Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prihláška do guildy (nepřijat)

Goto down 
+3
rimbo
aure
promo16
7 posters
AutorZpráva
Cicka
Anonymní

Prihláška do guildy (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeThu Nov 04, 2010 10:57 pm

Nick: Cicka
Class: Paladin
Race: Human
Main spec: Holy
Jaké máš zkušenosti s touto class?: dobré,paladin ma vždy bavil aj bavý..hram zanho dlho
Jak dlouho hraješ WoW?: 5 let
Předcházejicí guilda/y: Wratch of Revenge
Důvod odchodu z předcházející guildy: ziadne pve..chodim iba s worldu
Gearscore: 2870 :/
Dual talenty?: postupom casu si chcem spravit ked spravim holy EQ
Profese +skill:
skillujem HERB a ALCH
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : pracuje sa natom
Máš nějaké alty?: mam DK a huntra u hordy..DK65lvl a hunter FULL EQ(cekni armor) Nicitelsvk (dal som ho kamararovi,horda ma nebavy)
Čím nám můžeš být přínosem ?: čo bude guilda potrebovat to som ochotny spravit
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : cez tyzden to moze bit od 20 do tej 23 cca..cez vikend nonstop
Proč právě Conspiracy ? : vysoka kvalita raidovania..

[Real Informace]
Město: Nitra
Věk: 18
Pár věcí o sobě: nie som jeden stych debilou co tuto hru prezivaju naozaj Smile

pekný deň
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeThu Nov 04, 2010 11:55 pm

kdyz nepocitam sebe, mame jednoho holy palacha, tudiz by se jeste jeden hodil, nicmene to neni zas tak nezbytne, nebot ja urcite jeste cas od casu neco zajdu...

chci aby si nekde naklikal talenty se kteryma hodlas chodit pve a postnul mi sem odkaz
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 12:17 am

Mariana je jeste holy
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 12:48 am

aure napsal:
Mariana je jeste holy

no vsak ano, ja a mariana...sebe nepocitam
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 12:59 am

blbej název topiku !!!
dopiš tam "nick - class"
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 1:22 am

rimbo napsal:
blbej název topiku !!!
dopiš tam "nick - class"
Asi at se ani nesnazi nesplnule 2/3 veci co chceme Smile
Návrat nahoru Goto down
banir

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 10:50 am

a kde konkretne v Nitre byvas?
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 12:14 pm

Pro jako posledníí holadin.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
radegast

Poèet pøíspìvkù : 13

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 1:24 pm

nic proti ,ale ničitelsvk mě cca 3x zabil jen tak při afkování a to mě nasralo ...když člověk večeří a najdnou 8sec a jsem death...je to možná moje chyba že nemam afkovat ale take chování ....útočit na hodné resto druidy se nedělá. Jen chci upozornit že jsi na mě hajzl....jinak nevím Very Happy nábor je na vedení a né na mě ...ja bych ti dal rovnou BAN Very Happy
Návrat nahoru Goto down
radegast

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 1:25 pm

ale jestli za něho hraje kámoš tak mu pls domluv at mě už nezabíjí Very Happy ..bbb
Návrat nahoru Goto down
radegast

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 1:26 pm

jo a mír a lásku
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 2:30 pm

Ade napsal:
Potřebujeme toho holadina tak nutně ?
My si mužeme vybírat tak bych to nejak nehrotil. Zatim to je tak ze 70% lidí prijimame tak bacha na to.
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 2:48 pm

Skulinka napsal:
Ade napsal:
Potřebujeme toho holadina tak nutně ?
My si mužeme vybírat tak bych to nejak nehrotil. Zatim to je tak ze 70% lidí prijimame tak bacha na to.

ted ne, ale vyhledove bude lepsi jeste jednoho nabrat, koukal jsem mu na armory palacha co ma 57/7/7 v pve gilde nechcu, proto jsem psal at mi sem hodi odkaz na build se kterym chce chodit pve a pak budu bud pro nebo proti, ale chci to tady mit od neho uz behem dneska!

normlane bych nejaky talenty tolik neresil a klidne mu jednoduse rekl jak si je ma naklikat, ale protoze tahle postava ma uplny hovno a vypada hur nez jakykoliv alt, tak chci videt z jeho strany trochu inciativy
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 2:55 pm

V prihlasce je, ze prez tyden muze raidovat od 20. To znamena, ze do naxxu se proste nevleze a z toho vypliva, ze ho tam ani nemame jak obliknout. Takze bohuzel PROTI
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 3:40 pm

Tim je to vyřešeno jinak promo jak by jsi na tom byl hodit si main tanka ? Smile) vypada to ze by jsi se nam dost hodil zalezi jak to budes umet Smile))
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 3:52 pm

Main tanka určitě ne, nechápu co tu hrotíš bez toho abychom si o tom promluvili. Za tanka klidně, ale jako main určitě ne.

A přihlášku lockuju, toho co psal Aure jsem si nevšiml.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška do guildy (nepřijat)   Prihláška do guildy (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihláška do guildy (nepřijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska do guildy (nepřijat)
» Přihláška (nepřijat)
» Reggae-Přihláška (nepřijat)
» Prihlaska- Linzy (nepřijat)
» Prihláška Darkgunner/ Hunter (nepřijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: