| Sharkan 4C (ne/přijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sharkan
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 08. 10. 10
| Předmět: Sharkan 4C (ne/přijat) Fri Oct 08, 2010 9:10 pm | |
| [WoW] Nick:Sharkan Class:Neviem co vam to pomoze ale chodim na Alexiho skolu a som v triede 4C Jaké máš zkušenosti s touto class?: Dobre mi je tam, dakedy sa bijeme ale len tak zo srandy Talenty:Mamina mi vzdy vravi ze mam talent na Futbal Zkušenosti: Hram to kratko,kamarat mi to nainstaloval a dal mi vasu stranku Jak dlouho hraješ WoW?: Od pondelka datum si hadam domyslite Předcházejicí guilda/y: Nepoznam ziadnu guildu ani ziadneho guilda Equip: Prave som volal s kamaratom a ten mi povedal ze ho nemam dobry ale budem to vam slubujem Důvod odchodu z předcházející guildy: Dual talenty?: Ako som vravel futbal a niekedy si chodim zahrat ping-pong ale nejde mi to takze povedal by som ze mam iba jeden talent Statistiky: Som brankar ale dobry chytam malo kedy sa mi stane ze dostanem gol a ked aj tak nemam dobru obranu Jste schopni používát TS3 ? : TS viem co je, no mozem ho pouzivat no nebudem vas pocut lebo mi nejde zvuk ale ak pockate mesiac tak to dam opravit dovtedy musime to takto spravit Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :Raid?Myslite ten sprej?Viete co mame automaticky takze to zapnem o 19-do 20 a po komarovi ani nohy. Proč právě Conspiracy ? : Lebo mi to kamarat prikazal ale mate peknu stranku klobuk dole
[Real Informace] Věk: Tuna by som chcel sa vam ospravedlnit ze som klikol na registraciu ze mam viac ako 13 ale inak by som nemohol napisat prihlasku.Ale mam 11,5 ale otec mi vravi ze sa chovam na 13 takze preto som tukol na suhlasim pri registracii. Znáš někoho z Conspiracy ?: Kamarat mi tam akurat hra takze jeho Pár věcí o sobě:mam cierne vlasy a nosim ich na jezka lebo som futbalista,pacia sa mi zeny 11-12,a mam kvalitky pocitac povedal mi brat,aj internet mame rychli.Mame T-com ma 11cm vysku a 4cm hrubku takze to slape.To asi vsetko | |
|
| |
svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| |
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sat Oct 09, 2010 2:28 am | |
| Akorad ti tam nesedí vek ve 4te třídě ti je tak 10 jedine ze by jsi propadl 2krát | |
|
| |
Sharkan
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 08. 10. 10
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sat Oct 09, 2010 11:47 am | |
| Zle mi padaju roky,a dali ma o rok aj neskor do skoly. Ale som super chalan,a so ženami mi to ide.V skole ma volaju Pedro Kasanova. Ale ak nie v poriadku nemam take znalosti ako vy.Ale co pocuvam tak musite byt super partia tak vam drzim palce. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sat Oct 09, 2010 12:28 pm | |
| 70 lvl Human Paladin.
Ale jinak pobavil no. | |
|
| |
Charizard
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 23. 09. 10 Age : 30 Location : Lučenec, Slovakia
| |
| |
banir
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 13. 08. 10
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sun Oct 10, 2010 12:20 am | |
| ak je hento myslene vazne tak ja neexistujem | |
|
| |
rimbo
Poèet pøíspìvkù : 423 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sun Oct 10, 2010 9:19 am | |
| vzhledem k tomu že takovyhle srandy píše brácha a jeho kámoš každou chvílu na nějaký forum, tak mě to ani nepřekvapuje :-) ale sranda musí byt .... PRO | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sun Oct 10, 2010 1:02 pm | |
| - rimbo napsal:
- vzhledem k tomu že takovyhle srandy píše brácha a jeho kámoš každou chvílu na nějaký forum, tak mě to ani nepřekvapuje :-)
ale sranda musí byt .... PRO
Moje přihláška byla naprosto lepší teda :D | |
|
| |
bringstorm
Poèet pøíspìvkù : 111 Join date : 26. 07. 10 Location : ÚnL / Pha
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) Sun Oct 10, 2010 5:58 pm | |
| Tak tohle mi tak trochu připomíná blizzardovi přihlášky k ToS a BS... Žeby se Blizz naučil slovensky?
Jednoznačně PRO | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sharkan 4C (ne/přijat) | |
| |
|
| |
| Sharkan 4C (ne/přijat) | |
|