Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Sanctimonia - DK

Goto down 
+5
phoenix92
Pakota
aure
rimbo
spocenka
9 posters
AutorZpráva
Sancti
Anonymní

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 9:33 pm

[WoW]
Nick: Sanctimonia
Class: Death Knight
Jaké máš zkušenosti s touto class?: V podstate od zaciatku Wotlku.
Talenty: Frost 0/56/15
Zkušenosti: vsetko od TBC
Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky
Předcházejicí guilda/y: -
Equip: 8/17 epic (2x t7.5, boty naxx 25 + wrist, ring z headless horsemana a sigil za EoH zbrane: mainhanda craft z BS, offhanda naxx 25 trash) ostatne az na trinkety craft z BS
Důvod odchodu z předcházející guildy: -
Dual talenty?: nie je problem dat..
Statistiky: 2354 AP, 242 hit, 16,89 crit, 61 expe, 102 ArP
Jste schopni používát TS3 ? : Ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Kedykolvek, len budem mat asi este par tyzdnov autoskolu a ta sa mi obcas prekryva s raid casom
Proč právě Conspiracy ? : Dufam ze najdem konecne dobry kolektiv.. Smile V podstate s mojim eq by som mala ist do ovela slabsej guildy, ale tak za skusku nic nedam.

[Real Informace]
Věk: 18
Znáš někoho z Conspiracy ?: Aurelia
Pár věcí o sobě: Mam na horde warra (nick Kira ak vam to nieco vravi) inak som (myslim) normalna baba, aktivna som dost..
Návrat nahoru Goto down
spocenka

Poèet pøíspìvkù : 1

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 9:37 pm

Jsem silne zaujaty a jsem pro a pri nejhorsim se i zarucim Surprised) (klidne vsema dkp)
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 9:53 pm

ty vole co sme udelali, že se k nám teď hrnou ženský? Very Happy

a k přihlášce:
eq, gemy dobrý ... sice nejsou zadny enchanty, ale to je drobnost, takže +
zkusenosti +
talenty stejný jako já, takže velký + Very Happy
ale zajímá mě jedna věc .... když máš u hordy postavu "Kira" u RS, tak tohle je tudíž alt že ? .... takže to je docela velký mínus, co s tím?

mít tu dobrý DK, který ví co dělat jsem PRO, ale mít tu alta z cizí guildy se mi nelíbi, ikdyž sám s tím mám hoooooooooodně velkou zkušenost hrát za víc guild (spíše postav a raidů) zároveň a to doslova :-), takže bych to měl tolerovat no .... ale když o tom člověk ví narovinu a neschovává se jak to dělám já Very Happy, tak aspoň víme jak na tom jsme ...

moje rozhodnutí ..... nwm ...
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 10:19 pm

Pokud clovek bude aktivni a nebude davat cizimu raidu prednost, nevidim duvod proc nevzit, vzdyt nase raidy jsou kvalitni a prave to ma lidi presvedcit.

Naposledy upravil aure dne Tue Oct 19, 2010 12:14 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Pakota

Poèet pøíspìvkù : 22

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 10:23 pm

Rimbo 4 DK to je dost a ja bych nerad koncil na stridace....minule DK(telonnicus) dostalo jasne NE..
jsem pro
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 10:41 pm

Pakota napsal:
Rimbo 4 DK to je dost a ja bych nerad koncil na stridace....minule DK(telonnicus) dostalo jasne NE..
jsem pro

ale já už mám tedka kromě trinketu z OS a necku z naxu všechno co sem chtěl .....a neck stejně bude z EOE za q :-), a ten trinket oželím
a tedka sem šel naxx jen kvuli tomu že se šel ten patchwerk, a po patchovi sem hned psal, že jdu na stridacku ale jaksi to nikdo nečte, takže asi zacnu mluvit na TS :-)
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 11:09 pm

Pro
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 11:09 pm

phoenix92 napsal:
Pro
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeMon Oct 18, 2010 11:36 pm

Tak já budu proti, ať se to tu tolik nezelení.

////

Kecám, pro.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
promo16

promo16

Poèet pøíspìvkù : 267

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:16 am

dkacek mame plnou prdel a vy chete brat dalsi, ja byt jedno z nasich dkcek a muset sedet na stridacce kvuli nejakymu altovy tak se vam na to z vysoka vyseru

muj nazor je takovy, ze byt to chlap tak si s nim tady rimbo vytre prdel a ty to locken jen to hvizdne...zkuste projednou uvazovat mozkem a ne tim co mate mezi nohama
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 7:55 am

promo16 napsal:
dkacek mame plnou prdel a vy chete brat dalsi, ja byt jedno z nasich dkcek a muset sedet na stridacce kvuli nejakymu altovy tak se vam na to z vysoka vyseru

muj nazor je takovy, ze byt to chlap tak si s nim tady rimbo vytre prdel a ty to locken jen to hvizdne...zkuste projednou uvazovat mozkem a ne tim co mate mezi nohama

ty to vždycky tak zabiješ Very Happy

se koukni na ostatni prihlasky DK, já sem byl skoro vždy PRO
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:00 pm

prihlaska posledniho DK

Scopek - Death Knight (nepřijat)

precti si konkretne reakce nekterych lidi a srovnej si to s tim co pisou tam a co pisou tady, a pak se jeste jednou zamysli nad tim co sem tu vcera v noci daval ja... I love you
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:05 pm

ostatní jo :-) ...ale já ne ... tím komentuju to tvoje "byt to chlap tak si s nim rimbo vytre prdel" Very Happy
a u toho scopeka jsem napsal ne, protože ade tam napsal že 3dkča na raidy nevezme, ale přitom sou tam většinou všeci 3 a kdyz ja budu chodit na stridacku tak to neva
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:14 pm

Ani Pakota tu neni furt. A jestli bude točit stejný DPS jako Rimbo tak vezmu klidně 5 DKček do raidu.
Návrat nahoru Goto down
promo16

promo16

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:18 pm

zamyslete se nad sebou, jedno dk kopnete do prdele s tim ze jich mame hodne a kdyz si za pet dni poda prihlasku uplne stejny, ne-li jeste horsi dk, tak se najednou muzete vsichni posrat a ani vam nevadi, ze je to alt...a rimbo, ty jako clko bys mel mit v tomhle hlavni a posledni slovo, jestli si neumis dupnout a budou tady za tebe brat dkcka jini lidi tak jsi jako clko uplne zbytecnej a to ze na raidu vytocis 10k dps na tom nic nemeni...
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 1:24 pm

1. nikoho jsme nekopli, jen jsme nepřijali novýho neznámýho člověka na základě přihlášky.
2. to ještě Rimbo nezveřejnil fakt, že na raidy chodit teď moc nebude.
3. Sancti zná hodně z nás a hodně z nás se za ní může zaručit. A čti vnitřní záležitosti a budeš v týhle problematice trošku zaškolenější Promo, jinak tu tlacháš celkem z cesty. Víc a ještě víc se dozvíš tam, přístup tam snad máš ne ?

EDIT:

Aha nemáš.

EDIT2:

Tak už máš Smile Víc se dozvíš tam.
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitimeTue Oct 19, 2010 2:00 pm

Pokud se kira zaruci tim ze bude mit 100% att a uvidime i jisty skill nemam s tim problem.
Samozrejme platí zkušebka Very Happy
A docela že lichotí že se k nám hlásí někdo jako kira Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Sanctimonia - DK Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sanctimonia - DK   Sanctimonia - DK I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sanctimonia - DK
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: