Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Drained - Death Knight (nepřijat)

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Drained

Drained

Poèet pøíspìvkù : 4

Drained  - Death Knight (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeMon Nov 08, 2010 10:13 pm

Nick : Drained
Class : Death Knight
Race : Night elf
Main spec : Unholy
Talenty : 0/17/54

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Co je nahozen Wotlk na OG, rok na MFsoft,pár měsíců na spojka WOW
Jak dlouho hraješ WoW?: cca 3roky
Played postavy: 15days
Předcházejicí guilda: AD
Důvod odchodu z předcházející guildy: Nesmyslné vedení guildy,źaměření pouze na jednu raidovací skupinu...

Equip:Naxx 10/25
Gearscore:3884
Dual talenty?: ano Blood (PvP)

Talent build: wow335.gamestool.net/deathknightt.php?0000000000000000000000000000320050500002000000000000000002302003350032152000150003133151

Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Drained

Profese +skill: skillim JWC BS MIN

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : na Headu ano... na ramena zatím ne
Máš nějaké alty?: sem tam si expim Warriora - nick Shao
Čím nám můžeš být přínosem ?: dobré dps a support raidu
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : když se mi řekne, tak si čas udělám
Proč právě Conspiracy ? : mám tam kámoše v realu, dobrá guilda a podle toho co se doslýchám i fajne lidi... x)

[Real Informace]
Město : Liberec
Věk : 19
Znáš někoho z Conspiracy? : Predyska, Kamala , Hekin
Pár věcí o sobě : nekonfliktní, kamarádksý, mám rád srandu... teču nad demencí...

P.S : už jsem u vás jednou byl ale nevycházel my čas na wow...pořát jsem někde jezdil... za to se ještě jednou omlouvám...
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeMon Nov 08, 2010 10:32 pm

+ talenty
+ zkušenosti
- byl už jsi u nás a byl jsi vyhozen (chápu, že jsi to odůvodnil, ale pořát je to takový malý mínus)
- od 23.srpna do dneška 8.listopadu (tzn 75 dní +-) jsi se z 3365gs posunul na 3884 .... sry, ale to je promě malej posun (já si s holadinem za 1 týden po doexpení nabral 3900+gs a to sem neměl žádnou guildu a žádný kámoše co by mě protáhli)
- máme 4 DK a ačkoliv jsou všichni frost, ani jeden není není unholy (jak by se mi hodilo na max dmg :-)), tak už další DK nepotřebujem

to gs a tech 75 dní ..... https://conspiracy.canadian-forum.com/pihlasky-f3/drained-unholy-dk-pijat-t77.htm

PROTI
Návrat nahoru Goto down
Drained

Drained

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeMon Nov 08, 2010 10:47 pm

chapu te rimbo... ale abych to uvedl na pravou miru...tak jsem dost dlouho nehral... mel jsem plno jinejch starosti nez bylo WoW...
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 1:17 am

Bohužel jsem proti a to zásadně ze dvou důvodů:

- přehršel DK
- po tom, co jsi přestal hrát bez jediného slova ses pro mě stal nespolehlivou a nezodpovědnou osobou. Obyčejně když někdo jde na jiný server, nebo nemůže z nějakých důvodů hrát, dá mi vědět, ale ty jsi prostě ze dne na den přestal hrát.

Chápu, že u nás máš Predysku z realu, ale jen to tě k nám bohužel nedostane.... Kdyby bylo málo DK tak ti dám ještě jednu šanci, ale jak řikám, Kira byla poslední DK a už i to bylo na vlásku(z důvodu mnoha DK).
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 1:23 am

Ade napsal:
Kira byla poslední DK a už i to bylo na vlásku(z důvodu mnoha DK).
Protekcééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 1:32 am

Spíš zkušenosti + prokázaný skill (asi 3 hodiny jsem s ní chodil Hera). A když dodal Rimbo, že už nebude moc aktivně hrát, tak nebylo co řešit...
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 1:35 am

Skulinka napsal:
Ade napsal:
Kira byla poslední DK a už i to bylo na vlásku(z důvodu mnoha DK).
Protekcééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!
A komu to vadi? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 1:38 am

Mně by to teda dost vadilo Aure. Váhal jsem, ale jak řikám - rozhodl Rimbo když říkal, že už nebude moc hrát.

Nechci být jako BS, kteří stahujou všechny holky ze serveru k sobě jen protože maj o 2 oči víc a štěrbinu mezi nohama Wink
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 2:23 am

Ade napsal:
Mně by to teda dost vadilo Aure. Váhal jsem, ale jak řikám - rozhodl Rimbo když říkal, že už nebude moc hrát.

Nechci být jako BS, kteří stahujou všechny holky ze serveru k sobě jen protože maj o 2 oči víc a štěrbinu mezi nohama Wink
Jsme OT, ale stejne se vyjadrim Smile

Pokud o hraci vim, ze je kvalitni tak h ovzdy rad naberu Smile Pokud je komunikativni je to dalsi plus. Wotlk nevyzaduje v zadnem raidu urcene slozeni a kdyby jedne classy bylo 5 lidi o kterych vim, ze se na ne mohu spolehnout a neposerou mi dany event, tak je klidne vezmu na ukor cloveka hrajiciho jinou classu od ktere jsou tam treba 2 lidi, a u ktereho si nejsem jisty.

Abych nebyl uplne OT, proti. Jak uz bylo receno DK je dsot vsichni aktivni a tva minula pritomnost u nas hraje spise proti tobe.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 9:12 am

No ja myslel že to pochopíte Very Happy nebylo to myšleno uplně vážně Very Happy
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 9:21 am

Skulinka napsal:
No ja myslel že to pochopíte Very Happy nebylo to myšleno uplně vážně Very Happy

nebylo to mysleno vážně, ale je to pravda Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitimeTue Nov 09, 2010 10:46 am

Nepřijat.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Drained - Death Knight (nepřijat)   Drained  - Death Knight (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Drained - Death Knight (nepřijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ghostlife-Death knight (nepřijat)
» Telonicuss - Death Knight (nepřijat)
» Scopek - Death Knight (nepřijat)
» Krakoknight - Death Knight (nepřijat)
» Death knight -DMG tank

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-