Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Time is comming back !

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Time is comming back ! Empty
PříspěvekPředmět: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitimeSat Oct 30, 2010 5:58 pm

zítra 31.10.2010 se v 3:00 změní čas na 2:00, a když jsem se tak bavil s bráchou tak mě napadlo tohle:

Ve 2:30 něco ukradnu, potom se ve 3:00 změní čas na 2:00 a já si zajdu třeba někam do nonstop baru, kde bude hodně lidí a budu tam i ve 2:30, takže budu mít aliby na tu loupež a hodně svědků.

Co myslíte prošlo by mi to, že bych měl na čas loupeže aliby? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitimeSat Oct 30, 2010 7:16 pm

nie pretoze budes na kamerovom systeme a je len na majitelovi kedy premeni cas...ja napr. mam uz cas zmeneny....
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitimeSat Oct 30, 2010 7:17 pm

sakra ...takže to musí byt bez kamer Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Vangence

Vangence

Poèet pøíspìvkù : 126

PříspěvekPředmět: Re: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitimeSun Oct 31, 2010 2:45 am

a ja si ho nemenim vubec, na toho pul roku to ani nema cenu. Zas abych to pak prendaval zpatky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://www.epravo.cz/
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitimeSun Oct 31, 2010 11:15 am

Jn, takové práce... Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Time is comming back !   Time is comming back ! I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Time is comming back !
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Pro veřejnost-
Přejdi na: