Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Deffik - prot paladin

Goto down 
+4
promo16
bringstorm
Skulinka
Ade
8 posters
AutorZpráva
Eonthir
Anonymní

Deffik - prot paladin Empty
PříspěvekPředmět: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeMon Nov 22, 2010 11:36 pm

Zdravím,
nedávno se k vám připojil můj kamarád ze třídy (Broskvička) a přesvědčil mě, abych to taky zkusil na vašem freečku a ještě specifičtěji, ve vaší guildě :-). Oba hrajeme už od vanilly, nejdříve na freečku a pak jsme přešli na offík EU-Drak Thul.. PvE jsem začal pořádně až od TBC. V TBC jsem se dostal do KZ, SSC (3/5) MH (1/5). Ve Wotlk padl naxx 10/25 farma, UD clear s pár HC achievmenty. Wotlk a TBC guilda se jmenovala Enkláva. Guilda se začala rozpadávat, odešla většina core hráčů a proto jsem se rozhodl s wow úplně skoncovat. Můj main byl war, většinou jsem byl sice dps, ale něco už mám taky odtankováno.

Tuto aplikačku si podávám jako prot pala, kterým disponuje kamarád spolužáka, jménem Skulinka. Paladin se jmenuje Deffik. Nevim jak je to s repkama, profesema.. případně dodělám během několika dnů. Attendance v pohodě 90%+, s dkp systémem jsem seznámen. Raid time: všechny dny kromě úterý. Věk: 18 let
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeMon Nov 22, 2010 11:49 pm

Nemám nic proti.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:10 am

Ade napsal:
Nemám nic proti.
Jak jsem rikal Coryphemu prot pala by se hodil se 100% att. Zaleží jak se nam ukažeš jako tank tet jenom zjistit od bringa prihlasovaci udaje na defika a ve ctvrtek by jsi mohl nastoupit do Naxxu Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:14 am

Já bych je měl mít v historii ICQ ty údaje Smile
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:14 am

na Deffika prihla¨sovaci udaje nemam, mam max na Raspli, (nyni Twor, lvl 70 T5 eq)

prihlasovaci udaje na Deffika ma Prdyska
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:15 am

Ade napsal:
Já bych je měl mít v historii ICQ ty údaje Smile
Je to zmeneno.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:16 am

Tak mám velký kulo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:19 am

bringstorm napsal:

prihlasovaci udaje na Deffika ma Prdyska

V tom pripade predy hod mi to do PM prosimte at muze ve ctvrtek do naxxu.
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:20 am

hlavne si poradne osefujte kdo vsechno ma na tehne acc vubec pristup...
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:23 am

promo16 napsal:
hlavne si poradne osefujte kdo vsechno ma na tehne acc vubec pristup...
No momentalne jenom predy to heslo se menilo pred cca tejdnem max 2ma jinak promo nemas nic proti ?
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:28 am

pokud ma vse co ma mit tak nemam Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:31 am

Co si tak pamatuju tak měl Deffik na retri všechno hotový, nevim jak na tanka.
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:37 am

co sa zmenilo odvtedy co sme nebrali ludi s cudzimi postavami?

ja nie som proti, tak to ani neberte ale toto je uz druhy clovek v kratkej dobe a pokial viem, kedysi to bol problem
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:40 am

svrco napsal:
co sa zmenilo odvtedy co sme nebrali ludi s cudzimi postavami?

ja nie som proti, tak to ani neberte ale toto je uz druhy clovek v kratkej dobe a pokial viem, kedysi to bol problem
Za broskvicku se muzu 100% zaručit je to kamos kteryho znam z ofi hafo járů Very Happy a i z realu mužu postnout erotické foto Very Happy
Tohle je jeho spolužák se kterým sedí v lavici pokud se za nej zarucil on tak ja mu verim. Zkusenosti ma a myslim si ze toho predvede vic nez nekteri tanci co jsme tu meli Very Happy a jelikoz archandel pracuje na smeny a veprik tu vecne neni prot se hodi Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:50 am

Svrco normálně bych to samozřejmě hned locknul s tim, že nepřijat. Pokud se mi ale za člověka zaručí člověk, z kterého bych se zaručil i já osobně, nevidim v tom problém. Navíc offi hráči bývají zpravidla lidi, kteří něco z toho wowka stačili pochytit.

Samozřejmě zkušební doba platí i pro něj, to je bez vyjímek Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 1:41 am

Tak ja pujdu fekal dmg a at tankujou protadini a wariori
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 3:32 am

aure napsal:
Tak ja pujdu fekal dmg a at tankujou protadini a wariori

Teď nevim, jestli to mám chápat jako "proti", že je tanků dost a ty se neuplatníš, nebo jestli chceš jít dobrovolně fekal dmg Smile Osobně bych radši abys zůstal normálně tank, Veprik tu skoro neni, Panpan chodí nějak pozdě a ty tu taky moc nebýváš. Klidně bych jednoho tanka ještě nabral.
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 9:54 am

Deffík je naprosto dokonalá postava Very Happy má všechno hotové, profese sou tam na max, má repky, ale nevím jak je na tom s prot eq. ALE!!! někteří víte onen můj fail a kdo ne tak má smůlu Razz tudíž loguju icq a píšu deffíkovi o new heslo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 10:48 am

Predyska napsal:
někteří víte onen můj fail

Já o ničem nevim Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:36 pm

Ade napsal:
Predyska napsal:
někteří víte onen můj fail

Já o ničem nevim Very Happy

a kdo ne tak má smůlu
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:40 pm

Ironie Wink
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeTue Nov 23, 2010 12:48 pm

Ade napsal:
Ironie Wink

blbě se to tady poznává O.o teda aspoň mě xD
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitimeSun Dec 05, 2010 11:21 am

Až budeš mít na Deffiká přístup, tak mi /w a příjmu tě...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Deffik - prot paladin   Deffik - prot paladin I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Deffik - prot paladin
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: