Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Pokryskin přihláška

Goto down 
+4
Limoz
aure
Ade
Pokryskin
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Pokryskin

Poèet pøíspìvkù : 8

Pokryskin přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 11:09 am

Nick: Pokryskin
Class: warrior
Race: Human
Main spec: fury
Talenty: 16/55/0

Jaké máš zkušenosti s touto class?: dlouhodobé Smile
Jak dlouho hraješ WoW?: cca 3 roky nevím přesně
Played postavy: 22 days
Předcházejicí guilda/y: NU
Důvod odchodu z předcházející guildy: nuda

Equip:naxx, bs, honory něco málo HC
Gearscore: 3752
Dual talenty?: ano - arms

Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pokryskin

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : nn zatím ne
Máš nějaké alty?: tohle je původně alt ale za maina - Gamekeeper už téměř nehraju
Čím nám můžeš být přínosem ?: hustý dmg Smile
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : kdykoliv Smile
Proč právě Conspiracy ? : chci kvalitní pve vyžití a myslím že u Vás bych ho našel

[Real Informace]
Město: Vidče -- strašná prdel
Věk: 19
Znáš někoho z Conspiracy ?: ne
Pár věcí o sobě: jsem hrouda :-D mám rád kolo a snb.. nebojím se popít bohužel ne vždy decentně :-D afro get high
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 11:56 am

Pokryskin napsal:

Čím nám můžeš být přínosem ?: hustý dmg Smile

Sebevědomí nepostrádáš.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 11:59 am

Prihlaska jak od pana hustoslava vladce vsech svetu a nemas ani spravne talenty Sad
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:05 pm

aure napsal:
Prihlaska jak od pana hustoslava vladce vsech svetu a nemas ani spravne talenty Sad

hustoslav Smile pěkné vládce všech světů? zatím ne..vůbec to nemělo vyznít nabubřele Smile
talenty myslím že jsou ten nejmenší problém předělat.. v dmg většinou v prvních místech tak to prostě píšu Smile
Návrat nahoru Goto down
Limoz

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:07 pm

Myslim, ze u nas by si nebol medzi prvymi v dmgi. elephant
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:12 pm

Limoz napsal:
Myslim, ze u nas by si nebol medzi prvymi v dmgi. elephant

clown to je dost pravděpodobné ale myslím že to nemá smysl tady řešit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:13 pm

Pokryskin napsal:
aure napsal:

hustoslav Smile pěkné vládce všech světů? zatím ne..vůbec to nemělo vyznít nabubřele Smile
talenty myslím že jsou ten nejmenší problém předělat.. v dmg většinou v prvních místech tak to prostě píšu Smile
Ja myslim, ze talenty jsou uplny zaklad a prvni vec, ktera ukazuje jak danou classu ovladas Wink Pokud je nemas spravne tak proste budes v dmgovat zaostavat za ostatnimi tobe rovnymi.

Zame neutral. Proti ti nedavam jenom, protoze pupicek nehraje.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:14 pm

Když jsi tak imba dmger, až dáš Predysku v recountu tak uzavírám přihlášku a beze slova tě přijímám Cool
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:20 pm

Ade napsal:
Když jsi tak imba dmger, až dáš Predysku v recountu tak uzavírám přihlášku a beze slova tě přijímám Cool

zas to neberte boha tak vážně prosím Vás. Člověk napíše 1 slovo a hned se chytajte všichni :-/ talnety mam opraveny...
Návrat nahoru Goto down
Limoz

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:22 pm

Ade napsal:

Myslim ze nehrozi albino
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:32 pm

Limoz napsal:
Ade napsal:

Myslim ze nehrozi albino
sere zto
Je pravda ze lidi potrebujeme me spis sere to ze neni schopnej si udelat enchy atd. heled udelej si enchy poradne reputace co potrebujes a pak se budeme zaobirat tvoji prihlaskou....
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 12:34 pm

Však v pohodě, jen zkoušíme, jestli jsi to myslel vážně a seš tak sebevědomej, nebo to bylo zčásti z prdele. Kdybys nás znal, víš, že takovymhle kritizujícím výběrovym řízením prochází každá přihláška :-)

