Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

zadost o prijeti (nepřijat)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
erroxxo
Anonymní

zadost o prijeti (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 27, 2010 9:38 pm

Nick: Erroxoo
Class: Hunter
Race: Elf
Main spec: MM ( na 80lvl se prizbusobim guilde )
Talenty: xx/xx/xx

Jaké máš zkušenosti s touto class?: huntera hraji od zacatku meho hrani wow cos je od patche 2.2.3 na TBC vše až po Twins, na wotlku vše co je dostupne 5 main 10 a 25 mailn
Jak dlouho hraješ WoW?: cca 4 roky
Played postavy: 34 days ( u ali hraji cca od zacatku woltku jinak hordak )
Předcházejicí guilda/y: zadna
Důvod odchodu z předcházející guildy: /

Equip: zatim zadnej z rajdu expim
Gearscore:
Dual talenty?: ano

Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:

Profese +skill:
zatim zadne venuji se expeni na 80lvl se chystam na LW+skining +ench

Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :zatim ne
Máš nějaké alty?: vyjmenuj prosím všechny, i ty za které už nehraješ. horda Bygos. assakura
Čím nám můžeš být přínosem ?: predevsim tim ze je namne spoleh, jsem aktivni hrac a trocha srandy neuskodi
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : podstate 24 hod
Proč právě Conspiracy ? : neznam moc aliky a hlavne jde oto se usadit v nejake slusne PVE guilde

[Real Informace]
Město: Bruntal
Věk: 27
Znáš někoho z Conspiracy ?: nevim
Pár věcí o sobě:co mam asi nej je to kdyz pritelkyne kone do predluzky ale jinak ji mam rad:D jinak mam rad rizky a bramborovou kasi:P

predem se omlouvam za svuj pravoys nejsem cech ikdyz jsem tu vyrustal:P

PS : nemam nic spolecneho s palachem eroxo nebo jak se pise((
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 27, 2010 10:31 pm

Nejsem nejak proti , ale zakladni pravido pro psani prihlasky je mit 80 takze nejdriv doexpi pak to muzeme dořešit. Jinak huntery mame v tuchle chvili aktivní 2 s toho jeden bujde z kola ven Smile takze by misto bylo Smile

jinak vyexpi co nejrychlejš Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 27, 2010 11:32 pm

Skulinka napsal:
Nejsem nejak proti , ale zakladni pravido pro psani prihlasky je mit 80 takze nejdriv doexpi pak to muzeme dořešit. Jinak huntery mame v tuchle chvili aktivní 2 s toho jeden bujde z kola ven Smile takze by misto bylo Smile

jinak vyexpi co nejrychlejš Smile

Říkal jsem mu, at si dá přihlášku předem, nevidim v tom problém.

Huntera máme jednoho, když nepočítám tvýho alta a nevidim důvod toho jednoho kickovat. Tohle bude druhej k Dzoggymu a nemusíš aspoň hrát za huntu a zůstaneš pěkně u mága Wink

Pro.

Ještě by mě zajímalo na jakém serveru, s jakou guildou a pod jakým nickem jsi prošel celý sunwell až po twinsky ? Wink
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
errox
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 27, 2010 11:47 pm

u hrodry jsem mel 80lvl maga kdyz me nebavilo expit kamos ho expil ja se chodil bavit:D
pak jsem mu ho daroval aby me nelakalo chtit z5 k horde:P
Návrat nahoru Goto down
errox
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 27, 2010 11:49 pm

PS : nick maga Bygos a ano prosel jsem snim vse co tu je funkcni Cool
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeThu Oct 28, 2010 1:03 am

Ade napsal:
nevidim důvod toho jednoho kickovat

- je lama
-neumi chodit na forum
-nevi jak ma gemovat
-nevi co si ma na sebe brat za equip
-neumi hrat ani za jeden spec
-nevi snad nic o hunterech
-muze hrat do 10
-nema enchy atd.
-nedává dmg
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeThu Oct 28, 2010 1:50 am

Skulinka napsal:
Ade napsal:

- je lama
-neumi chodit na forum
-nevi jak ma gemovat
-nevi co si ma na sebe brat za equip
-neumi hrat ani za jeden spec
-nevi snad nic o hunterech
-muze hrat do 10
-nema enchy atd.
-nedává dmg

Btw. Ja to rikal, uz kdyz si daval prihlasku.

Jinak jestli na tbc dal swp az po twinsky, tak musel byt v DL a Kira ho musi znat. Takze bych pockal na jeji vyjadreni

Trochu jsem patral

Mag Bygos si podaval prihlasku k DL roku 2007, tehdy byl neprijet kvuli tomu, ze se nechoval podle predstav a postava nekolikrat menila majitele. Co je vsak zajimave je, ze v prihlasce 3 roky stare mas napsany vek 32.

