| Hurtten-hunter (přijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Hurtten Anonymní
| Předmět: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 8:18 pm | |
| [wow] Nick:Hurtten Class:Hunter Jaké máš zkušenosti s touto class?: Huntera hraju uz od zakladniho world of warcraft,takze par let to bude a s casem samozrejme i zkusenosti Talenty:Raid DPS Survival 1/14/56 Zkušenosti: na wotlku 10/25man raidy Naxx,OS,Voa(dungy typu nexxus,UK a pod mam za sebou vsechny) Jak dlouho hraješ WoW?: Uz od jeho pocatku,tzn. 5 let ? netroufam si to spocitat .) Předcházejicí guilda/y: Angels,jewel of hope,refusin na TBC Equip:Epic itemy z Naxx 25,10 + par heroicu.pak se teda musim stydet za par pvp veci .) no,kdyz mam same ID,co jineho delat,ze ? Důvod odchodu z předcházející guildy: nepohodl jsem se s lidma,obvykle je nezajimalo,jak hrajou ostatni a jak jim to usnadnit,spis se zajimali o sebe,coz vedlo k hadce. Dual talenty?: Ano Statistiky: 3700 AP, 100hit rating, 20k HP, 9089 armor, 29% crit chance Jste schopni používát TS3 ? : ano Odkdy dokdy jste schopni raidovat ? :od prijeti prakticky kazdy den Proč právě Conspiracy ? : zajimave vedeni,slysel jsem jenom chvalu a chci si zajit naxx 25 full clear Link na armory [Real Informace] Věk: 18 Znáš někoho z Conspiracy ?: ne Pár věcí o sobě:2metrovej cernovlasej hubenej wowkar |
|
| |
Hurtten Anonymní
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 8:24 pm | |
| |
|
| |
Hurtten Anonymní
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 8:25 pm | |
| Omlouvam se,ale ani v prihlasce a ani v edit se mi nezobrazuje link na armory,kterej hazim.mozna chyba u me,netusim |
|
| |
aure
Poèet pøíspìvkù : 595 Join date : 03. 08. 10
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 9:00 pm | |
| To jmeno u me vzbuzuje hodne negativni asociace. Nejsem si jisty kdy a kde jsem te potkal. Jsem si vsak jisty, ze jsem si po tom o tobe nemyslel nic dobreho. Za me proti
No kazdopadne bych rad videl tvoje PvE talenty a tvuj PvE equip. | |
|
| |
Predyska
Poèet pøíspìvkù : 162 Join date : 21. 07. 10 Age : 31
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 9:10 pm | |
| PvP equip a divné talenty ve mě vzbuzují pocit PROTI, avšak nedostatek Huntů v guildě zase PRO.... proto zůstávám NEUTRÁLNÍ. | |
|
| |
Ade Admin
Poèet pøíspìvkù : 1080 Join date : 20. 07. 10 Age : 35
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 9:14 pm | |
| Udělej si nějaký lidský talenty a vezmeme tě jako posledního huntera. Když to splníš, jsem pro. | |
|
| |
phoenix92
Poèet pøíspìvkù : 248 Join date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 9:19 pm | |
| Mě teda ten tvůj nick něco málo říká. Ale žádné zkušenosti s tebou nemám, jak říká aure. Ale byl bych PRO jestli budeš aktivní a změníš ty talenty. V trvání tvé zkušební doby zjistíme co za těch 5 let opravdu umíš . Poslední Hunter a stop nabor, nepotřebujem mít situaci jako s warrama, že? :-D | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Mon Sep 06, 2010 9:45 pm | |
| Jenom bych upozornil na jednu vec. Chceme byt top guilda, nemuzeme brat kazdeho, protoze danou class potrebujeme s tim, ze ho to naucime (podle talentu to PvE neumi). Vsechno davame bez problemu a ja bych radsi pockal na jednoho poradneho huntera. | |
|
| |
hurtten Anonymní
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 1:52 pm | |
| Abych teda prispel,dovolil jsem si ukazat me talenty.Divim se,ze to tak vzbudilo podezreni,tyhle talenty jsou na ofi celkem popularni,avsak pro narnias jsem potreboval upravu svou. Jinak samozrejme co se tyce talentu,zmenit se daji kdykoliv .) zaroven co se tyce aktivity,nemam problem se zucastnit jakehokoliv raidu/akce. Sice se nechci doopravdy vnucovat,ale zkusme takovou dohodu. Prijmete me a uvidite.ja doopravdy pochybuju,ze by byl nejaky problem,jsem slusnej clovek .) nikdy vulgarne ci agresivne nenapadam lidi,co by se chteli nejak hadat.jde spise o to,jak se lidi chovaji u vas,jestli je to poklidna hraci guilda,nebo tam vsem zalezi jen na tom,jak si zahrajou ti dotycni.Preferuju jak vy ke mne,tak ja k vam.tzn guilda doprava raidy a ja se budu snazit odlehcit vasi hru co nejlepe.sice to jsou vetsinou blbosti,posilani ruznych surek/equipu,ale snaha se ceni mj nazor-myslim,ze litovat nebudete. (netusim,zda li se odkaz na wowhead objevi) |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 1:57 pm | |
| 1/14/56 na patchi 3.3.3a rozhodne nejsou ofikovske surv talenty
Surv na replish se jezdi 0/15/56 Vzhledem k tomu, ze nefunguje replish se ty talenty vubec nevyplati. | |
|
| |
Hurtten Anonymní
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 2:02 pm | |
| Jak rikam,neni problem talenty zmenit |
|
| |
Hurtten Anonymní
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 2:08 pm | |
| //aure,jsem in game,jestli chces tedy videt talenty/eq |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 5:49 pm | |
| - aure napsal:
- Jenom bych upozornil na jednu vec. Chceme byt top guilda, nemuzeme brat kazdeho, protoze danou class potrebujeme s tim, ze ho to naucime.
Od toho je zkusebka neosvedci se kick.... pokud budou pozdeji problemy kick spatne clanky odpadnou... | |
|
| |
aure
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 6:40 pm | |
| - Skulinka napsal:
- aure napsal:
- Jenom bych upozornil na jednu vec. Chceme byt top guilda, nemuzeme brat kazdeho, protoze danou class potrebujeme s tim, ze ho to naucime.
Od toho je zkusebka neosvedci se kick.... pokud budou pozdeji problemy kick spatne clanky odpadnou... Mame na kazdy raid plno a to se nam x lidi nevleze do raidu. Uz ted mame ve zkusebce 6 lidi. Zkusebka ma trvat 2 tydny coz jsou 4 raidy. Delej jak myslis, ale podle me na otestovani cloveka potrebujes vic nez 1 raid a s timhle poctem trialu je nemuzes plnohodnotne ozkouset, protoze nevis na koho na raidu davat pozor driv. Tot muj nazor | |
|
| |
Skulinka
Poèet pøíspìvkù : 479 Join date : 20. 07. 10
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) Tue Sep 07, 2010 6:49 pm | |
| Tohle muzeme resit jinde jinak zkusebka by mela bejt mesic aby se krasne udelal rank po 30 dnech ) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hurtten-hunter (přijat) | |
| |
|
| |
| Hurtten-hunter (přijat) | |
|