Those Last Loyal ! |
|
| Charizard, warlock (přijat) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Pokemon Anonymní
| Předmět: Charizard, warlock (přijat) Sat Sep 18, 2010 8:36 pm | |
| WoWNick: Charizard Class: Warlock Jaké máš zkušenosti s touto class?: Okolo 1,5 roka na Narne Talenty: 0/56/15 (metamorph/ruin) Zkušenosti: Na Wotlku skoro źiadne, ale zaväzujem sa, že si potrebné taktiky a podobné veci nájdem, prečítam a naštudujem. Jak dlouho hraješ WoW?: Dva roky. Předcházejicí guilda/y: Dark Side, Uroboros, Refusion Equip: Equip mam dost slaby... popravde som len nedavno doexpil :-/ mam este nejake epic veci zo 70lvl (T5, BoJ) a nejake 80 epicy vycraftene. Ostatne green, rare. Ale vzhľadom na počet zatiaľ otvorených instancii dúfam, že sa rýchlo equipnem. Důvod odchodu z předcházející guildy: Dark Side sa rozpadla, Uroboros tatiež, a obidvoje boli guildy typu KZ, ZA... Refusion - Počas prázdnin (prechodu na WotlK) som išiel na dlhú dovolenku a zabudol som to napísat na web takze som bol vyhodeny za neaktivitu a keď som teraz začal hrávať, zistil som, že Refusion prešla zmenou vedenia. Dual talenty?: Nemám. Statistiky: 14k HP; 1600 spell dmg s doomguardom, bez demonic pactu; 20.73 spell crit; 475 spell haste; 180 spell hit Jste schopni používát TS3 ? : Ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : od nedele do štvrtku len do 22:00 (kvôli dochádzke na Gympl) piatok, sobotu dlhšie Proč právě Conspiracy ? : Chcel by som sa dostať do partie skvelých ľudí, do guildy v ktorej by panovala priateľská atmosféra a tímový duch, ale zároveň do guildy, ktorá niečo na serveri aj dokáže... Myslím, že Conspiracy je tá guilda, do ktorej sa chcem dostať. Real informaceVěk: 16 Znáš někoho z Conspiracy ?: Bývalého zástupcu GuM Refusion a môjho obľúbeného raid leadra - Panpana, bývalého GuM Uroboros - Skulinku a este par ludi z Refusion po nicku Pár věcí o sobě: Komunikatívny, Aktívny(ak nemáme v škole veľa testov ). S ľuďmi v RL, ako aj s hráčmi sa snažím za každých okolností vychádzať dobre, samozrejme, zdravá výmena názorov za dobro veci je vždy na mieste. Inak "normálny" . Vysoký, metal počúvajúci, volejbal hrávajúci. |
| | | svrco
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 16. 08. 10 Age : 33
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sat Sep 18, 2010 9:01 pm | |
| no ak teraz budes priajaty budem riadne cumiet warloci su momentalne pravidelne na striedacke vzhladom na "premnozenie" | |
| | | phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sat Sep 18, 2010 9:04 pm | |
| Přihláška napsána vzorově, je zde skoro vše, co bych potřeboval vědět, ale jak píše svrco, locků je fakt přemnoženo a při vztupu k nám by si riskoval, že se na žádný raid nepodíváš. Za mě tedy Proti | |
| | | Predyska
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 21. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sat Sep 18, 2010 10:00 pm | |
| "A nejhorší jsou trpaslíci, strašně rychle se množej" .... nééé teď vážně warlocků máme dostatečný počet a to tak že hodně... PROTI | |
| | | aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sat Sep 18, 2010 10:02 pm | |
| Prihlaska skvela o tom zadna a nemit 3 aktivni locky a jednoho poloaktivniho tak ani sekundu nerozmyslim a napalim ti sel pro. Takhle jsem bohuzel nucen byti proti, protoze by se premnozila class, ktera je premnozena uz bez tebe. | |
| | | Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 10:37 am | |
| Predy dostaneš bojovej úkol. Projdi svoje warlocky a udělej takovej menší souhrn. Kdo nemá všechny enchanty, kdo nemá profese, kdo hraje víc za alta, kdo má menší docházku na raid a kdo netočí DPS odpovídající jeho EQ.
