| Radegast - resto? druid | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
radegast Anonymní
| Předmět: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 7:52 am | |
| Nick:Radegast Class:Druid Jaké máš zkušenosti s touto class?: 3 roky hraju na OG za druida Talenty:feral.lze změnit dle potřeb -nejspíše bych šel resto bo balance je nuda Zkušenosti: na wotlku pouze co tu je otevřené na OG,ale mam skvělého spolubydlu co to hraje na ofiku už pár let a je to chodící knihovna...taka mala wikipedia na wowko. Jak dlouho hraješ WoW?: cca4roky Předcházejicí guilda/y: BR,FI Equip:posbíraný v naxxu 10/25, par hc dungy a jine raidove instance ale na ferala dmg/tank Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad guildy. Dual talenty?: ano....měl jsem dmg a tanka ve feralu ale chtěl bych resto ...feral dmg. Statistiky: 6200AP, 330hit rating, 23k HP, cca 8000 armor, 45% crit chance v catu Jste schopni používát TS3 ? : ¨nemam ho nainstalovany, už jsem to v minulosti zkoušel a nějak mi nefungoval. Ale schopny člověk si poradi...viď Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : časově bych raidy stihal ,ale pátek sobota a hlavně ta neděle je na pytel, vracím se přes víkend domů okolo 8 večer ,ne- li ráno. Tak nějak v tom rozmezí. Proč právě Conspiracy ? : profesionální hráči a třeba zkusit i něco jiného, člověk by si měl kladnout vyšší cíle [Real Informace] Věk: 26 Znáš někoho z Conspiracy ?: lidi co hrali za FI ...v realu jsem poznal lidi jen par. Vange a pandík ...doufám že se za mě postavíte ...dacani Pár věcí o sobě: jsem kolektivní hráč...to mam z fotbalu,který ještě hraju, bohužel už platím daně , v práci se ale vyspím. Kolegum to nevadí ...doufam že neusnu na raidu. Jinak momentáně scháním Windows 7 a kompletně chci přeinstalovat system. Jestli mě vezmete , tak si musím změnit i pár adonů a jiné nastavení wowka. No bude to boj na delší trať. Zdar a sílu najdeš v sýru. |
|
| |
Predyska
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 21. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 8:00 am | |
| Postavu Radegast znám, hrál z ani na TBC známej z Refusion, mám pocit že se jmenoval Hilerka (in-game), nevím čí to je postava, možná tam něco říkal o tom že to je druid nějakého kámoše, ale teď si nejsem jistý. Dle potřeby bychom potřebovali spíše resťáka | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 8:18 am | |
| 1. do tématu jsi měl napsat aspoň nick (nebo to tam dopiš) at je to prehlednejsi 2. druiy máme 1x feral dmg, 1x feral tank, 1x balanc a 0x resto ....takže druid by urcite bodnul a nejvíc ten resto .... akorát na to jak píšeš nemáš eq 3. vange už u nás není :-) 4. s tím že nebudeš stíhat polovinu raidů (bo ve ctvrtek chodíme naxx a v nědělu OS) je docela dost špatný, vzhledem k našemu loot systému, ale zas na druhou stranu stejně jde všechno na diss takže by ses equipnul ...)
já bych byl PRO, at bys šel cokoliv (samozřejmě nejlíp resto ale zas jestli nemáš eq ... :-(), ale myslím si že aji s jiným specem by si byl uzitecný :-) | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 8:39 am | |
| Čau Rade Předem říkám, že za feral dps se do raidu nedostaneš. Feral dps netočí takový dmg, jaký bych si představoval (ahoj Hasisaku) a urcite vic jak jednoho v raidu nechci. S tim, ze Hasisak ma 100% dochazku na raidy, takze zkratka bez sance. Kdybyste oba točili 7k dps joooooo tak to je jiná. Takže tě vezmu pokud půjdeš resto. Chce to ale abys tu na příští 2 naxxy byl, abyses stihl equipnout. Že tu nemůžeš být n OS v neděli, na to sere pes, to je raid na 20 min. Takže jestli se zaručíš, že tu čtvrtky budeš na 100%, že tě resto bude bavit a za týden se na to nevysereš, tak jsme pro. Ještě poslední věc: původní majitel jako při progressu ve FI ? | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 8:58 am | |
| - Ade napsal:
Takže jestli se zaručíš, že tu čtvrtky budeš na 100%, že tě resto bude bavit...
