Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Broskvička- resto druid (přijat)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Broskvi?
Anonymní

Broskvička- resto druid (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 3:00 pm

Ahoj,
Nedávno mně oslovil Reevan (Jeskynka) o tom jestly se nechci vráiti k wow. Známe se z guildy I N C O M I N G na officiálním serveru DrakThul, kde jsme jako druhý na serveru získali titul The Immortal. Od té doby sláva guildy upadala, i to mně vedlo k tomu přestat hrát. Shadow priesta se kterým jsem tam hrál jsem prodal za 5000kč což mně samotného překvapilo. Poté jsem si založil nový účet s lockem, který se mi, ale nechtělo platit tak od té doby již skoro 4měsíce marně hledám kupce Sad kdyby měl někdo zájem: Surprised

Postavu za kterou chci zde hrát je druid, akorád nevím na jaký spec se mám nejvíce focusovat, nejraději bych byl resto. O systému dkp a raidech mně již informoval Reevan.

Zkušenosti: Full BC včetně progresu Kil Jaedena na DT. Full WOTLK: Glory of Raider (25player), Glory of Ulduar raider (10player), TOC 25 na HC full kromně Anuba. ICC 10 11/12, ICC 25 8/12
Raid time kdykoli kromně úterý, pátku a soboty večer.

Díky za přečtení
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 3:04 pm

Ja nemam nic proti mluvil jsem o to mvcera i s aurem a ade a nikdo nema nic proti. Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 3:39 pm

No klasická přihláška by vypověděla víc, ale v tomhle případě na tom já osobně nebazíruju. Jen by mě zajímalo jestli tam Skuliňák stihl udělat repky ? Pokud ne, bude to tvůj první úkol Wink

Jinak duší shadow priest, to mě těší :-)

Doufám, že tě to na freečku nepřestane bavit, když tě to přestalo bavit na offi.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 3:47 pm

Ade napsal:
No klasická přihláška by vypověděla víc, ale v tomhle případě na tom já osobně nebazíruju. Jen by mě zajímalo jestli tam Skuliňák stihl udělat repky ? Pokud ne, bude to tvůj první úkol Wink

Jinak duší shadow priest, to mě těší :-)

Doufám, že tě to na freečku nepřestane bavit, když tě to přestalo bavit na offi.
IMO ta prihlaska rekla dost o skillu toho hrace a to je to nejdulezitejsi. Jsem pro

Nejlepsi by bylo jako resto s balancem v offu
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitimeTue Nov 16, 2010 4:34 pm

Víc nepotřebuju slyšet, přijat, lock.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Broskvička- resto druid (přijat)   Broskvička- resto druid (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Broskvička- resto druid (přijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: