Conspiracy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Those Last Loyal !

PříjemGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

SPuck- Resto (balance) druid (přijat)

Goto down 
+2
rimbo
aure
6 posters
AutorZpráva
.Spuck.
Anonymní

SPuck- Resto (balance) druid (přijat) Empty
PříspěvekPředmět: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 9:12 am

[WoW]

Nick:Spuck
Class:Druid
Jaké máš zkušenosti s touto class?: 3 roky na Narniasu a necely rok na Mystiq.org
Talenty: Balance i Resto PVE ( můžeme se o nich pobavit ingame) PVP jsem snad na 80 jeste nebyl, tak proc taky PVP xD
Zkušenosti: TBC- Všechno krom SP( kromě Kalecgose a Brutaluse)
WotLK- Všechno co je zde otevřené ( Naxx 25,15 ... OS 25,10 ... VoA 25,10)
Jak dlouho hraješ WoW?: Něco mezi 4mi a 5ti lety
Předcházejicí guilda/y: Fake it, Unknown soldiers
Equip:full epic - rozepisovat to nebudu, muzeme se sejit in game. Jinak 3930 GS.
Důvod odchodu z předcházející guildy: Neochota hracu a prestalo me to tam nejak bavit, ikdyz tam mam spousty kamosu.
Dual talenty?: Ano( Main Resto , Off Balance) eQ na oboje dvoje
Statistiky: HP- 15 707... mana- 17616 ... SP 1601 bez forem(strom-1745, moonkin- 1968)
Jste schopni používát TS3 ? : ano ( mikrofon mam)
Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? : Je to zavislé na směně, jinak někdy kolem 8 někdy bych radsi az v 11.
Proč právě Conspiracy ? : Jelikož jsem odešel z US a chcu do nejake dobre PVE g, tak jsem měl na vyber jenom Conspiracy a Refusion... ALe tam bych nesel, tak je tohle asi jedine reseni. A taky tu mam dost kamosu z FI.

[Real Informace]
Věk: 19
Znáš někoho z Conspiracy ?: Většinu znám z Fake it.
Pár věcí o sobě:nevím co napsat, prostě rád si zahraju WoW a miluju fotbal :-)
Návrat nahoru Goto down
.Spuck.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Zapoměl jsem dodat odkaz na armory, tady ho mate... http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Spuck   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 9:27 am

Návrat nahoru Goto down
aure

Poèet pøíspìvkù : 595

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 11:25 am

Restaka potrebujeme, ja jsem pro. Poprosim at se vyjadri jeste nekdo kdo te zna z FI.
Návrat nahoru Goto down
rimbo

Poèet pøíspìvkù : 423

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 11:30 am

vše co si napsal vyhovuje a resták se hodí takže jsem PRO
Návrat nahoru Goto down
Skulinka

Poèet pøíspìvkù : 479

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 11:51 am

aure napsal:
Restaka potrebujeme, ja jsem pro. Poprosim at se vyjadri jeste nekdo kdo te zna z FI.
Low equip Very Happy to mam stejnena broskvi Very Happy Jinak nevim jak jsi na tom se mnou jestli jsi porad muj odpurce jako tehdááá Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 11:52 am

Resťák neni a balancák pouze jeden. Hodí se oboje. Jinak z FI si tě nepamatuju vůbec, ale nick znám.

Jsem pro.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
.Spuck.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 12:24 pm

Skulinka nevím kdo si, takže nevím o jaký problém se tady bavíme. No je to jedno, začneme od znova...

A z Fake it si me nepamatujes protoze jsem neceleho 1/2 roku pred prechodem na WotLK nehral jelikoz mi neslo spustim TBC, doted nevim proc, ale wotlk de tak je to pohoda... Jinak jsem byl ve Fake it téměř od založení. Pár dní po jsem byl invitnut :-)
Návrat nahoru Goto down
Limoz

Poèet pøíspìvkù : 83

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 1:14 pm

Myslim, ze restaka potrebujeme. Ja som ZA Smile
Návrat nahoru Goto down
phoenix92

Poèet pøíspìvkù : 248

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 2:08 pm

Pro, resto potřebujem. A bude mít zkušebku, takže není problém ho v ní kdykoliv kicknout Wink.
Návrat nahoru Goto down
Ade
Admin
Ade

Poèet pøíspìvkù : 1080

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitimeFri Sep 17, 2010 2:17 pm

Naberte ho. Lockuji.
Návrat nahoru Goto down
https://conspiracy.canadian-forum.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: SPuck- Resto (balance) druid (přijat)   SPuck- Resto (balance) druid (přijat) I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

SPuck- Resto (balance) druid (přijat)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Conspiracy :: Forum :: Přihlášky-
Přejdi na: