Those Last Loyal ! |
|
| zadost o prijeti (nepřijat) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
erroxxo Anonymní
| Předmět: zadost o prijeti (nepřijat) Wed Oct 27, 2010 9:38 pm | |
| Nick: Erroxoo Class: Hunter Race: Elf Main spec: MM ( na 80lvl se prizbusobim guilde ) Talenty: xx/xx/xx
Jaké máš zkušenosti s touto class?: huntera hraji od zacatku meho hrani wow cos je od patche 2.2.3 na TBC vše až po Twins, na wotlku vše co je dostupne 5 main 10 a 25 mailn Jak dlouho hraješ WoW?: cca 4 roky Played postavy: 34 days ( u ali hraji cca od zacatku woltku jinak hordak ) Předcházejicí guilda/y: zadna Důvod odchodu z předcházející guildy: /
Equip: zatim zadnej z rajdu expim Gearscore: Dual talenty?: ano
Armory: odkaz na armory, prosím bez http např.:
Profese +skill: zatim zadne venuji se expeni na 80lvl se chystam na LW+skining +ench
Máš hotové reputace na glyph do headky a ramen ? :zatim ne Máš nějaké alty?: vyjmenuj prosím všechny, i ty za které už nehraješ. horda Bygos. assakura Čím nám můžeš být přínosem ?: predevsim tim ze je namne spoleh, jsem aktivni hrac a trocha srandy neuskodi Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : podstate 24 hod Proč právě Conspiracy ? : neznam moc aliky a hlavne jde oto se usadit v nejake slusne PVE guilde
[Real Informace] Město: Bruntal Věk: 27 Znáš někoho z Conspiracy ?: nevim Pár věcí o sobě:co mam asi nej je to kdyz pritelkyne kone do predluzky ale jinak ji mam rad:D jinak mam rad rizky a bramborovou kasi:P
predem se omlouvam za svuj pravoys nejsem cech ikdyz jsem tu vyrustal:P
PS : nemam nic spolecneho s palachem eroxo nebo jak se pise(( |
| | | Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Wed Oct 27, 2010 10:31 pm | |
| Nejsem nejak proti , ale zakladni pravido pro psani prihlasky je mit 80 takze nejdriv doexpi pak to muzeme dořešit. Jinak huntery mame v tuchle chvili aktivní 2 s toho jeden bujde z kola ven takze by misto bylo jinak vyexpi co nejrychlejš | |
| | | Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Wed Oct 27, 2010 11:32 pm | |
| - Skulinka napsal:
- Nejsem nejak proti , ale zakladni pravido pro psani prihlasky je mit 80 takze nejdriv doexpi pak to muzeme dořešit. Jinak huntery mame v tuchle chvili aktivní 2 s toho jeden bujde z kola ven takze by misto bylo
jinak vyexpi co nejrychlejš Říkal jsem mu, at si dá přihlášku předem, nevidim v tom problém. Huntera máme jednoho, když nepočítám tvýho alta a nevidim důvod toho jednoho kickovat. Tohle bude druhej k Dzoggymu a nemusíš aspoň hrát za huntu a zůstaneš pěkně u mága Pro. Ještě by mě zajímalo na jakém serveru, s jakou guildou a pod jakým nickem jsi prošel celý sunwell až po twinsky ? | |
| | | errox Anonymní
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Wed Oct 27, 2010 11:47 pm | |
| u hrodry jsem mel 80lvl maga kdyz me nebavilo expit kamos ho expil ja se chodil bavit:D pak jsem mu ho daroval aby me nelakalo chtit z5 k horde:P
|
| | | errox Anonymní
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Wed Oct 27, 2010 11:49 pm | |
| PS : nick maga Bygos a ano prosel jsem snim vse co tu je funkcni |
| | | Skulinka
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Thu Oct 28, 2010 1:03 am | |
| - Ade napsal:
- nevidim důvod toho jednoho kickovat
- je lama -neumi chodit na forum -nevi jak ma gemovat -nevi co si ma na sebe brat za equip -neumi hrat ani za jeden spec -nevi snad nic o hunterech -muze hrat do 10 -nema enchy atd. -nedává dmg | |
| | | aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Thu Oct 28, 2010 1:50 am | |
| - Skulinka napsal:
- Ade napsal:
- je lama -neumi chodit na forum -nevi jak ma gemovat -nevi co si ma na sebe brat za equip -neumi hrat ani za jeden spec -nevi snad nic o hunterech -muze hrat do 10 -nema enchy atd. -nedává dmg
Btw. Ja to rikal, uz kdyz si daval prihlasku. Jinak jestli na tbc dal swp az po twinsky, tak musel byt v DL a Kira ho musi znat. Takze bych pockal na jeji vyjadreni Trochu jsem patral Mag Bygos si podaval prihlasku k DL roku 2007, tehdy byl neprijet kvuli tomu, ze se nechoval podle predstav a postava nekolikrat menila majitele. Co je vsak zajimave je, ze v prihlasce 3 roky stare mas napsany vek 32. Hrac Assakura si podaval prihlasku mesic zpet a byla take zamitnuta (v prihlasce si i uvadel, ze mas lvl 70 maga) z duvodu neznalosti PvE a theorycraftu. Btw. vek 33. Oba chary ti DL odmitli, ale presto tvrdis, ze si odprogresoval si swp az po twinsky (z toho co si psal jsem pochopil, ze na narnu u hordy, coz davali jenom DL). Z duvodu dle meho nazoru lzivych informaci jsem proti Jeste doplnim odkazy na prihlasky u DL http://darklords.forum3.info/vyesene-pihlasky-f9/mage-bygos-t792.htm?highlight=bygoshttp://darklords.forum3.info/vyesene-pihlasky-f9/restro-saman-assakura-t878.htm?highlight=assakuraa protoze jsem nemohl usnout tak jsem patral dal http://www.onlinegamers.cz/forum/viewtopic.php?f=31&t=7836&hilit=assakuraVe svetle vsech techto informaci jsem zasadne proti, protoze te nepovazuji za cloveka, kteremu bych mohl verit. | |
| | | rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Thu Oct 28, 2010 10:17 am | |
| tvle aure takej detektiv :DD
a k prihlasce (kdyz nebudu brat v potaz co psal aure) - nenapsal jsi do předmětu téma svůj nick a class, ale jen "zadost o prijeti", coz uz je velký minus protoze se nesnazís - nemáš 80 lvl a ještě k tomu ani nenapíšeš jakej lvl teďka máš? 10 ? 22? 60? 79?, 34 days ( u ali hraji cca od zacatku woltku jinak hordak ) to jsi za 34 dní nedal 80lvl? - tím že nemáš 80lvl se nedají srovnat talenty, gemy, enchy prostě nic, takže zase nic neříkající - zkopíruješ řádek armory, ale žádnej odkaz k němu nendáš, ... zase odfláknutý + zkušenosti + že jsi hunter kteryho potřebujem
já osobně jsem hodně proti, protože ikdyž ti ade napsal at dáš přihlášku předem, tak prostě jak není 80 lvl tak je to nic neříkající | |
| | | Skulinka
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Thu Oct 28, 2010 11:36 am | |
| Tvl aure dobře ty U všech přihlášek by jsme měli přistupovat stejně | |
| | | Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) Thu Oct 28, 2010 12:32 pm | |
| - Skulinka napsal:
- Ade napsal:
- je lama - z čeho soudíš ? V tom případě jsi lama i ty, když na patchwerkovi byl jen o 2 místa za tebou a měl o něco málo přes 200dps méně, než ty s takovym EQ. -neumi chodit na forum - to neni důvod kickovat lidi, takových tu je... -nevi jak ma gemovat - už jsem ti xkrát říkal, ať mu to řekneš, ale asi je jednodušší vyexpit huntera a nahradit ho, že ? -nevi co si ma na sebe brat za equip - s tim tu má problém dalších x lidí, když si vzpomenu, že jsem bral nejlepší spell dmg chestu za 60dkp ^^ -neumi hrat ani za jeden spec - ad 1 -nevi snad nic o hunterech - opět - máš možnost ho to naučit, když máš ten pocit. Já ne. -muze hrat do 10 - ani jsem si nevšiml, když se podíváš na jeho DKPčka, dokončil zatim všechny naxxy co byl a většinou to bývá do +- 11pm -nema enchy atd. - enchy jsem mu už DÁVNO dělal všechny, takže žvást. -nedává dmg - opět to samé co v bodě 1
+ k tomu připojim ještě: -88% attendence - slušný si myslim -snahu dokazuje tim, že na mojí žádost skilluje profese -je to jeden z mála, kterej když nepřijde, nebo přijde pozdě na raid, dá mi vědět. To je pro mě prostě spolehlivej člověk. A teď ti řeknu jedinej opravdovej důvod, proč ho chceš kicknout. Je to jen proto, abys mohl chodit za svýho altíka raidy a tvrdit nám přitom, jakej je to boost pro raid a že když nemáme žádného, musíš prostě chodit za alta. Sorry Skulino, ale přemejšlel jsem o tom, a nesouhlasim s tim. Huntera máme aktivního, takže můžeš v klidu dál hrát za mága. A aby to co jsem napsal bylo podložený: (všimni si rozdílu mezi ním a tebou) https://2img.net/r/ihimizer/f/wowscrnshot101710210755.jpg/_________________________________________________________________________ A k přihlášce: po Aureho detektivnim pátrání jsem zásadně proti a tímto to lockuji. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: zadost o prijeti (nepřijat) | |
| |
| | | | zadost o prijeti (nepřijat) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|