a bude tě to bavit ať se ti to líbí nebo ne !!!!! | |
|
| |
Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 10:41 am | |
| - Ade napsal:
- Feral dps netočí takový dmg, jaký bych si představoval (ahoj Hasisaku)
Chudaaak Hasis :-D to topic: Ja som ZA, ak by si siel resto Restaka nemame ani jedneho jedine Hasis tam ma nejaky ten eq ale ako Ade pisal, ten chodi fekala | |
|
| |
radegast Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 11:11 am | |
| hmm docela rychlá raekce ....že nehraje Vange tak to mě docela překvapuje a z druhé strany trochu sere ..byl to typek. Za resto není problém...už jsme se o tom feralovi jednou bavili a došli k to že je dobry tak na leader of the pack nebo jak to je. ferala budu mít jako off. Jo a jsem jiný radegast než ten z refu bo tam jsem nikdy nebyl. V nědělní raidy bych někdy stihnul někdy ne podle situace. Ve čtvrtek mam autoškolu do pul 6 a pak na raidy ...jestli se nevyskytne problém....už nemáma ten bezstarostný život jako u maminky....sam si žehlím sam si peru že se na to nevyseru .....můj zewl styl života mi vyhovuje ale asi bych po čase zhnil za živa. ale taky jsem už kvuli wowka ani neobědvat ...to jak v sobotu večer zjistite že je večer a celý den jste seděli za pc a mačkali. ...za resto muže byt sranda...instantní heal za 10k muze byt zajímavý.....jdu něco dělat bo mě vyhodí z prace ....nejsem z refu to byl radegast jako radeggast !!!!! bb |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 12:39 pm | |
| Nejde mi o to, jestli jsi ten z Refu, jde mi o to, jestli jsi ten z Fake it Origo Rade, o kterém jsem slyšel jakej je to týpek. Byl bych rád, kdyby se vyjádřil třeba Beceles, kterej tě určitě zná. Ale vypadá to, že to budeš ty | |
|
| |
radegast Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 12:47 pm | |
| jsem to ja ...moje acc mel jen kuba hruska ktery nehraje. A o toho strach ze by mi lezl na postavu nemam. Toho znam osobně ....bydlí kousek ode mne a v neho duvěrů mam. No stres. Jsem ten "týpek" ( ožrala, feťák, hulič, chlípník, smažka, hovado a znova ožrala) z FI. Nemějte strach že tu za mého druida někdo poleze. Na 100% čestné pionýrské |
|
| |
Predyska
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 21. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 12:49 pm | |
| - radegast napsal:
- ( ožrala, feťák, hulič, chlípník, smažka, hovado a znova ožrala)
Pro mě dost pádných důvodů, PRO | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 1:08 pm | |
| Me jenom zajima kam si se podel po rozpadu fake it. | |
|
| |
Radegast Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 1:23 pm | |
| Fake it se rozpadlo myslím někdy na začátku prázdnin.... byl na srazu v Nové Pace a tam kecal s bandou, že už hrajou3.3.1. nebo co tu bylo za patch. Já přes prázdniny nehrál a začal jsem až po konci prázdnin. Cestování, přehrady, akce, prostě nebyl čas na wowko ...a když jsem to začal hrát tak jsem u Vás byl cca 10min jestli si vzpomínáte pak jste řekli že až budu 80lvl at si dám přihlášku. Jak jsem měl 76 lvl tak mi Morro hodil inv do US. Tak jsem hrál za ně, byli tam lidi z FI tak jsem zůstal. Bohužel US už není : ( ...mam ještě 30 min práce , pak jdu na pivko a odpolední trening. Nevím jak o víkendu budu hrát ....asi až v noci bo musím kopat díru pro vodu na zahradě ...pořad samé problémy : / ..aaaaaa a neeeeee...bb |
|
| |
Vangence
Poèet pøíspìvkù : 126 Join date : 21. 07. 10 Location : Hinterlands
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 2:22 pm | |
| RAdeho berte, to je dobrej typek. Jen mu nesmite povolit oteze, jinak se bude chodit sprchovat uprostred fightu bosse Ja hraju, jen ne uz ne tak moc, obcas si tanknu nejaky hero A co se stalo s US ? rozpad ? wotafak, nebylo by lepsi info ? A co se tyka toho srazu na zacatku prazdnin, tak tak bylo dost lidi z tehle g. pandik, vepr, beceles, ja, ball... takze ti by radeho meli znat | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 2:28 pm | |
| - Radegast napsal:
- Bohužel US už není : ( ..
