Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Cicka paladin (nepřijat)

Goto down 
+4
Skulinka
Vangence
aure
promo16
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:38 pm

Skulinka napsal:
svrco napsal:
aure napsal:
Skulinka napsal:
aure napsal:
Omfg jsem z toho topicu dostal BSoD
To kecas ne to snad ani 7ky nemaj Very Happy
Maji, ted jsem ho na sedmickach dostal

a ak ho prijmeme, bude to len castejsie a castejsie Very Happy
Tvl ja jsem spis mysle lze si budete delast srandu z mojeho prispevku o mojem IQ a real life a vy nic:D

stokrat opakovany vtip nie je vtipom Razz
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:46 pm

Skulinka napsal:
Tvl ja jsem spis mysle lze si budete delast srandu z mojeho prispevku o mojem IQ a real life a vy nic:D

ze ses dement ti muzu rict na TS I love you v loni jsem taky dela ty scia, mel jsem neco pres 50%, dobry ne? Very Happy ...87% je docela slusny vysledek, s tim by te vzali temer vsude
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:57 pm

Taky jsem delal minuly rok.

Verbální oddíl 69 Analytický oddíl 88 Kvantitativní oddíl 95, celkove 84 Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 4:16 pm

promo16 napsal:
Skulinka napsal:

ze ses dement ti muzu rict na TS I love you v loni jsem taky dela ty scia, mel jsem neco pres 50%, dobry ne? Very Happy ...87% je docela slusny vysledek, s tim by te vzali temer vsude
Tam jde o to ze ja chci jit na čvut a tam berou podle prumeru a bez zkousek coz mi vychazi. MAm kamose ucitele co dela pro scio tak jsem si s nim parkrat sednul on mi to vysvetlil. A pohoda Very Happy Jako normalne uvazuji clovek by tech 80% mel dat po nejakejch tech treninkach atd. Jinak ten kamoš to je solidní borec scio na 100% Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 4:22 pm

Ale Chuck Noris by to dal na 150% takže je to lama ten tvůj kámoš
Návrat nahoru Goto down
veprik

Poèet pøíspìvkù : 39

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 5:57 pm

PROTI :O)
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 6:16 pm

veprik napsal:
PROTI :O)
Voe pis aspon zduvodneni kdyz sem jednou za rok prijdes Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 6:34 pm

len tolko,zakomplexovany chudaci Smile co si myslia ze su pani...stretnut vas tak real zivote tak tebe by nepomohla ani ta vysoka skola ty zebrak.. palte do piciii kokoti Smile..tesilo ma
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 6:38 pm

Cicka napsal:
len tolko,zakomplexovany chudaci Smile co si myslia ze su pani...stretnut vas tak real zivote tak tebe by nepomohla ani ta vysoka skola ty zebrak.. palte do piciii kokoti Smile..tesilo ma
Vzdyt ti nic nebrání me potkat na živo klidně přijet ti dam i mojí adresu.

Polní ulice 877/3 Rokycany
Klidně přijeŤ rad te poznam Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 6:47 pm

Very Happy

Víc nenapíšu. Lock.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cicka paladin (nepřijat)
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Retribution Paladin (nepřijat)
» Amidak - Paladin (nepřijat)
» Sluneckok-paladin (nepřijat)
» Paladin Street (nepřijat)
» paladin Holy (nepřijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-