| Sanctimonia - DK | |
|
+5phoenix92 Pakota aure rimbo spocenka 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Sancti Anonymní
| Předmět: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 9:33 pm | |
| [WoW] Nick: Sanctimonia Class: Death Knight Jaké máš zkušenosti s touto class?: V podstate od zaciatku Wotlku. Talenty: Frost 0/56/15 Zkušenosti: vsetko od TBC Jak dlouho hraješ WoW?: 2 roky Předcházejicí guilda/y: - Equip: 8/17 epic (2x t7.5, boty naxx 25 + wrist, ring z headless horsemana a sigil za EoH zbrane: mainhanda craft z BS, offhanda naxx 25 trash) ostatne az na trinkety craft z BS Důvod odchodu z předcházející guildy: - Dual talenty?: nie je problem dat.. Statistiky: 2354 AP, 242 hit, 16,89 crit, 61 expe, 102 ArP Jste schopni používát TS3 ? : Ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Kedykolvek, len budem mat asi este par tyzdnov autoskolu a ta sa mi obcas prekryva s raid casom Proč právě Conspiracy ? : Dufam ze najdem konecne dobry kolektiv.. V podstate s mojim eq by som mala ist do ovela slabsej guildy, ale tak za skusku nic nedam. [Real Informace] Věk: 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: Aurelia Pár věcí o sobě: Mam na horde warra (nick Kira ak vam to nieco vravi) inak som (myslim) normalna baba, aktivna som dost.. |
|
| |
spocenka
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 18. 10. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 9:37 pm | |
| Jsem silne zaujaty a jsem pro a pri nejhorsim se i zarucim ) (klidne vsema dkp) | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 9:53 pm | |
| ty vole co sme udelali, že se k nám teď hrnou ženský? a k přihlášce: eq, gemy dobrý ... sice nejsou zadny enchanty, ale to je drobnost, takže + zkusenosti + talenty stejný jako já, takže velký + ale zajímá mě jedna věc .... když máš u hordy postavu "Kira" u RS, tak tohle je tudíž alt že ? .... takže to je docela velký mínus, co s tím? mít tu dobrý DK, který ví co dělat jsem PRO, ale mít tu alta z cizí guildy se mi nelíbi, ikdyž sám s tím mám hoooooooooodně velkou zkušenost hrát za víc guild (spíše postav a raidů) zároveň a to doslova :-), takže bych to měl tolerovat no .... ale když o tom člověk ví narovinu a neschovává se jak to dělám já , tak aspoň víme jak na tom jsme ... moje rozhodnutí ..... nwm ... | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 10:19 pm | |
| Pokud clovek bude aktivni a nebude davat cizimu raidu prednost, nevidim duvod proc nevzit, vzdyt nase raidy jsou kvalitni a prave to ma lidi presvedcit.
Naposledy upravil aure dne Tue Oct 19, 2010 12:14 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Pakota
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 14. 10. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 10:23 pm | |
| Rimbo 4 DK to je dost a ja bych nerad koncil na stridace....minule DK(telonnicus) dostalo jasne NE.. jsem pro | |
|
| |
rimbo
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 10:41 pm | |
| - Pakota napsal:
- Rimbo 4 DK to je dost a ja bych nerad koncil na stridace....minule DK(telonnicus) dostalo jasne NE..
jsem pro ale já už mám tedka kromě trinketu z OS a necku z naxu všechno co sem chtěl .....a neck stejně bude z EOE za q :-), a ten trinket oželím a tedka sem šel naxx jen kvuli tomu že se šel ten patchwerk, a po patchovi sem hned psal, že jdu na stridacku ale jaksi to nikdo nečte, takže asi zacnu mluvit na TS :-) | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Predyska
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 21. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Mon Oct 18, 2010 11:36 pm | |
| Tak já budu proti, ať se to tu tolik nezelení.
////
Kecám, pro. | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:16 am | |
| dkacek mame plnou prdel a vy chete brat dalsi, ja byt jedno z nasich dkcek a muset sedet na stridacce kvuli nejakymu altovy tak se vam na to z vysoka vyseru
muj nazor je takovy, ze byt to chlap tak si s nim tady rimbo vytre prdel a ty to locken jen to hvizdne...zkuste projednou uvazovat mozkem a ne tim co mate mezi nohama | |
|
| |
rimbo
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 7:55 am | |
| - promo16 napsal:
- dkacek mame plnou prdel a vy chete brat dalsi, ja byt jedno z nasich dkcek a muset sedet na stridacce kvuli nejakymu altovy tak se vam na to z vysoka vyseru
muj nazor je takovy, ze byt to chlap tak si s nim tady rimbo vytre prdel a ty to locken jen to hvizdne...zkuste projednou uvazovat mozkem a ne tim co mate mezi nohama ty to vždycky tak zabiješ se koukni na ostatni prihlasky DK, já sem byl skoro vždy PRO | |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:00 pm | |
| prihlaska posledniho DK Scopek - Death Knight (nepřijat) precti si konkretne reakce nekterych lidi a srovnej si to s tim co pisou tam a co pisou tady, a pak se jeste jednou zamysli nad tim co sem tu vcera v noci daval ja... | |
|
| |
rimbo
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:05 pm | |
| ostatní jo :-) ...ale já ne ... tím komentuju to tvoje "byt to chlap tak si s nim rimbo vytre prdel" a u toho scopeka jsem napsal ne, protože ade tam napsal že 3dkča na raidy nevezme, ale přitom sou tam většinou všeci 3 a kdyz ja budu chodit na stridacku tak to neva | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:14 pm | |
| Ani Pakota tu neni furt. A jestli bude točit stejný DPS jako Rimbo tak vezmu klidně 5 DKček do raidu. | |
|
| |
promo16
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:18 pm | |
| zamyslete se nad sebou, jedno dk kopnete do prdele s tim ze jich mame hodne a kdyz si za pet dni poda prihlasku uplne stejny, ne-li jeste horsi dk, tak se najednou muzete vsichni posrat a ani vam nevadi, ze je to alt...a rimbo, ty jako clko bys mel mit v tomhle hlavni a posledni slovo, jestli si neumis dupnout a budou tady za tebe brat dkcka jini lidi tak jsi jako clko uplne zbytecnej a to ze na raidu vytocis 10k dps na tom nic nemeni... | |
|
| |
Ade Admin
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 1:24 pm | |
| 1. nikoho jsme nekopli, jen jsme nepřijali novýho neznámýho člověka na základě přihlášky. 2. to ještě Rimbo nezveřejnil fakt, že na raidy chodit teď moc nebude. 3. Sancti zná hodně z nás a hodně z nás se za ní může zaručit. A čti vnitřní záležitosti a budeš v týhle problematice trošku zaškolenější Promo, jinak tu tlacháš celkem z cesty. Víc a ještě víc se dozvíš tam, přístup tam snad máš ne ? EDIT: Aha nemáš. EDIT2: Tak už máš Víc se dozvíš tam. | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK Tue Oct 19, 2010 2:00 pm | |
| Pokud se kira zaruci tim ze bude mit 100% att a uvidime i jisty skill nemam s tim problem. Samozrejme platí zkušebka A docela že lichotí že se k nám hlásí někdo jako kira | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sanctimonia - DK | |
| |
|
| |
| Sanctimonia - DK | |
|