Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Guild Wars 2

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitimeSun Nov 28, 2010 3:09 am

dva roky jsem hral jednicku a v druhe pulce pristiho roku ma vyjit pokracovani...mmo zamerene predevsim na pvp, tak to alspon bylo v jednicce, tim co prinese dvojka se necham prekvapit

kdyz tak koukam na trailer rikam si jestli to nakonec nebude takova mensi revoluce, protoze v tehle serii mesicni poplatky neexistuji a pokud vytahnou uroven pve alspon na uroven wowka a zachovaji to skvele pvpcko kvuli kteremu jsem hral jednicku, troufam si rict ze blizzard a to jeho cata budou mit co delat...

ade, vyser se na offik, setri prachy na novek komp, pristi rok spolu budem prolizat dungeony v gw2 Very Happy

Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitimeSun Nov 28, 2010 11:18 am

jo nevypadá to špatně promo Smile, a to jsou jako offi servery, kde je potřeba mít jen originálku hru?
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitimeSun Nov 28, 2010 11:57 am

WoWko je wowko Smile Pojd spíš s náma na offik, jestli si ty lampo nemůžeš dovolit 500,- tak nevim Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitimeSun Nov 28, 2010 1:37 pm

koupis si originalku, zaregistrujes se a hrajes a freecka se na tohle urcite delat nebudou kdyz nebudes muset platit mesicni poplatky

me se nechce hlavne znova expit, delat si reputace, profese jak sulin, wowko znam tam i zpet a kdyby to bylo jenom o tech 500,- tak to mozna pretrpim a kvuli tobe vyexpim, ale pak si hnedka kupovat cata za litr a kazdy mesic platit mesicni poplatky, diky nechci
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitimeSun Nov 28, 2010 4:45 pm

no cataclysm je docela jiný "wowko" :-)
crusader strike už od 1. lvl :-)
neučíš se ranky spelů
dungeon finder luxusní jak prase :-)
sem tam 1 den a už se mi ten ofik mrdy líbí (akorát mě sere když stejnej q co dělám já na 12lvl tak to dělá kupa 80tek s top eq kteří jedou na achievy Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Guild Wars 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Guild Wars 2   Guild Wars 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Guild Wars 2
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Pro veřejnost-
Přejdi na: