Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Sharkan 4C (ne/přijat)

Goto down 
+4
Ade
Skulinka
svrco
Sharkan
8 posters
AutorZpráva
Sharkan

Poèet pøíspìvkù : 2

Sharkan 4C (ne/přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeFri Oct 08, 2010 9:10 pm

[WoW]
Nick:Sharkan
Class:Neviem co vam to pomoze ale chodim na Alexiho skolu a som v triede 4C
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Dobre mi je tam, dakedy sa bijeme ale len tak zo srandy
Talenty:Mamina mi vzdy vravi ze mam talent na Futbal
Zkušenosti: Hram to kratko,kamarat mi to nainstaloval a dal mi vasu stranku
Jak dlouho hraješ WoW?: Od pondelka datum si hadam domyslite
Předcházejicí guilda/y: Nepoznam ziadnu guildu ani ziadneho guilda
Equip: Prave som volal s kamaratom a ten mi povedal ze ho nemam dobry ale budem to vam slubujem
Důvod odchodu z předcházející guildy:
Dual talenty?: Ako som vravel futbal a niekedy si chodim zahrat ping-pong ale nejde mi to takze povedal by som ze mam iba jeden talent
Statistiky: Som brankar ale dobry chytam malo kedy sa mi stane ze dostanem gol a ked aj tak nemam dobru obranu
Jste schopni používát TS3 ? : TS viem co je, no mozem ho pouzivat no nebudem vas pocut lebo mi nejde zvuk ale ak pockate mesiac tak to dam opravit dovtedy musime to takto spravit
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :Raid?Myslite ten sprej?Viete co mame automaticky takze to zapnem o 19-do 20 a po komarovi ani nohy.
Proč právě Conspiracy ? : Lebo mi to kamarat prikazal ale mate peknu stranku klobuk dole

[Real Informace]
Věk: Tuna by som chcel sa vam ospravedlnit ze som klikol na registraciu ze mam viac ako 13 ale inak by som nemohol napisat prihlasku.Ale mam 11,5 ale otec mi vravi ze sa chovam na 13 takze preto som tukol na suhlasim pri registracii.
Znáš někoho z Conspiracy ?: Kamarat mi tam akurat hra takze jeho
Pár věcí o sobě:mam cierne vlasy a nosim ich na jezka lebo som futbalista,pacia sa mi zeny 11-12,a mam kvalitky pocitac povedal mi brat,aj internet mame rychli.Mame T-com ma 11cm vysku a 4cm hrubku takze to slape.To asi vsetko
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeFri Oct 08, 2010 10:56 pm

Very Happy Pro Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSat Oct 09, 2010 2:28 am

Akorad ti tam nesedí vek ve 4te třídě ti je tak 10 jedine ze by jsi propadl 2krát Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sharkan

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSat Oct 09, 2010 11:47 am

Zle mi padaju roky,a dali ma o rok aj neskor do skoly.
Ale som super chalan,a so
ženami mi to ide.V skole ma volaju Pedro Kasanova.
Ale ak nie v poriadku nemam take znalosti ako vy.Ale co pocuvam tak musite byt super partia tak vam drzim palce.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSat Oct 09, 2010 12:28 pm

70 lvl Human Paladin.

Ale jinak pobavil no.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Charizard

Charizard

Poèet pøíspìvkù : 23

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSat Oct 09, 2010 11:27 pm

Ak to myslel uplne vazne, tak ma zaráža čo za demencia vyrasta na Slovensku Shocked Very Happy
Návrat nahoru Goto down
banir

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSun Oct 10, 2010 12:20 am

ak je hento myslene vazne tak ja neexistujem
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSun Oct 10, 2010 9:19 am

vzhledem k tomu že takovyhle srandy píše brácha a jeho kámoš každou chvílu na nějaký forum, tak mě to ani nepřekvapuje :-)
ale sranda musí byt .... PRO Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSun Oct 10, 2010 1:02 pm

rimbo napsal:
vzhledem k tomu že takovyhle srandy píše brácha a jeho kámoš každou chvílu na nějaký forum, tak mě to ani nepřekvapuje :-)
ale sranda musí byt .... PRO Very Happy
Moje přihláška byla naprosto lepší teda Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitimeSun Oct 10, 2010 5:58 pm

Tak tohle mi tak trochu připomíná blizzardovi přihlášky k ToS a BS... Žeby se Blizz naučil slovensky?

Jednoznačně PRO
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat)   Sharkan 4C (ne/přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sharkan 4C (ne/přijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kamo (přijat)
» Calgurok (přijat)
» Ferwine (přijat)
» Vangence,warrior (přijat)
» Hurtten-hunter (přijat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-