Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Cicka paladin (nepřijat)

Goto down 
+4
Skulinka
Vangence
aure
promo16
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Cicka
Anonymní

Cicka paladin (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 10:40 am

Tak ja to skusim este raz

Nick: Cicka
Class: Paladin
Race: Human
Main spec: Holy
Talenty: 57/7/7

Jaké máš zkušenosti s touto class?:velke,za paladina som hral vzdy,ci na OG alebo inom serveru
Jak dlouho hraješ WoW?: 5 rokou to uz aj bude
Played postavy: 15dni,12hodin....
Předcházejicí guilda/y:Adamante Durior, Angels
Důvod odchodu z předcházející guildy: neochota
Equip: Os Voa a nieco aj naxx..+doplny PVP
Gearscore: 3611
Dual talenty?: zatial nie,ale chcem si spravit na tank neskor (uz mam valour chest a s naxxu shield tak preto mozno raz aj na tanka pojdem)
Talent build:
tam je uz iba asi na cata. neviem najst na wotlk :/,ked je to potrebne tak to odfotim
Armory:

Screen z raidu: (naxx 25) (naxx 25 Gluth down) (naxx 25..2naj heal)
(OS 10 som healoval aj sam a dali sme to bez wipe)

Profese +skill:
Alechemy 70 Smile
Herbal 110 . (skillim)
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : toto neviem, Wymastred(nevim ako sa to pise) som exhalted,robim teraz Kirin Tor (tam uz som friendly)
Máš nějaké alty?: nicitelsvk (horda,dal som ju kamaratovi). a mam jednu postavu este na acc. troll priest lvl 4 nick: Impotent .. (mam len na kukanie aukcie)
Čím nám můžeš být přínosem ?: myslim si ze skoro do vsetkeho..rad chodim raid a rad aj pomozem keby nieco
Jste schopni používát TS3 ? : neni problem
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : cez tyzden od 18 do tej cca 23,vikend nonstop
Proč právě Conspiracy ? : vvysoka kvalita PVE
[Real Informace]
Město: Nitra
Věk: 18
Pár věcí o sobě:fuck emo , som pohode chalan Smile
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 10:57 am

"Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen"

zatial ench na head nemam na seba(cakam pokedy zozeniem lepsiu headu) ale mozem to dokazat ze som u Wyrmrested Accord exhalted tymto
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 10:58 am

nedalo tam tu stranku :/ ..sry za spam Smile Reins of the Red Drake
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 12:43 pm

udelej si pve talenty nekde si je naklikej a pak mi sem postni odkaz
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 1:20 pm

Nenasiel som nikde kde by sa to dalo natukat,kukal som aj armoroch a ked kliknes na to HOLY tak tie talenty ukaze ale nejak blbo....Je to az tak dolezite? :/..stretnime sa v hre a tam si to ceknes inak vazne neviem ako to spravit :/..abtw,tie linky mi neukazuje co som sem dal..vam ukazuje tie scr?
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:03 pm

po tobe jsem chtel jedinou vec a to aby si mi nekde naklikal talenty se kteryma s nama chces chodit raidy, 57/7/7 nema s pve nic spolecneho a pokud si nejsi schopny vygooglovat talent calculator tezko od tebe muzu cekat ze si budes schopny nekde vyhledat jak by takovy pve paladin mel vypadat, takove lidi ja tady nechcu takze proti, prosim lock
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:09 pm

Kvoli jednym blbym talentom?.. ty mas vazne 21rokou?.. omg sak ja si dam talenty take jako mi povite te si mam dat..tak nemusis hned robit zavery,wow je len hra tak to tak ber... Kvoli dementnym addonom ma zahadzovat nemusis hned..vidis,proste ja to najst neviem Smile.. kukni si armory moje a tam mas talenty a uvidis ake mam..OMG :/
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:11 pm

sry,tie addony tam bit nemali ale talenty
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:28 pm

Proti, dalsi holadin imo neni potreba a podle prihlasky a diskuze pod ni nevidim zadny duvod te nabirat, kdyz te nutne nepotrebujeme.
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:33 pm

Me by zajimalo o co se porad pokousis. Conspiracy je High-end guilda a ne skola pro mirne pokrocile hrace. Sem se chodi az uz mas wowko vystudovany. Neumet najit na netu funkcni wotlk armory je podle me dost markantni znamka nezkusenosti, nedokazat uploadnou pitomy screen na imageshack taky svedci o znacne mire levosti. Vymluva ze je to jen hra te v nicem neomlouva. To se aplikuje na nervni lidi a jim podobny. Fotbal je taky jen hra, ale trener ti prece nevezme do narodniho mansaftu typka, co si sem-tam zahraje nohec za barakem na hristi. Basketball
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:35 pm

To neni jenom kvuli blbým talentum. Ale musis pochopit ze jako guilda mame nejakou uroven ktereou si snazime udrzet a hledame lidi kteří to bohužel mnohdy neberou jako hru u ktere se uvolní , ale chceme bejt top guilda na serveru a tak pro to musime neco delat.
Kdyz ty nejsi schopny si najit talent calkulator a po 5 mesici wotlk nemas ani enchant na ramenou a doskileny profese to o tobe lecos vypovida.
Jenom ja mam postavu na 80 asi 14 dní mam Enchant na hlavu i ramenou. 3 profese na full a to neni zadnej mining nebo tak neco ( JWC , BS , Ench ) . A to jsem stihnul za 2 dny played takze to neni o tom jakej jsi nolifer.
Pokavad zmenis pristup k wow a budes se snazit nebejt 2hej nejlepsi healer ale první a budes pro to neco delat cist si Theorycraft a propocitavat si kterej item je pro tebe lepsi a nebo kterej ja Bis atd. Budu klidne pro .

