| Mariana - Paladin (přijata) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Fatamorgana
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 17. 08. 10
| Předmět: Mariana - Paladin (přijata) Sun Oct 17, 2010 9:04 pm | |
| Nick: Mariana Class: Paladin Jaké máš zkušenosti s touto class? 2 roky na OG Talenty: Holy 53/18/0 Zkušenosti: Wotlk vše Jak dlouho hraješ WoW? 2 roky Předcházejicí guilda: Dogs of War Equip: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=MarianaDůvod odchodu z předcházející guildy: guilda dobrých přátel, ale raidy se moc nechodily Dual talenty? ano Statistiky: 15k HP, 18k Many, 1915 BH, Crit: 19.28%, Haste 359, MR 192 Jste schopni používát TS3 ? ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? Většinu týdne nejpozději od 16:00, víkend kdykoli Proč právě Conspiracy ? Podle mého názoru jedna z nejlepších guild, které na Narniasu jsou; mám tam bratra [Real Informace] Věk: 19 Znáš někoho z Conspiracy ? Fatamorgana Pár věcí o sobě: studentka Obchodní Akademie | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Sun Oct 17, 2010 11:39 pm | |
| - Mariana napsal:
- Nick: Mariana
Pár věcí o sobě: studentka Obchodní Akademie PRO ----------------------------------------------------------------------------------------- Ne tak ted seriozne Gemy atd jsem nekoukal ,ale ten holy palat by se hodil nebo aspon nekdo neco řikal ) Dionu jsme taky vzali kdyz tu ma bratra. Takže zaleží na ostatních Nejvetsi plus je ze by se mozna obevili nejaky holky na srazu | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Sun Oct 17, 2010 11:46 pm | |
| talenty sem nekoukal ale 53/18/0 jsou pvp takže - gear (podle statů) dobrej + zkušenosti +
holadin bodne vždycky, ale s těma talentama EE .... tudíž pokud změníš talenty, tak jsem PRO
to skulinka: nepřeháněj to s těma smajlíkama, na to holku nenabalíš :-) | |
|
| |
Skulinka
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Sun Oct 17, 2010 11:52 pm | |
| - rimbo napsal:
to skulinka: nepřeháněj to s těma smajlíkama, na to holku nenabalíš :-) Vždycky se mi to povedlo | |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Mon Oct 18, 2010 12:25 am | |
| Pokud fata pregemuje tak jsem pro, do te doby proti. | |
|
| |
promo16
Poèet pøíspìvkù : 267 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Mon Oct 18, 2010 12:28 am | |
| ja vubec nevim jak na tom ted budu casove v nejblizsi dobe me toho ceka hodne, tak ji vemte a sezente si klidne jeste jednoho palacha, budete mit dva a co se tyce me, tak dokud neotevrou ulduar tak uz to asi hrotit nebudu jinak pvp talenty, na facku, jeste jsem na narniasu nevidel holy palacha co by si vytalentoval 5% critu v retri a gemy se spiritem jsou u paladina taky docela fuj jinak zase tu chybi to nejdulezitejsi, tj. fotka dotycne slecny | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Mon Oct 18, 2010 8:34 am | |
| Skulino, jestli se ti povedlo nabalit holku na smajlíky, tak na tom musela být chudák holka fakt špatně K přihlášce: k tomu abych tě přijal potřebuju 3 věci: -abys okopírovala od Proma talenty -abys správně(podle Proma) přegemovala -aby mi Fata potvrdil, že jsi jeho ségra 3 věci, až je splníš, ozvi se mi na nick Adelice, nebo sem na forum Kdybys potřebovala pomoc, můžeš mi napsat ingame. | |
|
| |
Skulinka
| |
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| Předmět: Re: Mariana - Paladin (přijata) Mon Oct 18, 2010 5:56 pm | |
| PRO
...na důvody se radši neptejte... | |
|