Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

PvP Event = Refusion x Conspiracy

Goto down 
+3
Ade
rimbo
Predyska
7 posters
AutorZpráva
Tmthetom
Anonymní

PvP Event = Refusion x Conspiracy Empty
PříspěvekPředmět: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 12:02 am

Mezi Guildovní PvP Event

Rád bych vám nabídl uspořádání mezi guildovního PvP eventu mezi Refusion a Conspiracy, jako odpočinek od vyfarmených raidu a zdlouhavé čekání na The Eye of Eternity.

Zde přidávám pravidla eventu.

----------------------------------------------------------------------

##PvP Event##

1) Eventu se účastní dvě 20-ti členné skupiny lidí(naše guilda vs jiná guilda), obě skupiny mají za ůkol zničit jednoho hráče, kterého si každá skupina zvolí jako Main Tanka.
2) Když nějaká ze skupin zničí MT tak, vyhrává kolo.
3) Každá strana vsadí 5000G nebo více(dle dohody) a o ně pak hraje, vítěz bere vše.
4) Event má 2-3 kola, hraje se na dvě vítězné hry.
5) Event se koná na předem dohodnutém místě(vedení obou guild se dohodne)
6) Pokud někdo na eventu zemře, tak nesmí dát Release Spirit, může být pouze Oživen jiným hráčem(Ressurection/Redemption/Rebirth atp.), toto se ovšem nevztahuje na MT, jak je MT zničen, tak kolo eventu končí.
7) Na eventu se smí používat flasky/elixíry/potiony/jídlo/svitky a jakékoliv jiné buffy.
Cool Je zakázáno používat Divine Intervention na MT a jiné invulnerability efekty které trvají déle než 15 sec.
9) Jakékoliv bugy/hacky/cheaty jsou zakázány.
10) Porušení některého z těchto pravidel znamená automatickou prohru skupiny.

----------------------------------------------------------------------

Všechny vedlejší informace vám mohu sdělit na TS.
S Pozdravem Tmthetom.
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 12:11 am

Inu, nápad zajímavý, teď jen počkat na vyjádření některého GuM. Já osobně bych byl pro takovéto spestření času tráveného při čekání nebo farmení raidů.

btw. Tome? pamatuješ si mě? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tmthetom
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 12:14 am

Myslím že ano, nešel si na Offi ?
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 7:41 am

velmi zajívamý nápad, ale 20 lidí se mi zdá hodně (když útočí jen na 1 cíl :-)), to bude jen o tom hodit plošnej fear a každej dá instantku na MT a konec kola :-)

... eště bych dal pravidlo že MT nesmí do invisu ... protože to by byli MT rogue a druid (ikdyž s tím buglým starfallem by to asi nebyl tak velkej problém Very Happy)

nwm jestli se zůčastním (bo na koleji bych měl nevýhodu lagů :-)), ale urcite tento nápad podporuji :-)
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 8:43 am

Teoreticky sem na offi šel Very Happy ale pak sem se na to vykašlal a zůstal jsem na narnu.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 9:59 am

Jsem pro to vyzkoušet, ale poprvé bych byl spíš pro 10vs10, ať v tom neni takovej guláš. Když se to osvědčí, pak to můžeme udělat pro víc lidí.

Jinak veškerý dmg musí směřovat pouze na tanka, nebo se můžou odstavit healeři ?
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Tmthetom
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 11:09 am

Pravidla muzeme jeste pridelat a poupravit, dmg do healeru bych nezakazoval, ale jeste uvidime no.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 11:13 am

jj presne at si jde každej dmg do koho chce
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 12:05 pm

Zerg healery a pak sundat tanka, to je prosté Very Happy

Já myslel, že to bude trošku jinak Smile

Že bude stát tank, healeři ho budou healovat a druhá strana ho bude muset zdmgovat. Když tank skape prohráli, když ne, vyhráli.
Návrat nahoru Goto down
Tmthetom
Anonymní

PříspěvekPředmět: Odpoved   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 4:05 pm

Je to taky možnost, to moje byl jenom první navrh, dohodneme to později na TS, dnes 30.9 budu mít čas tak od 8 hodin do 2 do rána. Stačí mi napsat In-game.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 4:21 pm

Ty jsi furt ingame Razz

Od 7 máme naxx, po naxxu bych se možná stavil na pokec, dlouho jsme nepokecali Smile
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 10:26 pm

20v20

20xSP tam napali mind sear a je konec
Návrat nahoru Goto down
rimbo

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeThu Sep 30, 2010 10:51 pm

a bude proti nim 20 rogun a sou v pasti .....to spíš 20x balanc druid ... 20X vyvolat stromky a 20x dat starfall a hodit shadowmeld a pak se můžou jen koukat na TV Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeFri Oct 01, 2010 9:55 am

S tim Mind Searem to neni zlý nápad Aure Very Happy

Jinak Tome včera jsem měl fičák, pořešíme to jindy.
Návrat nahoru Goto down
Tmthetom
Anonymní

PříspěvekPředmět: Osud   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSat Oct 02, 2010 7:40 pm

Event plánuju na pondělí, tak nejlíp do neděle napište.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 10:42 am

Já osobně nemám čas, zkus to pořešit s jinym officírem od nás. (Phoenixek/Skulinka/Vepřík/Bringstorm).
Návrat nahoru Goto down
bringstorm

bringstorm

Poèet pøíspìvkù : 111

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 11:57 am

Ade napsal:
Já osobně nemám čas, zkus to pořešit s jinym officírem od nás. (Phoenixek/Skulinka/Vepřík/Bringstorm).

já osobně taky čas nemám, zkus to pořešit s jiným officírem od nás. (Phoenixek/Skulinka/Veprik)
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 12:02 pm

xD

Jinými slovy to asi neklapne Tome, zkus to posunout třeba na příští víkend Smile
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 12:20 pm

Já osobně asi taky v pondělí mít čas nebudu zkus to pořešit s jiným officírem (Skulinka, Vepřík) :-D
Návrat nahoru Goto down
rimbo

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 2:12 pm

eště že mámě 5 gum v guildě :DDD
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 11:33 pm

Bringstorm napsal:
Ade napsal:
Phoenixek napsal:

já osobně taky čas nemám, zkus to pořešit s jiným officírem od nás. (Phoenixek/Skulinka/Veprik)
já osobně taky nemam čas ,zkus to pořešit s jiným officírem od nás (skulinka/veprik)
já osobně taky nemam čas ,zkus to pořešit s jiným officírem od nás (veprik)
xD
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeSun Oct 03, 2010 11:53 pm

Skulinka napsal:
Bringstorm napsal:
Ade napsal:
Phoenixek napsal:

já osobně taky nemam čas ,zkus to pořešit s jiným officírem od nás (skulinka/veprik)
já osobně taky nemam čas ,zkus to pořešit s jiným officírem od nás (veprik)
xD

škoda že veprik necte forko Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Tmthetom
Anonymní

PříspěvekPředmět: ...   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitimeTue Oct 05, 2010 7:33 pm

Vim že to zní blbě ale taky ted nemam vubec čas, pokusim se to dohodnout alespon do příštího týdne.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: PvP Event = Refusion x Conspiracy   PvP Event = Refusion x Conspiracy I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

PvP Event = Refusion x Conspiracy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Conspiracy - nejlepsi gilda na serveru (flame)
» CONSPIRACY SRAZ (OFICIÁLNÍ VERZE 100% TERMÍN)
» 2. EVENT By Skulinka
» Patchwerk speedkill event by BS - konečné výsledky

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: