Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Charizard, warlock (přijat)

Goto down 
+3
Predyska
phoenix92
svrco
7 posters
AutorZpráva
Pokemon
Anonymní

Charizard, warlock (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSat Sep 18, 2010 8:36 pm

WoW

Nick: Charizard

Class: Warlock

Jaké máš zkušenosti s touto class?: Okolo 1,5 roka na Narne

Talenty: 0/56/15 (metamorph/ruin)

Zkušenosti: Na Wotlku skoro źiadne, ale zaväzujem sa, že si potrebné taktiky a podobné veci nájdem, prečítam a naštudujem.

Jak dlouho hraješ WoW?: Dva roky.

Předcházejicí guilda/y: Dark Side, Uroboros, Refusion

Equip: Equip mam dost slaby... popravde som len nedavno doexpil :-/ mam este nejake epic veci zo 70lvl (T5, BoJ) a nejake 80 epicy vycraftene. Ostatne green, rare. Ale vzhľadom na počet zatiaľ otvorených instancii dúfam, že sa rýchlo equipnem.

Důvod odchodu z předcházející guildy: Dark Side sa rozpadla, Uroboros tatiež, a obidvoje boli guildy typu KZ, ZA... Refusion - Počas prázdnin (prechodu na WotlK) som išiel na dlhú dovolenku a zabudol som to napísat na web takze som bol vyhodeny za neaktivitu a keď som teraz začal hrávať, zistil som, že Refusion prešla zmenou vedenia.

Dual talenty?: Nemám.

Statistiky: 14k HP; 1600 spell dmg s doomguardom, bez demonic pactu; 20.73 spell crit; 475 spell haste; 180 spell hit

Jste schopni používát TS3 ? : Ano

Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : od nedele do štvrtku len do 22:00 (kvôli dochádzke na Gympl) piatok, sobotu dlhšie

Proč právě Conspiracy ? : Chcel by som sa dostať do partie skvelých ľudí, do guildy v ktorej by panovala priateľská atmosféra a tímový duch, ale zároveň do guildy, ktorá niečo na serveri aj dokáže... Myslím, že Conspiracy je tá guilda, do ktorej sa chcem dostať.

Real informace

Věk: 16

Znáš někoho z Conspiracy ?: Bývalého zástupcu GuM Refusion a môjho obľúbeného raid leadra - Panpana, bývalého GuM Uroboros - Skulinku a este par ludi z Refusion po nicku

Pár věcí o sobě: Komunikatívny, Aktívny(ak nemáme v škole veľa testov Wink). S ľuďmi v RL, ako aj s hráčmi sa snažím za každých okolností vychádzať dobre, samozrejme, zdravá výmena názorov za dobro veci je vždy na mieste. Inak "normálny" Very Happy. Vysoký, metal počúvajúci, volejbal hrávajúci.
Návrat nahoru Goto down
svrco

Poèet pøíspìvkù : 143

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSat Sep 18, 2010 9:01 pm

no ak teraz budes priajaty budem riadne cumiet Very Happy warloci su momentalne pravidelne na striedacke vzhladom na "premnozenie" Very Happy
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSat Sep 18, 2010 9:04 pm

Přihláška napsána vzorově, je zde skoro vše, co bych potřeboval vědět, ale jak píše svrco, locků je fakt přemnoženo a při vztupu k nám by si riskoval, že se na žádný raid nepodíváš. Za mě tedy Proti
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

Poèet pøíspìvkù : 162

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSat Sep 18, 2010 10:00 pm

"A nejhorší jsou trpaslíci, strašně rychle se množej" .... nééé teď vážně warlocků máme dostatečný počet a to tak že hodně... PROTI
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSat Sep 18, 2010 10:02 pm

Prihlaska skvela o tom zadna a nemit 3 aktivni locky a jednoho poloaktivniho tak ani sekundu nerozmyslim a napalim ti sel pro. Takhle jsem bohuzel nucen byti proti, protoze by se premnozila class, ktera je premnozena uz bez tebe.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 10:37 am

Predy dostaneš bojovej úkol. Projdi svoje warlocky a udělej takovej menší souhrn. Kdo nemá všechny enchanty, kdo nemá profese, kdo hraje víc za alta, kdo má menší docházku na raid a kdo netočí DPS odpovídající jeho EQ.

Tenhle člověk se mi líbí a já bych ho celkem chtěl, ale pouze výměnou za jiného locka.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Limoz

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 10:59 am

Na PvE mas zle talenty. Kedze mas maly hit (viem, ze este nemas eq), tak by si mal dat 3 talenty do Suppression, ktore ti zdvihnu hit chance o 3%. Inac hit cap je okolo 417, ale kedze vzdy sa v raide najde draenei a keby si mal suppression tak ti staci 13%. Tot vse Smile Ku prihlaske je vzorova Smile
Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 11:01 am

Limoz napsal:
Na PvE mas zle talenty. Kedze mas maly hit (viem, ze este nemas eq), tak by si mal dat 3 talenty do Suppression, ktore ti zdvihnu hit chance o 3%. Inac hit cap je okolo 417, ale kedze vzdy sa v raide najde draenei a keby si mal suppression tak ti staci 13%. Tot vse Smile Ku prihlaske je vzorova Smile
talenty ma spravne, z demo ani destro nemuze ubrat tak aby se mu to vyplatilo. Hit cap ma lock bez suppresion 342
Návrat nahoru Goto down
Limoz

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 11:11 am

to aure: ja som niekedy davno pouzival svoj spec, tak sa nehadam. ale hit cap u locka je omnoho vyssi, so suppression to je okolo 380-390... nepamatam si to presne ale, myslim, ze maximalny spell hit, ktory vyuzijes je okolo 440... takze unbuff lock, so spell hitom 440 nemissne nikdy a na nikom Smile
Návrat nahoru Goto down
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 11:30 am

Hele Limozi, nechci nějak zpochybňovat to co říkáš, avšak já a aure jsme hráli nějaký ten čas na offi a já tam hrál dokonce i za locka. Nevím jestli si taky nehrál na offi, tahle informace se ke mě ještě nějak nedonesla. Tudíž stojím za Aurem poněvadž a jelikož on by mohl dělat CL všem classám, i já si od něj nechám poradit. Teď mluvím sám za sebe ze svojí zkušenosti, ano hit cap je 342 bez supperssion. Jen abych dodal, přihláška perfektní, a na požádání našeho všemi tolik milovaného adeho jsem se rozhodl být pro o a už možná i vím za koho.

Toť vše děkuji za pozornost Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Limoz

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 12:19 pm

dobre nehadam sa Smile nehral som na offi Smile
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 4:50 pm

Predyska napsal:
Hele Limozi, nechci nějak zpochybňovat to co říkáš, avšak já a aure jsme hráli nějaký ten čas na offi a já tam hrál dokonce i za locka. Nevím jestli si taky nehrál na offi, tahle informace se ke mě ještě nějak nedonesla. Tudíž stojím za Aurem poněvadž a jelikož on by mohl dělat CL všem classám, i já si od něj nechám poradit. Teď mluvím sám za sebe ze svojí zkušenosti, ano hit cap je 342 bez supperssion. Jen abych dodal, přihláška perfektní, a na požádání našeho všemi tolik milovaného adeho jsem se rozhodl být pro o a už možná i vím za koho.

Toť vše děkuji za pozornost Very Happy
Hlavne se neukvapte jako cloveka uz si ho moc nepamatuju ale asi problemy nedelal. Wink
Jinak musim rict ze nedostacuje s nami s par vecma. Nema dostačující equip. Enchanty a gemy nevím nejde mi armory Very Happy . A co je hlavní my raidujeme do 11 což je problem jelikoz muzes jenom do 10 ...
Návrat nahoru Goto down
Pokemon
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 6:29 pm

Limoz, Aure - ďakujem za rady Smile
Návrat nahoru Goto down
Pokemon
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeSun Sep 19, 2010 7:34 pm

A mam par novych itemov, takze uz mam hit 284, bonus dmg 1700, ale znizil sa mi crit a haste
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeThu Sep 23, 2010 9:14 am

Predy tak jak ? Už to tu visí celkem dlouho.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Predyska

Predyska

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitimeThu Sep 23, 2010 10:25 am

ano vím, ale za tu dobu co já sem ve hře (přiznávám nejsem tam moc často) jsem nepotkal tohoto člověka online a na armorech sem toho moc nenašel (v google chromu nefungujou vubec) tudíž dneska se to pokusim dořešit Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Charizard, warlock (přijat)   Charizard, warlock (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Charizard, warlock (přijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: