Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Gifoo - Rogue (nepřijat)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Gifoo
Anonymní

Gifoo - Rogue (nepřijat) Empty
PříspěvekPředmět: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeTue Oct 12, 2010 10:23 pm

Nick:Gifoo
Class:Rogue
Jaké máš zkušenosti s touto class?: 3 mesiace hram za roguna, predtym som bol 2 roky druid
Talenty:Assasination 51/13/7
Zkušenosti: Raidy som bol vsetky, ktore su otvorene. Naxx 25 - som bol 20x
Jak dlouho hraješ WoW?: 3 roky
Předcházejicí guilda/y: Power Of destiny - (spojili sme sa) = Adamante Durior
Equip:head,feet, a leg mi chyba do full epicu - ostatne ma z naxx a mam 1x Valorous na hand
Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad guildy, vela zmeny vo vedeni a zly progress
Dual talenty?: ano
Statistiky: 3251 AP, 211hit rating, 19k HP, 5342 armor, 29,27% crit chance
Jste schopni používát TS3 ? : ano
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Mne je to jedno, zalezi ci musim nieco robit doma, ak nie tak v predchadzajucej guilde som raidoval max 8h
Proč právě Conspiracy ? : Videl som zopar vasich hracov, vidim, ze mate vacsinou iba skillov a chcel by som byt jednim z tych skillov. Very Happy

[Real Informace]
Věk: 16
Znáš někoho z Conspiracy ?: Rimbo
Pár věcí o sobě: student 8. rocneho gymnazia,kludny, aktivny, spolupracujuci, mierne sportovy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeTue Oct 12, 2010 10:55 pm

roguu mám dost příjmul bych jedinně cmbt. Ale k tobě máš špatné talenty jede se 51/18/2 s timahle taky dáš DMG ale dle theorycraftů se jezdí tyto. Špatně socketuješ, vše se dává do AP a ne do agi a ap+crit, a v tvým případě kdy nemáš ani splněnej zákládní poison hit cap tak bych nesocketoval nic jinýho než hit, hit a zase hit. Popřípadně 2jiné gemy na dodržení podmínky socky... Takže za mě Proti
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 12:30 am

Taky jsem proti. Jinak je docela vtipný, že jsi byl naxx 20x, to by tu musel být wotlk 5 měsíců. Tak mi napiš do PM jak jsi přišel na bugování IDčka, at si to můžu taky farmit 2x do týdne, dík.

PS: kdybys to měl prošlý aspon 5x, měl by tvůj EQ trošku jinou úroveň.

Sorry, ale tímto jsi mě přesvědčil, že nejsi to správné pro nás.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 7:15 am

proti...uz len preto ze som podla neho "lama sprosta" Very Happy...a aj ked moj hlas nema velku hodnotu, nechcem ho tu Very Happy

Gifoo napsal:
...,kludny, ...
o tom tiez pochybujem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gifoo
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 8:25 am

Ved ok, trosku s tym 20x som prehnal uznavam Very Happy, pres assasinom som bol combat ale co ja viem, ten ma az tak nebavil a mal som maly dmg, socketujem ako mozem.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 11:37 am

Gifoo napsal:
socketujem ako mozem.

Nesocketuj ako mozes, socketuj ako sa ma.

Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 2:12 pm

Ade napsal:
Gifoo napsal:
socketujem ako mozem.

Nesocketuj ako mozes, socketuj ako sa ma.

98% ne pokud se postavíš před patchwerka a vytočíš s timhle 7k tak te berem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Gifoo
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 2:27 pm

Ok thx. Tak prajem aspon prijemne hranie.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitimeWed Oct 13, 2010 2:28 pm

Já tobě taky Smile Btw neházej flintu do žita, zkus si všechno spravit ako sa ma a vzdy je tu šance si urobit novu prihlasku.

Lock.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Gifoo - Rogue (nepřijat)   Gifoo - Rogue (nepřijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Gifoo - Rogue (nepřijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vengard-Rogue (nepřijat)
» Mafioso-Rogue (nepřijat)
» Rogue-Soxis (nepřijat)
» rogue Audrrey
» Mafioso-Rogue (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-