Hrac Assakura si podaval prihlasku mesic zpet a byla take zamitnuta (v prihlasce si i uvadel, ze mas lvl 70 maga) z duvodu neznalosti PvE a theorycraftu. Btw. vek 33.

Oba chary ti DL odmitli, ale presto tvrdis, ze si odprogresoval si swp az po twinsky (z toho co si psal jsem pochopil, ze na narnu u hordy, coz davali jenom DL).
Z duvodu dle meho nazoru lzivych informaci jsem proti

Jeste doplnim odkazy na prihlasky u DL

http://darklords.forum3.info/vyesene-pihlasky-f9/mage-bygos-t792.htm?highlight=bygos
http://darklords.forum3.info/vyesene-pihlasky-f9/restro-saman-assakura-t878.htm?highlight=assakura

a protoze jsem nemohl usnout tak jsem patral dal
http://www.onlinegamers.cz/forum/viewtopic.php?f=31&t=7836&hilit=assakura

Ve svetle vsech techto informaci jsem zasadne proti, protoze te nepovazuji za cloveka, kteremu bych mohl verit.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeThu Oct 28, 2010 10:17 am

tvle aure takej detektiv :DD

a k prihlasce (kdyz nebudu brat v potaz co psal aure)
- nenapsal jsi do předmětu téma svůj nick a class, ale jen "zadost o prijeti", coz uz je velký minus protoze se nesnazís
- nemáš 80 lvl a ještě k tomu ani nenapíšeš jakej lvl teďka máš? 10 ? 22? 60? 79?, 34 days ( u ali hraji cca od zacatku woltku jinak hordak ) to jsi za 34 dní nedal 80lvl?
- tím že nemáš 80lvl se nedají srovnat talenty, gemy, enchy prostě nic, takže zase nic neříkající
- zkopíruješ řádek armory, ale žádnej odkaz k němu nendáš, ... zase odfláknutý
+ zkušenosti
+ že jsi hunter kteryho potřebujem

já osobně jsem hodně proti, protože ikdyž ti ade napsal at dáš přihlášku předem, tak prostě jak není 80 lvl tak je to nic neříkající
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeThu Oct 28, 2010 11:36 am

Tvl aure dobře ty Smile U všech přihlášek by jsme měli přistupovat stejně Smile
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitimeThu Oct 28, 2010 12:32 pm

Skulinka napsal:
Ade napsal:

- je lama - z čeho soudíš ? V tom případě jsi lama i ty, když na patchwerkovi byl jen o 2 místa za tebou a měl o něco málo přes 200dps méně, než ty s takovym EQ.
-neumi chodit na forum - to neni důvod kickovat lidi, takových tu je...
-nevi jak ma gemovat - už jsem ti xkrát říkal, ať mu to řekneš, ale asi je jednodušší vyexpit huntera a nahradit ho, že ?
-nevi co si ma na sebe brat za equip - s tim tu má problém dalších x lidí, když si vzpomenu, že jsem bral nejlepší spell dmg chestu za 60dkp ^^
-neumi hrat ani za jeden spec - ad 1
-nevi snad nic o hunterech - opět - máš možnost ho to naučit, když máš ten pocit. Já ne.
-muze hrat do 10 - ani jsem si nevšiml, když se podíváš na jeho DKPčka, dokončil zatim všechny naxxy co byl a většinou to bývá do +- 11pm
-nema enchy atd. - enchy jsem mu už DÁVNO dělal všechny, takže žvást.
-nedává dmg - opět to samé co v bodě 1

+ k tomu připojim ještě:
-88% attendence - slušný si myslim
-snahu dokazuje tim, že na mojí žádost skilluje profese
-je to jeden z mála, kterej když nepřijde, nebo přijde pozdě na raid, dá mi vědět. To je pro mě prostě spolehlivej člověk.

A teď ti řeknu jedinej opravdovej důvod, proč ho chceš kicknout. Je to jen proto, abys mohl chodit za svýho altíka raidy a tvrdit nám přitom, jakej je to boost pro raid a že když nemáme žádného, musíš prostě chodit za alta. Sorry Skulino, ale přemejšlel jsem o tom, a nesouhlasim s tim. Huntera máme aktivního, takže můžeš v klidu dál hrát za mága.

A aby to co jsem napsal bylo podložený: (všimni si rozdílu mezi ním a tebou)

https://2img.net/r/ihimizer/f/wowscrnshot101710210755.jpg/

A k přihlášce: po Aureho detektivnim pátrání jsem zásadně proti a tímto to lockuji.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat)   zadost o prijeti (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

zadost o prijeti (nepřijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: