| prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Benq Anonymní
| Předmět: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Wed Nov 10, 2010 11:06 pm | |
| Nick: Benq Class: druid Race: night elf Main spec: prozatim nespecifikovana Talenty: 58/xx/13-balanc Jaké máš zkušenosti s touto class?: 4mesice z toho prez 3 na jinem servru Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let Played postavy: 34 days Předcházejicí guilda/y: FI Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad
Equip: zatim jen z HC
Dual talenty?: ano - Resto
Talent build: na Balance mam stejne talenty jako fatamorgana-a ten si je sam nedelal :-)
Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Benq
Profese +skill: LW:375 Herba:375
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :prozatim NE Máš nějaké alty?: vyjmenuj prosím všechny, i ty za které už nehraješ.:rogue Audrrey 73lvl. rogue Roboros 70lvl Čím nám můžeš být přínosem ?:tezko rict potrebujete este nakej prinos jo? Jste schopni používát TS3 ? :ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : od 18:00 do 23:00 Proč právě Conspiracy ? : tak dobra guilda a znam tam par lidí
[Real Informace] Město: Březnice Věk: 22 Znáš někoho z Conspiracy ?: skulina,adelice,fatamorgana,charizard,atd Pár věcí o sobě:sportovní typ,a řikaj o me ze sem trochu cholerik
PS: tento charakter nebyl od zacatku muj ale uz je mam na nem zmeneny email atd. |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Wed Nov 10, 2010 11:41 pm | |
| Za me zatim neutral. Vyjadrete se prosim nekdo kdo ho znate. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Wed Nov 10, 2010 11:43 pm | |
| No já nevim, asi bych to určitě neměl takhle brát, ale vidět ten nick u nás v guildě/raidu, asi by se mi chtělo zvracet.
Jak nám zaručíš že už za to nehraje mistr Morrowind ? | |
|
| |
svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Wed Nov 10, 2010 11:57 pm | |
| - Ade napsal:
- Jak nám zaručíš že už za to nehraje mistr Morrowind ?
sice casto nehlasujem, ani nemam prava nejake...ale ak bola postava poziciavana som proti... inac preco clovek expi 2x rogua? | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Thu Nov 11, 2010 12:09 am | |
| Neexpí, minimálně jednoho dostal. Auddreye na TBC jsem měl sice rád, ale já si na triko nevezmu možnost, že má Morrowind pořád login a bude za to hrát.
Sorry Auddrey, ale proti. | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Thu Nov 11, 2010 12:18 am | |
| - Ade napsal:
- Neexpí, minimálně jednoho dostal. Auddreye na TBC jsem měl sice rád, ale já si na triko nevezmu možnost, že má Morrowind pořád login a bude za to hrát.
Sorry Auddrey, ale proti. Ty uprcanče stará neprestal jsi hrat ? kde máš myšáka voe ? seres me ani uroboros si tam nedal do tech guild No taky budu spis neutrální jako človek pohoda ale je to uprcanec | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) Thu Nov 11, 2010 10:55 am | |
| Nepřijat kvůli sdílení postavy. | |
|
| |
audrrey
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 11. 11. 10
| Předmět: Audrrey vysvetleni sry ze to sem davam Thu Nov 11, 2010 1:24 pm | |
| sem uz uplne mimo.
tak za 1 obe roguny sem si expil sam ale 1 byla zabanovana a s prichodem wotloku sem na ni dostal unban
2.skulino ty uprcance kdybych sem sel s audrrejem tak bych napsal jasne Uroboros ne XD ale bral sem to jako kde byl morowo benq. jo a mysak ted prodal kompa a koupil si pruty a jezdi na prehrady XD.
3. Ade chapu te no nick si budu menit cekam nez mi marinus zase pripise OG body tak treba jindy s audrrejem
jinak diky za celkem pozitivní ohlas jo a nehledejte tu chyby mel sem z matur slohovky za 5 XD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) | |
| |
|
| |
| prihlaska-benq(audrrey) (nepřijat) | |
|