Tenhle člověk se mi líbí a já bych ho celkem chtěl, ale pouze výměnou za jiného locka. | |
| | | Limoz
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 31. 07. 10
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 10:59 am | |
| Na PvE mas zle talenty. Kedze mas maly hit (viem, ze este nemas eq), tak by si mal dat 3 talenty do Suppression, ktore ti zdvihnu hit chance o 3%. Inac hit cap je okolo 417, ale kedze vzdy sa v raide najde draenei a keby si mal suppression tak ti staci 13%. Tot vse Ku prihlaske je vzorova | |
| | | aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| | | | Limoz
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 11:11 am | |
| to aure: ja som niekedy davno pouzival svoj spec, tak sa nehadam. ale hit cap u locka je omnoho vyssi, so suppression to je okolo 380-390... nepamatam si to presne ale, myslim, ze maximalny spell hit, ktory vyuzijes je okolo 440... takze unbuff lock, so spell hitom 440 nemissne nikdy a na nikom | |
| | | Predyska
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 11:30 am | |
| Hele Limozi, nechci nějak zpochybňovat to co říkáš, avšak já a aure jsme hráli nějaký ten čas na offi a já tam hrál dokonce i za locka. Nevím jestli si taky nehrál na offi, tahle informace se ke mě ještě nějak nedonesla. Tudíž stojím za Aurem poněvadž a jelikož on by mohl dělat CL všem classám, i já si od něj nechám poradit. Teď mluvím sám za sebe ze svojí zkušenosti, ano hit cap je 342 bez supperssion. Jen abych dodal, přihláška perfektní, a na požádání našeho všemi tolik milovaného adeho jsem se rozhodl být pro o a už možná i vím za koho. Toť vše děkuji za pozornost | |
| | | Limoz
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 12:19 pm | |
| dobre nehadam sa nehral som na offi | |
| | | Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 4:50 pm | |
| - Predyska napsal:
- Hele Limozi, nechci nějak zpochybňovat to co říkáš, avšak já a aure jsme hráli nějaký ten čas na offi a já tam hrál dokonce i za locka. Nevím jestli si taky nehrál na offi, tahle informace se ke mě ještě nějak nedonesla. Tudíž stojím za Aurem poněvadž a jelikož on by mohl dělat CL všem classám, i já si od něj nechám poradit. Teď mluvím sám za sebe ze svojí zkušenosti, ano hit cap je 342 bez supperssion. Jen abych dodal, přihláška perfektní, a na požádání našeho všemi tolik milovaného adeho jsem se rozhodl být pro o a už možná i vím za koho.
Toť vše děkuji za pozornost Hlavne se neukvapte jako cloveka uz si ho moc nepamatuju ale asi problemy nedelal. Jinak musim rict ze nedostacuje s nami s par vecma. Nema dostačující equip. Enchanty a gemy nevím nejde mi armory . A co je hlavní my raidujeme do 11 což je problem jelikoz muzes jenom do 10 ... | |
| | | Pokemon Anonymní
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 6:29 pm | |
| Limoz, Aure - ďakujem za rady |
| | | Pokemon Anonymní
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Sun Sep 19, 2010 7:34 pm | |
| A mam par novych itemov, takze uz mam hit 284, bonus dmg 1700, ale znizil sa mi crit a haste |
| | | Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Thu Sep 23, 2010 9:14 am | |
| Predy tak jak ? Už to tu visí celkem dlouho. | |
| | | Predyska
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) Thu Sep 23, 2010 10:25 am | |
| ano vím, ale za tu dobu co já sem ve hře (přiznávám nejsem tam moc často) jsem nepotkal tohoto člověka online a na armorech sem toho moc nenašel (v google chromu nefungujou vubec) tudíž dneska se to pokusim dořešit | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Charizard, warlock (přijat) | |
| |
| | | | Charizard, warlock (přijat) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|