Bohudík Pro všechny tam odsat jsme zlý a špatná lidé hlavně já | |
|
| |
A Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 2:32 pm | |
| bylo by lepsi info.... nikoho uz tam nebavilo chodit dokolecka 2 raidy o nicem a tak se na to lidi vybodli... cast sla na jiny nekdy i tbc server a tech par co to jeste bavi sli do refu/bs |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:15 pm | |
| To je dobře, že BS a Ref. Upřímně o moc hráčů z US bych opravdu zájem neměl v případě, že by si rozhodli podat přihlášku. S končícím FI se tam někteří jedinci krásně vybarvili, dokonce i ti, s kterýma jsem 3/4 roku vycházel na jedničku Takže přijat, Rade napiš některýmu z GuMs pro přijetí. Ade | |
|
| |
Radegast Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:32 pm | |
| vange ..ty stary dacane, jak to že už nefightiš ? škola, ženská nebo už to na tomhle servu balíš ...upřímě změnit server jsem taky uvažoval....kamoš co hraje na offiku to do mě hustí pořád ale love za to davat a expit jak pi....mě nebaví. tady jsou aspoń lidi co znam. A resto je nová výzva. Stejně bych hral na ofiku za druida a jednoho už mám tak nač to měnit ...viď Jinak dik za za kladné vyřízení žadosti. Doufám že budete mit trochu trpelivosti se mnou než se to celé healovaní vychytá. mrknu na net jake talenty a tak všechno a pokecám s par lidma co hrajou za restaky. Hlavně doufám že me nekicknete za pičoviny co se mi občas podaří ale už nejsem tank tak by se toho moc posrat nemelo |
|
| |
a Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:34 pm | |
| bojis se lidi ktery vedi co jsi ty a nekteri dalsi zac? ... ale neboj oni by do dalsiho tvyho pochybnyho podniku nepachli |
|
| |
Radegast Anonymní
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:39 pm | |
| lol ...co to ? ...podnik ,....jaky podnik ....ja už nedealeruju žadny drogy .......nic nebude ...nikomu to neíkej te |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:42 pm | |
| - a napsal:
- bojis se lidi ktery vedi co jsi ty a nekteri dalsi zac? ... ale neboj oni by do dalsiho tvyho pochybnyho podniku nepachli
At je ade jaky je tak se alespon umi podepsat | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid Fri Oct 22, 2010 3:43 pm | |
| Rade obrať se na Aurelii, ten si tě vezme do parády.
A pane hrdino s nickem A:
Řekni mi, co jsem teda zač. Ano, mít 100% docházku po 3/4 roku na raidy s příkladnou přípravou, udělat vám forum a snažit se pomoct ačkoliv jsem vůbec nemusel, je opravdu NEPŘÍKLADNÉ chování normálního člena. Když o tom přemýšlím, asi je lepší být průserový s 1/3 attendencí a bez přípravy a totálně mrdat na guildu, potom vlastně člověk ani nemá co zkazit.
Jestli bylo něco pochybný podnik, bylo to to vaše usmrkaný uskupení s názvem Unknown Soldiers. Btw příhodné jméno, unknown jste opravdu zůstali, protože vaše úspěchy byli nulové. Jak dlouho jste existovali ? Měsíc a půl ? Cg.
Lock. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Radegast - resto? druid | |
| |
|
| |
| Radegast - resto? druid | |
|