BTW vis co to je Theorycfat a BiS ? Smile))
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:43 pm

citace :
BTW vis co to je Theorycfat a BiS ? ))

tohle nevim ani ja Very Happy ja si vystacim se svym powerhealing macrem "/use falsh of light" Laughing

mimochodem, jen tak ze zvedavosti jsem kounul na tve armory, trinket na hit, gemujes spirit atd...docela fail
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:50 pm

Skulinka:
".....A to jsem stihnul za 2 dny played takze to neni o tom jakej jsi nolifer." lenze ja to hram pre zabavu,aby som skratil cas..Ked spravis profesiu za dva dni tak to hovori o niecom,nemam furt cas vysedavat pri PC a robit profky..mam aj svoj sukromny zivot co ako vidim tvoj neni velmi bohaty (nic proti ale dedukujem tak ako vy)

Vangence:
Tak mi najdi ten calculator a ja to spravim,pretoze ja to najst neviem a uvidime potom, "edokazat uploadnou pitomy screen na imageshack taky svedci o znacne mire levosti." ..ja som tie scr upol a dal sem,tak vypravaj ze mire levolosti je ten kto zaklada free taketo weby a ide to nahovno. "Fotbal je taky jen hra, ale trener ti prece nevezme do narodniho mansaftu typka, co si sem-tam zahraje nohec za barakem na hristi." toto ma velmi pobavilo Very Happy , jako mozes porovnavat wow s futbalom?..ano rovnake maju ze je to hra..lenze ked hras wow mas stoho hovno, a ked hras ako si napisal "narodniho mansaftu" tak to je uz co povedat na rozdiel od debilneho hrania wow-ka,takze to dobry priklad nebol.

aure:
a co som mal pisal ked "diskuze pod ni nevidim zadny duvod te nabirat" ?..mal som sa pchat do ritky?..robil si to tak ty?

Je mi jasne ze uz nemam ziadnu sancu sa tam dostat,ale sak OK...svasej guildy to aj tak beru ludia velmi osobne a robia sa velkymi panmi vo wowku,namysleny Very Happy Very Happy..tu ste mozno,nie ste pani na OG..ale vase...... kaslat nato nebudem to tu zadrbavat takyma vecami
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:54 pm

promo16:
gemujem spirit? ..jeden gem mam na spritit..a pokial si dobre pametat tak spirit je dost podstatny v heal v dungenoch..ok,tak mi posli nejaky lepsi a ja si ho dam Smile..
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:58 pm

Skulinka:
prepac zabudol som na teba, nie neviem co je to Smile..ale ked uz tak pise sa to Theorycraft takze nabuduce ked budes chciet machrovat,tak to napis aspon tak ako sa ma.
Návrat nahoru Goto down
Cicka
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 2:59 pm

promo16:
co myslis tym ATD?...sak napis ake mam chyby a ne ATD.. omg
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:01 pm

Si kokot, diky, ze si nas na to poradne upozornil
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:08 pm

niekto to locknite lebo reakcie na posledne 4posty by mi dali viac prispevkov ako ma kira dokopy...a to nemysli ze by som sa udrzal v ramci slusnosti....
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:11 pm

pises sem ze 5 let hrajes wow z toho vetsinu casu za paladina a presto si kupujes pvp veci se spiritem, takovyho cloveka bych v gilde nechtel ani kdyby to byl majitel serveru a misto toho aby si stahnul ocas, tak se tu s nama budes hadat jako malej kluk

doufam ze ade brzo prijde a lockne to, tohle je zase topic na kopacku

Naposledy upravil promo16 dne Sun Nov 21, 2010 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:11 pm

2 dny played za 14 dní ? kdyz si to spocitas tak je to cca 3 a pul hodiny denne a to opravdu neni moc. Jinak te asi prekvapi ze mam pritelkyni se kterou jsem 2 roky a opravdu nedavam prednost wowu pred ni. Ve skole patrik k nejlepsim studentum ( studuji elektro prumyslovku) a chodim dost často do práce. wow neni 1. v mám životě , ale to neznamena ze mam neco v hlave a umim používat google.
Za ten theorycraft se omlouvam bohuzel preklik a radku vejs jsem to napsal spravne Smile Jinak jestli te to zajima jak jsem na tom s IQ delal jsem Scio testy jestli ti to neco rika a dostal sjem 87% což si myslim neni špatnej výsledek ( V ČR pokud chces jit na vysokou delas testy vseobecnejch znalosti a vyjde ti cislo v % a to cislo udava nad kolika lidma jsi se umistil.)
Ale pokavad nejsi schopnej zadat do googlu wotlk talent calculator a kliknout na první odkaz tak ty budes asi v ten hodne nízkejch % Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:19 pm

Omfg jsem z toho topicu dostal BSoD
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:30 pm

aure napsal:
To kecas ne to snad ani 7ky nemaj Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:31 pm

Skulinka napsal:
aure napsal:
Maji, ted jsem ho na sedmickach dostal
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:33 pm

aure napsal:
Skulinka napsal:
aure napsal:

a ak ho prijmeme, bude to len castejsie a castejsie Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitimeSun Nov 21, 2010 3:34 pm

svrco napsal:
aure napsal:
Skulinka napsal:
aure napsal:

a ak ho prijmeme, bude to len castejsie a castejsie Very Happy
Tvl ja jsem spis mysle lze si budete delast srandu z mojeho prispevku o mojem IQ a real life a vy nic:D
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Cicka paladin (nepřijat)   Cicka paladin (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cicka paladin (nepřijat)
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: