| Evicak - Přihláška (přijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
. Anonymní
| Předmět: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 12:16 pm | |
| [WoW] Nick: Evicak Class: Hunter Race: Night elf Main spec: BM
Jaké máš zkušenosti s touto class?: poslední rok a půl na OG Jak dlouho hraješ WoW?: od patche 1.8.0 Played postavy: 90dní Předcházejicí guilda/y: GoH,MS,FI,US Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad
Equip: naxx/os Gearscore: 4127 Dual talenty?: ano - MM
Talent build:
Armory: arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Evicak
Profese +skill: ench, lw, skinn, cook, fish, fa
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? : ano Čím nám můžeš být přínosem ?: aktivní dps, slušnej a rozumnej člověk Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : podle situace na raidu, umim se přizpůsobit
[Real Informace] Město: Varnsdorf Věk: 21 Znáš někoho z Conspiracy ?: celkem dost lidí z předchzích guild |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 12:22 pm | |
| Jednoznačně pro. Evicak byl bezkonfliktní a bezproblémovej člověk ve Fake it, jen s aktivitou jsi to měl občas nic moc, doufám, že to už je na wotlku lepší Raidujeme zatim čtvrtek od 19:00 a neděle od 20:00, takže mi řekni na rovinu, jestli budeš docházet, jinak nemá cenu tě brát | |
|
| |
veprik
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 21. 07. 10 Age : 34
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 1:09 pm | |
| haaa ja sem pro cha dalsi vec sem na forko napsal keK ! :"P | |
|
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 1:14 pm | |
| jsem také PRO za předpokladu, že bude hrát (k čemu by nám byli neaktivní lidé?) ad. Prase - máš tyvůbec co právo rozhodovat o přijetí/nepřijetí když jsi prohlásil, že až do otevření ulduaru nebudeš hrát? A od kdy vlastně chodíš na guildovní forko? | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 1:17 pm | |
| nechtěli ste ten raid čas náhodu posunout z neděle na jindy? | |
|
| |
. Anonymní
| Předmět: Evicak - Přihláška Tue Nov 02, 2010 1:27 pm | |
| k tomu docházení, já předtim hrál jednu dobu na ofíku, proto sem nebyl tak aktivní na narniasu, ale nemůžu říct že budu na 100% všech raidů, jen že se přizpůsobim, aby sem byl co nejvíce k užitku... to znamená pokad budu mít zrovna odpolední v práci, tak hold raid vynechám, jinak by sem byl aktivní |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 3:36 pm | |
| Akorát teda Evicaku u mě máš jeden vroubek a to, že jsi zapomněl do guild v kterých si byl napsal MM ! | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 6:30 pm | |
| Bejvam u prihlasek vzdycky kritik tak se nediv - . napsal:
Main spec: BM
Předělat BM te nechci Jinak oboje mas uplně naprd... Takže předělat. Glyphy taky. Nevidel jsem ze mas repku s SoH takze taky dodelat. - . napsal:
Čím nám můžeš být přínosem ?: aktivní dps,
Aktivní dps sice pises ,ale taky pises ze 100% raidu nebudes stihat u nas je aktivni se 100% aktivitou. Pro kdyz tohle vsechno predelas. A porad nezapominej ze budes prijat pouze na zkušebku a potom se rozhodne. Jinak chtel bych tu mit 3 aktivní huntery takze to je taky plus pro tebe. Jinak do GoH jsem te taky nabíral já (Broskvicka) | |
|
| |
. Anonymní
| Předmět: Evicak - Přihláška Tue Nov 02, 2010 7:57 pm | |
| já mam všeobecně teď špatný talenty, glyphy, gemy atd... to je kvůli tomu že sem nezačal ještě pořádně hrát na wotlku, ale to co nejdříve předělám |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) Tue Nov 02, 2010 8:06 pm | |
| 4127 GS a ještě jsi nezačal pořádně hrát na wotlku ? Tak až začneš, budeš mít doufám aspoň 5k a 10k dps Tak lockuji, přijat na zkušební dobu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Evicak - Přihláška (přijat) | |
| |
|
| |
| Evicak - Přihláška (přijat) | |
|