodiva, protoze neni armory :-/

Naposledy upravil aure dne Mon Dec 06, 2010 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:36 pm

ty talenty co ma jsou uplne blbe. je to nejakej podivnej mix plosnyho a boss tankovani. To sem jeste nevidel.

jezdi se 5/15/51 pokud chces tankovat bosse, Pokud jsou v raidu fury a retriny, tak potom 8/8/55 , kde se hodi stun resist a snizeny rage required na ability

nebo bez parry s malyma upravama pokud tankuje plosne hera nebo neco low( bez parry kvuli nedostatku rage)jak to ma on. Pokud to ma ty talenty jako plosny, tak je to stejen spatne, pac tam nema ten talent incite, kterej spolu s glyfem na cleavu dela zazraky. Pokud se specializujes jen na hera a plosny/trash tankovani tak se na to upravujou jak talenty tak glyfy.

Co ma za glyfy to nevim, ale ty talenty rozhodne sux. Jak rikam, to sem jeste nevidel....

Edit: Zrovna co to tu smolim, tak me aure predbehl Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:44 pm

OK jak tady čtu že mam talenty na prd tak už bežím k trainerovi je zmenit ale jinak co na mě říkáte ?
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:47 pm

me to porad nesedi Very Happy Hrajes na offi od TBC Pritom 6 let je tu jen classic wow. TBC vyslo az 2007 a to je tedy sotva ctvrty rok kdyz to zaokrouhlim nahoru. Vesis nam buliky na nos, kamarade Smile
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:51 pm

Moje slovo nic neznamena, ale kdyz se ptas tak to napisu.

Co o tobe z prihlasky vim:
Mas spatne talenty
Tvoje guilda o tvojich kvalitach vubec nic nerekne, protoze se tam dostane kazdy
Mas equip z naxxu/os a presto si jeste nestihl dodelat reputace
Mas jednu profesi, mining, ostatni 2 nevedes
Nemas dodelane ani profese ani reputace u wara a mas stejne equipleho alta
Nesrovnalost s tim jak dlouho hrajes

To jsou vsechny relevantni informace co o tobe mam z prihlasky, takze si to preber sam
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 5:57 pm

Takze ted tě opravím:
Sithus - e mi prodal kamoš ( neequipoval jsem ja )
TBC hraju od zacatku a to je 6 let !
Talenty jsem už změnil.
Profesi nemám ptž wara jsem dostal na TBC a nechtěl jsem to dodělávat.
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:24 pm

tak to me staci Very Happy Chapu ze si hral TBC uz dva a pul roku predtim nez vyslo, ale co vim, tak navic Conspiracy navic nebere menene nebo darovany postavy Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:39 pm

Tbc vyslo v lednu 2007.

Kdyz to zaokrouhlim tak ho hrajes o 2 roky dyl nez existuje. K tomu, ze se te nechteli delat profese se ani vyjadrovat nebudu.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:42 pm

šak dyť makal v blizzardu, když ještě blizzard vytvářel outland, tak on už tam běhal a expil Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Panpan

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:48 pm

Asi se budu opakovat , ale - TBC opravdu pred sesti lety nevyslo
- Ze si zmenis talenty , to jen dokazuje , ze nejsi schopny poskladat si poradny strom , za kterym by sis stal a obhajoval ho , jako schopny
- Darovana postava ... to mi nejak zavani , a asi ani nebudu sam...
- Mage na offi? co to dokazuje? umis hrat za maga , to ale neznamena , ze to umis i za wara pokud se nemylim
- Tvuj eq neni tak zazracnej , abychom te museli chtit , vlastne na tyhle urovni nepotrebujem nikoho
- Inteligentni? xD nerikej mi , ze se nekdo inteligentni muze koukat na neco tak popolaristickeho jako Big Bang Theory...

podtrzeno secteno = za me jasne NE
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:58 pm

Postava je darovana asi 2 roky z5 a mám i email --> je moe, a jeslti nemate zajem tak to napiste hned a nechodt ekolem horke kase..ja to skusil a vidim, ze asi nemám šanci tak to skusím někde jinde, dík
Návrat nahoru Goto down
Thaok
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 6:59 pm

A neuražej Big bang theory prosimte..je to nahodou super serial tak pšt
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitimeMon Dec 06, 2010 7:01 pm

Tak co sem si pročetl, tak mi to bohatě stačí Smile, warry mají stejně tuším stop stavů, takže bych byl za nějakýho fakt dobrýho warra s max equipem, to že tvrdíš, jak hraješ TBC 2 roky předem k tomu snad ani není co říci, a pokud máš i talenty blbě tak není co řešit... Wink

Takže NEPŘIJAT a lockuju téma

(max tě zachrání Beceles, když tě bude chtít, ale tomu věř tak na 0,0001% ;])
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Protect warrior (nepřijat)   Protect warrior (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Protect warrior (nepřijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Slipy - warrior (nepřijat)
» Thundercz - Warrior (nepřijat)
» Docil - Warrior (nepřijat)
» Nighthero-warrior
» Exrebok Warrior(přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-