Každopádně jestli si byl v NU na čelních pozicích v recountu, počítej, že u nás budeš spíš před tankama.
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 1:27 pm

Skulinka napsal:
Limoz napsal:
Ade napsal:

Myslim ze nehrozi albino
sere zto
Je pravda ze lidi potrebujeme me spis sere to ze neni schopnej si udelat enchy atd. heled udelej si enchy poradne reputace co potrebujes a pak se budeme zaobirat tvoji prihlaskou....

enchy mám a na reputacích pracuju..
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 1:30 pm

já bych byl aji pro, protože buď si člověk věří že je dobrej dmg a pak uvidí že je úplnej průměr a leavne, a nebo se naopak bude snažit co nejvíc, aby nám ukázal, že dobrej je

akorát mám dotaz, s tím tvým "mainem" kterej má podle mýho odhadu 3800gs, by jsi šel k nám do guildy taky?
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 1:40 pm

rimbo napsal:
já bych byl aji pro, protože buď si člověk věří že je dobrej dmg a pak uvidí že je úplnej průměr a leavne, a nebo se naopak bude snažit co nejvíc, aby nám ukázal, že dobrej je

akorát mám dotaz, s tím tvým "mainem" kterej má podle mýho odhadu 3800gs, by jsi šel k nám do guildy taky?

pokud mě invnete mezi Vás, tak bych byl rád i za maina-- Gamekeeper hunter 3929 GS
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:00 pm

Pokryskin napsal:
rimbo napsal:

pokud mě invnete mezi Vás, tak bych byl rád i za maina-- Gamekeeper hunter 3929 GS
Takze ty si k nam podavas prihlasku za alta ?Very Happy dobrej poděl Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:04 pm

Pokryskin napsal:

Máš nějaké alty?: tohle je původně alt ale za maina - Gamekeeper už téměř nehraju

Čteš vůbec ty přihlášky Skuli ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:21 pm

Ade napsal:
Pokryskin napsal:

četl jsem to včera Very Happy ale tak kdyz za nej nehraje tak to neni main Smile)
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:40 pm

Skulinka napsal:
Ade napsal:
Pokryskin napsal:

četl jsem to včera Very Happy ale tak kdyz za nej nehraje tak to neni main Smile)

--- kdybych za něho hrával často tak si dám přihlášku za něj.. Neutral
Návrat nahoru Goto down
Pokryskin

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:48 pm

Pokryskin napsal:
Skulinka napsal:
Ade napsal:
Pokryskin napsal:

jestli můžu poprosit o co nejrychlejší verdikt ať vim jak jsem na tom.. dik
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 3:52 pm

Pokryskin napsal:
Pokryskin napsal:
Skulinka napsal:
Ade napsal:
Pokryskin napsal:

jestli můžu poprosit o co nejrychlejší verdikt ať vim jak jsem na tom.. dik

Cituji: "Je pravda ze lidi potrebujeme me spis sere to ze neni schopnej si udelat enchy atd. heled udelej si enchy poradne reputace co potrebujes a pak se budeme zaobirat tvoji prihlaskou...."
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeSun Nov 14, 2010 4:19 pm

Asi tak udelat si ty repky na enchy mas za jeden den. Tady bych to videl ta kze se ozvi az to dodelas.
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeMon Nov 15, 2010 8:47 am

Ade napsal:

Neboj, to nebude zas tak horký, mě dá každej Wink ale dát mě, Ombladona a Jasminu.... O.o to už máš co dělat.
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeMon Nov 15, 2010 8:57 am

Pořád srovnáváte spell DMG s melee DMG, až dáš mě, tak pak uznám, že seš dobrej melee DMG :-D
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitimeMon Nov 15, 2010 11:38 am

Jestli tím myslíš že až dám já tebe... tak to se di podívat na nespočet recountů ve kterejch sem tě dal Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pokryskin přihláška   Pokryskin přihláška I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pokryskin přihláška
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Přihláška (nepřijat)
» Prihlaska- Linzy (nepřijat)
» Přihláška-Hunter