Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Diona - Arcane mage (přijat)

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Diona
Anonymní

Diona - Arcane mage (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeTue Oct 05, 2010 6:21 pm

Nick:Diona
Class:Mage
Jaké máš zkušenosti s touto class?: 1 rok na OFI, 3 roky na OG
Talenty:Arcane 57/3/11
Zkušenosti: na wotlku: všetky otvorené HC full clear, OS 10/25 clear, VoA 10/25 clear, Naxx 10/25 full clear
Jak dlouho hraješ WoW?: 4 roky
Předcházejicí guilda/y: Galaxy Rangers
Equip
Chuť nazbierať ten najlepší equip a obsadzovať prvé miesta v DPS, pomáhať guilde z prekonávaním najťažších bossov.
Důvod odchodu z předcházející guildy: neaktivita, nekomunikatívnosť
Dual talenty?: áno, ale zatiaľ mám vyplnené iba jedny na PvE
Statistiky: bonus spell dmg: 1170, spell hit rating: 146, množství many: 15453.
Jste schopni používát TS3 ? : áno
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : predovšetkým večerné hodiny, ale nemám problém po skoršom ohlásení aj inokedy.
Proč právě Conspiracy ? : Mám tu brata, sledoval som ho ako raidujete, páči sa mi váš spôsob lootu, nezáleží mi na guilde s XXX členmi, ale na guilde, kt. niečo dokáže.

[Real Informace]
Věk: 21
Znáš někoho z Conspiracy ?: Svrco
Pár věcí o sobě: študent univerzity, flexibilný, spoľahlivý.
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeTue Oct 05, 2010 7:28 pm

Svrco je marnej. Jestli si taky marnej tak jsem pro
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeTue Oct 05, 2010 9:24 pm

Jestli s tím bude souhlasit CLko, či skulinka, tak taky PRO. Nejsem si jistý, jestli po náboru Hekina nemáme full stavy... No nechám na nich
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 9:00 am

No podle equipu to vypadá, že jsi právě doexpil.

Když mi vysvětlíš ten 15 stamina gem na wandce, tak tě možná i vezmu.

Teď se trošku guilda procedila od neaktivních lidí a asi se zase otevře nábor. Momentálně jsou jediní aktivní mágové Leto a Hekin(Hekin byl teda zatim jedinej raid no, a nepočítám Skulinu), takže je dost možný, že se znovu otevře nábor.

Jde o to, že my bereme lidi, co za svojí classu uměj hrát. Nejsme guilda, která by tě vodila za ručičku a říkala ti, abys mačkal tohle a tamto. Jestli seš si jistej, že víš jak správně gemovat, že máš správné talenty, že sis přečetl nějaký ten theorycraft a tak víš co přesně máš v PvE mačkat abys točil 7k dps jako naši ostatní mágové, tak tě vezmu. Jestli ale selžeš(bohatě mi postačí jeden jedinej recount z bosse v naxxu25), pak je tu funkce "remove" from guild.

Domluveni ?
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
aure

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 9:27 am

Ade napsal:
No podle equipu to vypadá, že jsi právě doexpil.

Když mi vysvětlíš ten 15 stamina gem na wandce, tak tě možná i vezmu.

Teď se trošku guilda procedila od neaktivních lidí a asi se zase otevře nábor. Momentálně jsou jediní aktivní mágové Leto a Hekin(Hekin byl teda zatim jedinej raid no, a nepočítám Skulinu), takže je dost možný, že se znovu otevře nábor.

Jde o to, že my bereme lidi, co za svojí classu uměj hrát. Nejsme guilda, která by tě vodila za ručičku a říkala ti, abys mačkal tohle a tamto. Jestli seš si jistej, že víš jak správně gemovat, že máš správné talenty, že sis přečetl nějaký ten theorycraft a tak víš co přesně máš v PvE mačkat abys točil 7k dps jako naši ostatní mágové, tak tě vezmu. Jestli ale selžeš(bohatě mi postačí jeden jedinej recount z bosse v naxxu25), pak je tu funkce "remove" from guild.

Domluveni ?
S tim equipem co ma budeme radi, kdyz da 3K. Ale ja jsem i tak pro, protoze svrca mam rad.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 9:37 am

A já mám zas rád tebe, takže je to vlastně takovej dlouhej chain a jsem tedy pro přijetí Very Happy
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 10:47 am

Diona napsal:

Chuť nazbierať ten najlepší equip a obsadzovať prvé miesta v DPS, pomáhať guilde z prekonávaním najťažších bossov.
kvůli tomuhle jednoznacne PRO

Diona napsal:

Statistiky: bonus spell dmg: 1170, spell hit rating: 146, množství many: 15453.

no já mám na 70 lvl s mágem lepší staty, takže PROTI

ale co equip se nabere :-) (stejne uz se tedka všechno pasuje a jde na diss :-))
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 10:57 am

To jo no, za minulou 25ku naxx tušim 48 abyssů. Tzn. cca 25-30 itemů se disslo.

Equipnout je to nejmenší, já si vybírám podle charakteru, umu, úrovně přihlášky a věku.
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 11:27 am

aby to teda bolo na poriadku, Diona je moj brat...netvrdim ze je mega skill, eq urcite tiez nema najlepsi napriek tomu si myslim ze lama nie je....

7k dmg urcite nevytoci, s jeho eq som ho videl vytocit maximalne 2,5k

z eq stranky mate magov na 70 urcite lepsich, nemyslim si vsak ze to je preto, aby bol brat lama....ide ksor o to ze na TBC sme obaja boli PVP, ci uz ja alebo brat...

na WotLK sme sa rozhodli obaja ze PVP sucks(ano, na WotLK PVP naozaj sucks) a prejst k PVE...co vidno aj na eq....u brata nenajdete T4-6 set ale brutal....

nebudem zasahovat do prijatia brata, povedal som si ze chcem aby ste ho prijali bez mojho ohlasu a nevycitali mi potom koho som do gui dotiahol

tot teda ozrejmenie niektorych veci ohladom eq, ten 15stam gem nech vysvetli on Very Happy
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 11:35 am

Vsak ho vemte, my god
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 11:43 am

aure napsal:
Vsak ho vemte, my god

Úplatek ? Shocked

Jindy samé remcání a teď takhle stroze a všechno se ti líbí, nevěřim I love you
Návrat nahoru Goto down
aure

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 12:02 pm

Svrco se osvedcil. Tohle je jeho bratr, takze nevidim duvod proc ho nevzit.

Co se tyce toho gemovani wandky, tak videl si nekdy Saxe na tbc? Tim, ze to byl pvp hrac s pve equipem mel vsude narvanej cistej stam. A jestli hral na tbc jenom pvp tak ten gem chapu
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 12:09 pm

Když bude ten člověk velkej průser, vykopneme oba sourozence, oni si to už doma vyříkají Very Happy

To byl joke. Přijat, lock.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Diona - Arcane mage (přijat)   Diona - Arcane mage (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Diona - Arcane mage (přijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: